Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arni | 19497 |
|
|
1.3.2010 15:41:07
Evo, pekne fotecky, ta koupelnova je super a na te prvni vypada Tomik uz jako velky chlapik, je roztomily
![]() ![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
1.3.2010 15:28:54
z oslavy patych narozek
![]() ![]() Vytouzena snorchlovaci a potapeci panenka ![]() ![]() ![]() ![]() a oslavenkyne musela hned vyzkouset potapecku v akci ![]() ![]() |
| AVET | 82507 |
|
|
1.3.2010 13:40:40
Tak sem zkusím dát nějaký aktuální fotky Toma, aji jak si otvírá a jde po schodech. Zrovna dneska mi zdrhl do obýváku, tam je rozbitej zámek. Jsem ráda, že je Tom takovej chlapák, ale zase na druhu stranu nejsem. Kdyby nebyl tak vysokej, tak tam nedošáhne a došáhl by, až by měl víc rozumu.
|
| KacaK. | 18185 |
|
|
1.3.2010 13:28:28
Ahoj,
Luky ve školce, Viktor už jen tak lehce pokašlává. Tak snad už zase budu něco stíhat. Předtím to byly samé inhalace, masáže hrudníku, kapky, léky. Do to Vikymu bylo špatně, skoro nespal, tak dost bulel. Luky naštvanej, že si s ním nikdo nehraje. No fakt náročný. Ale co mně mrzí nejvíc, že jsme v tom krásným počasí nebyli vůbec venku! Viky je zatím rád, že může venku chodit, zatím nic neloví. Ale až začne, vodítko kupovat nebudu. Přijde mi to fakt divný mít dítko na vodítko. Zvládneme to určitě jinak. Nočníkovat zkusíme až v létě. U Lukyho jsem to začala řešit moc brzo - na něj, na jeho psychiku - a problémy se s náma táhly dost dlouho. Tak teď nic neuspěchám. Když mu to v létě nebude nic říkat. Zkusím to další léto. V tom jsem se poučila. Když měl teď V. rýmu, tak jsem si často vzpomněla na známého dětského pychologa Matějčka. Který pokládal otázku priorit v nácviku nočníku a smrkání. Co má prioritu? Zajímavá otázka, že? |
| Ulu,Kuba11/08 | 86155 |
|
|
1.3.2010 13:19:42
Naštěstí bydlíme na vesnici, tak to tak neprožívám, ale možná na nějaké výlety do města ho pořídím!
![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
1.3.2010 12:49:46
Ulu a na to je právě dobré to vodítko
![]() |
| Ulu,Kuba11/08 | 86155 |
|
|
1.3.2010 11:43:02
Ahoj všem! Právě jsme přišli z venku a Kubík (vlastně i já) jsme zralý jít komplet do pračky. Kuba se mě naplácnul venku do bahna, takže rukavice, kombinéza, čepice a o botičkách ani nemluvě jsou šílený. A já jak ho zvedala, tak jsem se od něj umazala a bunda i rifle jsou taky parádní
.Spadnul tak, že měl i obličej špinavej- on z toho měl hroznou srandu a popravdě ani já jsem se neubránila smíchu, jak měl to bahínko na tváři Každá špína na zemi, každá louže, kanál, odpad .... vše ho strašně moc zajímá, na vše sahá ... Máte to taky tak? Nejhorší je, že v kočárku sedět nechce, tak musíme pěšky, ale je to o nervy!![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
28.2.2010 21:24:58
Laurenko, Radko, krasne jarni fotky
![]() Rado, tys teda strasne zhubla, uplne jiny clovek ![]() A jak ti je ted krome unavy?My jsme meli dneska prima den, byli jsme lyzovat, pocasi krasne, Viktorku to strasne bavilo, moc se zlepsila a to slunicko pro me, parada Pak jsme slavili V. narozky, zitra hodim nejake fotecky, ted uz nato nemam silu. |
| jitule458 | 82377 |
|
|
28.2.2010 21:16:19
Laurenko,tak já už chtěla blahopřát jak jsem četla a ty takhle
![]() My máme hrající s kačenou, dřív tam Ondra chodíl, ted ani náhodou,takže mu ho zase asi začnu připomínat a naši mají tuším žábu, co je s víkem a Ondra na to má malý zadek, padá dovnítř ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.