Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| KacaK. | 18185 |
|
|
3.3.2010 11:21:27
Ahojky,
á řeší se čistění zubů. U nás naštěstí probíhá docela v pohodě. Čistíme jen večer, gelíkem od Weledy. Je bez fluoru. Čistíme my. Už to docela snese, ale ze začátku fakt nechtěl. Ale já jsem na to raso. Prostě jsem si ho znehybnila, a jak začal břečet, otevřel pusu a šup už jsem čistila. Je to dost horozný postup. Ale zuby mu prostě kazit nenechám. Trvalo to chvíli, teď už si vyčistit nechá. Jen když mu roste zub, tak se snažíme na to místo nenajíždět. Neb vím, ja to bolí, když roste moudrák. A ot že když spolyká pastu s fluorem, že bude mít hezčí zuby, není pravda. Co vím, ta když bude mít nadbytek fluoru, vyrostou mu žlutý zuby. Nebo takový ty se žlutýma proužkama. Proto se pro malininký dětičky dělají bez fluoru. Oak se sníženým obsahem fluoru. Jídlo, nějak neřeším. Myslím, že si řekne sám, co mu vyhovuje. Podepisuju, co napsal hrošík. Jitule, gratuluju k super spinkání!!! Leduško, spinkání vypadá krásně!!! |
| jitule458 | 82377 |
|
|
3.3.2010 10:19:00
Tak mi tablety vůbec ne, ani jeden zubař (já i manžel mame každý jiného) nám je nedoporučil. Jinak ráno si čistí zuby se mnou vodou, bavího to když vidí mě. Večer ve vaně si čistí sám a to dáváme pastu. S tou to je ale tak, že ji dostane trochu, protože ji sní. Vím,že to nevadí, protože se tím prý lepší i budoucí druhý zuby.
Doufám,že to nezakřiknu, ale dneska Ondra poprvé spal celou noc v postýlce, bez jedinýho přelezení. Neuvěřitelné |
| hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
|
|
3.3.2010 10:17:15
ahoj, omlouvám se za vpád,(jsem ze září) jsem jsem zahlídla řešení množství jídla a Leduško, myslím, že to není až tak špatný. Moje dcera v pondělí bude mít 18 měsíců má ráno 210 mlíka a nevypije ji, někdy ani polovinu a to stejný večer. nemá kaši, jen UM a přes den si dá trošku polívky, kousek ovoce, jogurt nesní, dá si tak 5 lžiček a sem tam nějako utu křupku kukuřičná, pohanková... ale to sní te´d tak 5 kusů...pak max, kousek sýra jeden malikatý špalíček...myslím, že u vás toho jídla až tak šíleně málo není. Jinak moje dcera má 8,7 kg... Ony ty děti si vemou ,co potřebují, některým stačí malinko někteří chtějí víc, určitě se tím nestresuj.
A utíkám... Laurenko, v klidu, Ema taky nemocná.....u mě to přestává konečně, s ní ven nemůžu, má oslabený plíce a dusí se na vzduchu... |
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
3.3.2010 10:06:38
Postel je z Ikei a jsem spokojená. Až tam bude chrupkat sama, tak jen složím.
Rený - příčka tam je taková falešná. Hodně jsme tu hýbali se statikou při předělávání bytu a je tam nosný trám schovaný. Laurenko - tam mě tedy jídlo přijde hodně katastrofální. Včera měla jednu malou přesnídávku, pak tři lžičky polívky, slovy dvě vrtulky těstovin a pak malý jogurt a pět koleček rohlíku a pak kaši. Takže nevím, ale přijde mi to sakra málo, když vlastně oběd vůbec nejedla a ostatní jsou pidi dávky. Maník je suveréně nejlehčí, tak má tak 8.6kg víc ani ťuk |
| Laurenka | 85484 |
|
|
3.3.2010 10:00:25
Ahoj holky,
taky mě dostihlo nějaké nachlazení, už týden čekám, kdy to přejde a ono je to každý den o trošku horší a horší. Tak jsem zrušila dnešní výlet za kolegyní a jejíma dětma, protože je nechci nakazit. Anče je taky trochu nachlazená, ale já fakt nepoznám, kdy v noci brečí kvůli zubům a kdy že ju třeba škrábe v krku. NO prostě poslední týden madam ječí v noci dost. Tak jsem si lebedila, že celou zimu já ani Anče žádná nemoc, no lebedila jsem si předčasně. S tím spaním. Přes den je v postýlce a večer uložení do postýlky a kolem desáté jdu spát já a až se madam vzbudí, odendám šprušle a ona si vleze za mnou a tam je do rána. Leduško, fakt krásná postel. Sladídko, doufám, že ty nevolnosti nebudou moc velké. Já vím, co to je, pocit hladu jsem v těhu nezažila dva a půl měsíce, jenom permanentní nevolnost. Já byla tak ráda, když to najednou přešlo a já zase ucítila ten úžasný pocit hladu ![]() Lídičko, ty plíny nevím, to ti neporadím. Leduško, mě se to jídlo nezdá tak hrozné. My jsme na tom podobně a to už nekojím a jiné mlíko mladá nechce. Snažím se dělat to, co má ráda, jako polívky všeho druhu, brambory se zeleninou, kuře a tak. Toho sní občas dost. Ale má 9 kg, takže velký jedlík fakt není. |
| LucieD | 74528 |
|
|
3.3.2010 8:28:35
Lídičko se spaním je to u nás momentálně tak že usíná v posteli a spí tam až do rána já jdu spát až když chci, i přes den tam spí a když se probudí tak sleze a jde bouchat na dveře. Vedle postele má postýlku a z té neustále přechází do naši i ze spaní. Ještě v prosinci usínala a spala sama v postýlce, ale potom jsme byly tři týdny u našich, hory a nějaká nemoc a od té doby v postýlce ani nááhodou pláče tam strachy a není to její kamarád( (máme nízkou postel takže sleze uplně v pohodě)
|
| jandulkaja | 45944 |
|
|
3.3.2010 7:02:38
Jinak s tím spaním.My vyndali Jindrulovi ty žbrdliny a on si teď zaleze do postýlky sám,já mu čtu,zpívám nebo vyprávím pohádky.Chvíli tam dělá kraviny,ale za chvilku si lehne a spí.
Taky spal dlouho s náma,já ho vždy uspala a pak když jsme šli spát my,přendala do postýlky. |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
3.3.2010 7:00:41
Hezký den
![]() ![]() Leduško,moc krásná postel ![]() U nás to už docela jde,Jindrásek vypadá lépe.Ale já jsem to chytla od něj,kašlu a bolí mě na průduškách,děs. Včera jel manža pro Ivču k mým rodičům,protože zvracela.Ještě 2x v autě a pak i doma.Takže jsem rušila koupel,dnes už ale půjdeme. Jinak co se týče zoubků-Jindrásek si čistí zoubky rád,takže nemáme v tomhle problém,takže neporadím.On vidí holky a mě a chce to taky ![]() |
| Lídička | 82348 |
|
|
2.3.2010 22:12:19
Leduško, to má Mařenka moc krásnou svojí 1. velkou postel
.Chtěla jsem se vás, holky, zeptat. Jak to děláte vy, které píšete, že s váma spí vaše dítě v posteli? To chodíte spát hned s ním, když ho uložíte nebo si jej berete z postýlky až když jdete spát? Taky jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte některá zkušenost s plenkama "Huggies Little Walkers". V čem jsou lepší či horší než obyč jenorázové plínky? |
| Arni | 19497 |
|
|
2.3.2010 22:10:27
Ledusko, to je krasna postel, to je ikea? A ta pricka nad posteli tam ma nejakou fci? Fakt moc pekne provedeni i to povleco
A to jidlo je teda bida![]() Lidicko, asi nezesvetlaly, ma je takove porad, v lete ji jeste trochu zezlatnou. Zatim se necha cesat, loni jsme to casto strihali, ale ted uz se chce cancat ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.