Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
2.3.2010 13:35:12
Pokojík jsem vymalovala a postel montoval manžel s Vašíkem
![]() |
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
2.3.2010 13:30:17
Ahojda!
Jsem tady po skoro týdnu. Ale už má Mařenka novou postel v pokojíku a od včera i nové peřiny a povlečení. Zkusím pokud se neprobudí hodit fotku. Od příštího týdne půjde do pokojíku, ale jak ji znám, tak tam budu spát s ní. Kojení noční je u nás stále v kurzu. A pak jsem tu zahlídla rozpis Katulenky co jí děti snědí. Ach jo, mám z toho akorát depresy. Popíšu co madam snědla za dnešek. V pět kojení a pak cucnutí o půl sedmé. po 8 hodině přesnídávku 100ml v 10 kousnutí do sýra v 10.30 slovy tři lžíce polívky pak nakojit a dát spát. až se probudí tak to bude 100ml jídla (víc do ní nedostanu ani heverem) 15.30 malý jogurt 120g pak kolem 17.30 kousek rohlíku a v 19 kaši tak 200ml cokoliv sní mezi, tak jásám, tancuji a jsem v sedmém nebi. O zabavování a ječení, šmrdlání rukama po puse, vylévání, házení a patlání už ani nemluvím ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Lídička | 82348 |
|
|
2.3.2010 12:30:29
Holky, máte moc krásný fotky
. Rený, myslela jsem si, že Viktorka měla tmavší vlásky, nezesvětlaly jí náhodou nebo jsem si jí spletla? Sladi, gratuluju k těhulkování . Zuzanka by mě teda nenechala ležet. Ona je strašnej mučitel. Píchá do očí, tahá za vlasy a kouše (ale jenom mě!). Nechala jsem se ostříhat na krátko, tak mě už alespoň netahá za vlasy. Nočník máme růžový s obrázkem Medvídka Pú a také hraje. Zatím ale nemá důvod, protože Zuzanka na něm nevydrží sedět. Takže taky čekáme na léto . Včera jsem zjistila, že jí vyrostly dole 2 špičáky. Musela jsem se ale u toho nechat pokousat. Pak už nechtěla pusinku otevřít. Když se koupe, tak si nechá vyčistit zoubky ale nesmí to dlouho trvat. (max. 1min) a pusinku má u toho zavřenou, takže ani moc nevím, kde má jaké zoubky. Dneska tu krásně svítí sluníčko, tal až se Zuzanka vyspinká, tak asi pojedeme na procházku na tříkolce . |
| Arni | 19497 |
|
|
2.3.2010 9:39:57
Evi, diky za pochvalu, no ta panenka je Baby Born a plave a snorchluje, pritom vypousti bubliny a kdyz plave na zadech, tak strika z pusy vodu, je to srandovni. Viktorka je z ni unesena, moc ji chtela. Jinak s tou kostrou..., jednu v detske zivotni velikosti doma mame
Jmenuje se Matylda![]() ![]() Nocnik jsem zkousela asi dvakrat, podarilo se nam cosi odchytit, ale nechce se mi porad behat s nocnikem a sundavat a nasazovat plenu, takze teda pockam, az bude teplo ![]() |
| AVET | 82507 |
|
|
2.3.2010 8:43:30
Rený, musím Ti taky pochválit fotečky. Viktorka je krásná slečna, má nádherný vlasy a kdybych někdy měla holčičku, tak jí taky takhle nechám růst vlásky. Když jsem byla malá, tak mě pořád stříhali na kluka :-( Maxík je už taky velikej a moc krásnej. Je to fakt mazec, jak rychle rostou. Mimochodem jsem se zasmála u té panenky, myslím, že je to třetí foto z vrchu, tak mi ta panenka připadla při prvním pohledu jako kostra
Myslím to ale z legrace. Jé, Sladitko, to je skvělý. Moc gratuluju. Na nočník občas zkusím Toma dát. Máme obyčejnej, bledě modrej. Nikdy tam nic nevykouzlil. Mám velký plány, jak začne teplo. V létě ho nechám běhat jen tak, na chalupě třeba a budu číhat ![]() CHtěla jsem se vás zeptat, jak řešíte zuby? Tom si nenechá šáhnout to pusy, tak jsem mu nucena dávat fluorid v tabletkách, ale stejně ho chci naučit na kartáček :-( |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
2.3.2010 6:59:21
Dobré ránko
![]() ![]() Sladidko,velká gratulce k těhu ![]() ![]() Jindrásek je teď nastydlí a já s ním.Takže sedíme doma Naštěstí je bez teplot,ale moc nejí.Dnes mi teda vypil trochu mléka,tak aspoň něco.No hlavně že pije.Jinak nočník máme obyč plastový po holkách.Občas ho zkusíme posadit a vyčůrá se i když poslední dobou mi z něj uteče a vyčůrá se jinde lumpík.Tak to asi taky nechám na léto,budeme na chalupě.Jinak moc chválím fotečky,krása.Ty dětičky tak rychle rostou co Musím taky nějaké vložit do albíčka,tady do diskuze to neumím. |
| Arni | 19497 |
|
|
1.3.2010 20:58:08
Sladidko, taky gratuluju a at te nevolnosti dlouho netrapi
![]() |
| Lenka a Markétka 04 + Mára 08 | 20416 |
|
|
1.3.2010 16:55:39
Tak to gratuluju.Včera jsem si taky tak nějak vzpoměla na těhu,ale třetí kolo fakt nedám.
|
| sladidko+Nikolka08,Michálek10 | 79306 |
|
|
1.3.2010 16:39:46
ahoky,
tak já byla dnes u Dr., potvrdila mi těhotenství, 5+4tt, srdeční činnost už také potvrdila a říkala,že je vše v pořádku, už má 2cm . Začínají se objevovat ranní nevolnosti,takže do oběda skoro nefunguju, ještě že Nikolka si umí hrát i sama, nebo když u ní jen ležím na zemi |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.