Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
28.2.2010 20:30:53
Ahoj holky
Radu,Lauren,hezké fotky,škoda jen,že zase hlásej ochlazení.... Radko,jsi fakt hubená,pupíček pěknej ![]() Nočníky máme klasiku ve tvaru žáby,dostali jsme je od někoho po narození,tak jsem to neřešila,ale pamatuju si,že neteř měla hrací a švahrová byla z toho věčného hraní na mrtvici,pak najednou hrál už pořád ,tak letěl![]() No já nočníkování doslova nesnášim,málokdy je za den na nočník dám ,protože u nás to vypadá tak,že jakmile nočník uviděj,nebo se jen vysloví či ee,čurat,bobek...ihned se začnout svlíkat a domáhat si sednout,což by se zdálo jako pozitivum,jenže když je teda oba vysvlíknu z věcí a plíny,posadím,ihned jeden začne řvát,vstávat,utíkat,pak i druhej,když vezmu knížku,tak jí samozřejmě chce i ten druhej(ale tu co má ten první ) no a kydž se se slávou někdo vyčurá,tak než jednoho oblíknu,tak ten druhej to vyleje nebo se ten nahatej vyčurá někam na podlahu takže fykt sranda na kterou nemám nervy...většinou je vysazuje MM když přijde z práce nebo večer![]() ![]() |
| Laurenka | 85484 |
|
|
28.2.2010 17:32:42
Radko, takový pupík mám taky, a to nejsem těhule!
Jinak přeju moc štěstíčka a zdravíčka pupíku i tobě, ať jde všechno ok.Holky, jaké máte nočníčky? Takové ty normální plastové obyč? Nebo nějaké hrající? Věřte nebo ne, já nemám ještě žádný Nějak to nehrotím, ale už bych nějaký koupila. |
| RadkaRR, M05, L08, E10 | 32328 |
|
|
27.2.2010 22:47:20
Ahoj holky,
Laurenko, supr fotky, to je hned veselo, když vyleze to sluníčko, že jo. Katulenko, to je k vzteku, takovej krásnej den a kámošky jsou zalezlý doma. A s kolem se Kátě teprv nedivím, Mára dnes nedal jinak a na prochajdu jel i s kolem a místy šlo i jet a místy se to kolo pěkně proneslo ![]() Přidávám se k tapetování, už sem nás sem nevlepila měsíce :) Kdo je na světě nejdůležitější? ![]() Mámo, mě už ty nohy ale opravdu bolej... ![]() Já a můj pupíček ![]() |
| Laurenka | 85484 |
|
|
27.2.2010 21:33:25
trochu tapetáže z dnešního výletku v parku a v kavárničce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| jitule458 | 82377 |
|
|
27.2.2010 19:44:26
Petru nám je umyl manžel když jsem byla v porodnici :-D
|
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
27.2.2010 15:17:56
Katulenko jednou se mi dokonce podařilo, že jsem okna nemyla skoro dva roky
![]() na jaře jsem zjistila, že jsem těhotná, ale potratila jsem takže jsem to nesměla dělat a hned po šestinedělí jsem šla na velikou gynekologickou operaci a to jsem byla mimo provoz víc jak 4měsíce, pak byl mráz a zima, no a na jaře jsem byla zase těhotná a do 3měsíce jsem radši nic těžkého neděla vzhledem k předešlému potratu, a mezi tím jsme započali rekonstrukci bytu takže prach a bordel šílenej a ta skončila asi měsíc před porodem a to mě zase nikdo na okna nechtěl pustit, tak mi je umyly babičky ![]() ![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
27.2.2010 15:10:42
Evo vodítko nemáme speciální, je to obyčejné přepíná
ací (prodlužovací)musí mít 2x karabinu, my máme tenoulinké kulaté asi 2m vodítko na psy ![]() protáhnu ho pod rukama a udělám smyčku jednou karabinou a druhou karabinu zacvaknu do té první a je to u nás se to praktikuje, nemusíš být u něj ohnutá a můžeš eliminovat případný pád, ted na zimní bundu to jde, ale až budou nalehko už by to asi dřelo ted kolikrát letí i ve vzduchu a otlačeniny nikde nemá, ale to je tou bundou pak už to nepůjde postroj s vodítkem na děti je kolem 300,- a tohle bylo za 100,- ale o to ani nešlo bylo doma (máma má 2ks psa) ona s tím přišla ![]() Zítra se chystáme právě do zoo tak nevím jestli nebudeme platit vstupné za psa ![]() ![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
27.2.2010 14:31:55
Jé holky,od úterka jsme najeli na jednodenní spánek...děti byly teda dost vyřízené,u oběda před 12usínaly,pak si dáchly hodku a půl a pak u kaše zase už nemohly...no a dneska už dopoledne přežily v pohodě,ještě brebentily do půl jedné v postýlce,pak usly a spinkají už dvě hodiny
![]() Kdyby jim to takhle zůstalo,vůbec bych se nezlobila![]() venku je přímo nádherně,Kačenka prohlásila,že doma teda v žádném případě nebude...bohužel kámošky od sousedu si hrají doma a ona je naštvaná,že nejsou venku,že s ní nejedu na kole(když je tak krásně) atd atd...ted si vzala knížku a sedí pod pergolou na sáních na sluníčku a čte si ![]() Musim se smát,ale to jí naštvu ještě víc...![]() Jinak ale sluníčkem vylezla všechna špína,tak přemýšlím,kdy ty okna budu mejt ![]() ![]() |
| AVET | 82507 |
|
|
27.2.2010 9:53:13
Jééé, Rený, to je krásná věta
Hezky si řekl, co chce ![]() Jo a pro Petruend, prosím Tě, kde jsi koupila to vodítko? Já ho asi koupím, to je přesně, jak jste tady říkali, jdu doprava, Tom jde doleva Asi bych to vodítko nepoužívala pořád, ale když budu chtít někam dojít, tak asi jo. Třeba v zoo by se hodilo, dokonce jsem tam i několik dětí takhle viděla.Katulenko, jak píšeš o té knížce, že mají na pultíku, když jedí, tak to u nás funguje, když mu k tomu pustím krtečka. Nechcu ho na to právě moc učit, aby třeba nakonec bez krtečka nejedl, ale fakt to funguje. |
| AVET | 82507 |
|
|
27.2.2010 9:48:03
No jak se tak dívám, tak jíme v podstatě všichni tak nějak nastejno. To jsem ráda, ale stejně mi teda vrtá hlavou, proč nechce odpolední banán a proč dělá takový fóry u jogurtu
Ale asi fakt má dost.Jo a v té židličce sedí, jen když obědvá nebo jí přesnídávku či jogurt. Jinak je to fakt za běhu. Dostane kousek jablíčka a utíká dál. KUpuju Goldeny, ty jsou fakt dobrý a sní minimálně jedno denně po kouskách. Loupu je teda a vyndávám jadřinec, ale myslím, že by se asi ani nic nestalo, kdybych je neoloupala. A pak banány. Ale jinak třeba citrusy zatím nejí, ani rajčata, mám fakt strach z té alergie, když zatím jí takhle krásně jablíčka a přesnídávky, kde má taky vitamíny, tak to zatím neřeším a jednou mu určitě začnu dávat i další. Hodně si chválíte okurky. To zkusím, tam myslím ani moc alergenů není. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.