| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 32181  [Dalších 31251 >>]
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
28.2.2010 20:30:53
Ahoj holky

Radu,Lauren,hezké fotky,škoda jen,že zase hlásej ochlazení....

Radko,jsi fakt hubená,pupíček pěknej~s~

Nočníky máme klasiku ve tvaru žáby,dostali jsme je od někoho po narození,tak jsem to neřešila,ale pamatuju si,že neteř měla hrací a švahrová byla z toho věčného hraní na mrtvici,pak najednou hrál už pořád~o~,tak letěl~j~
No já nočníkování doslova nesnášim,málokdy je za den na nočník dám~f~,protože u nás to vypadá tak,že jakmile nočník uviděj,nebo se jen vysloví či ee,čurat,bobek...ihned se začnout svlíkat a domáhat si sednout,což by se zdálo jako pozitivum,jenže když je teda oba vysvlíknu z věcí a plíny,posadím,ihned jeden začne řvát,vstávat,utíkat,pak i druhej,když vezmu knížku,tak jí samozřejmě chce i ten druhej(ale tu co má ten první~j~) no a kydž se se slávou někdo vyčurá,tak než jednoho oblíknu,tak ten druhej to vyleje nebo se ten nahatej vyčurá někam na podlahu~;)takže fykt sranda na kterou nemám nervy...většinou je vysazuje MM když přijde z práce nebo večer~;)~f~
Laurenka 85484
28.2.2010 17:32:42
Radko, takový pupík mám taky, a to nejsem těhule! ~t~ Jinak přeju moc štěstíčka a zdravíčka pupíku i tobě, ať jde všechno ok.

Holky, jaké máte nočníčky? Takové ty normální plastové obyč? Nebo nějaké hrající? Věřte nebo ne, já nemám ještě žádný ~t~ Nějak to nehrotím, ale už bych nějaký koupila.
RadkaRR, M05, L08, E10 32328
27.2.2010 22:47:20
Ahoj holky,

Laurenko, supr fotky, to je hned veselo, když vyleze to sluníčko, že jo.

Katulenko, to je k vzteku, takovej krásnej den a kámošky jsou zalezlý doma. A s kolem se Kátě teprv nedivím, Mára dnes nedal jinak a na prochajdu jel i s kolem a místy šlo i jet a místy se to kolo pěkně proneslo ~:-D

Přidávám se k tapetování, už sem nás sem nevlepila měsíce :)

Kdo je na světě nejdůležitější?

Mámo, mě už ty nohy ale opravdu bolej...

Já a můj pupíček
Laurenka 85484
27.2.2010 21:33:25
trochu tapetáže z dnešního výletku v parku a v kavárničce

jitule458 82377
27.2.2010 19:44:26
Petru nám je umyl manžel když jsem byla v porodnici :-D
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
27.2.2010 15:17:56
Katulenko jednou se mi dokonce podařilo, že jsem okna nemyla skoro dva roky~y~

na jaře jsem zjistila, že jsem těhotná, ale potratila jsem takže jsem to nesměla dělat a hned po šestinedělí jsem šla na velikou gynekologickou operaci a to jsem byla mimo provoz víc jak 4měsíce, pak byl mráz a zima, no a na jaře jsem byla zase těhotná a do 3měsíce jsem radši nic těžkého neděla vzhledem k předešlému potratu, a mezi tím jsme započali rekonstrukci bytu takže prach a bordel šílenej a ta skončila asi měsíc před porodem a to mě zase nikdo na okna nechtěl pustit, tak mi je umyly babičky~5~~t~
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
27.2.2010 15:10:42
Evo vodítko nemáme speciální, je to obyčejné přepíná
ací (prodlužovací)musí mít 2x karabinu, my máme tenoulinké kulaté asi 2m vodítko na psy~5~
protáhnu ho pod rukama a udělám smyčku jednou karabinou a druhou karabinu zacvaknu do té první a je to u nás se to praktikuje, nemusíš být u něj ohnutá a můžeš eliminovat případný pád, ted na zimní bundu to jde, ale až budou nalehko už by to asi dřelo ted kolikrát letí i ve vzduchu a otlačeniny nikde nemá, ale to je tou bundou pak už to nepůjde
postroj s vodítkem na děti je kolem 300,- a tohle bylo za 100,- ale o to ani nešlo bylo doma (máma má 2ks psa) ona s tím přišla~6~

Zítra se chystáme právě do zoo tak nevím jestli nebudeme platit vstupné za psa~t~~t~
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
27.2.2010 14:31:55
Jé holky,od úterka jsme najeli na jednodenní spánek...děti byly teda dost vyřízené,u oběda před 12usínaly,pak si dáchly hodku a půl a pak u kaše zase už nemohly...no a dneska už dopoledne přežily v pohodě,ještě brebentily do půl jedné v postýlce,pak usly a spinkají už dvě hodiny~g~~g~Kdyby jim to takhle zůstalo,vůbec bych se nezlobila~j~
venku je přímo nádherně,Kačenka prohlásila,že doma teda v žádném případě nebude...bohužel kámošky od sousedu si hrají doma a ona je naštvaná,že nejsou venku,že s ní nejedu na kole(když je tak krásně) atd atd...ted si vzala knížku a sedí pod pergolou na sáních na sluníčku a čte si~t~~t~Musim se smát,ale to jí naštvu ještě víc...~;)
Jinak ale sluníčkem vylezla všechna špína,tak přemýšlím,kdy ty okna budu mejt~a~~a~
AVET 82507
27.2.2010 9:53:13
Jééé, Rený, to je krásná věta :-) Hezky si řekl, co chce :-)

Jo a pro Petruend, prosím Tě, kde jsi koupila to vodítko? Já ho asi koupím, to je přesně, jak jste tady říkali, jdu doprava, Tom jde doleva :-) Asi bych to vodítko nepoužívala pořád, ale když budu chtít někam dojít, tak asi jo. Třeba v zoo by se hodilo, dokonce jsem tam i několik dětí takhle viděla.

Katulenko, jak píšeš o té knížce, že mají na pultíku, když jedí, tak to u nás funguje, když mu k tomu pustím krtečka. Nechcu ho na to právě moc učit, aby třeba nakonec bez krtečka nejedl, ale fakt to funguje.
AVET 82507
27.2.2010 9:48:03
No jak se tak dívám, tak jíme v podstatě všichni tak nějak nastejno. To jsem ráda, ale stejně mi teda vrtá hlavou, proč nechce odpolední banán a proč dělá takový fóry u jogurtu :-) Ale asi fakt má dost.

Jo a v té židličce sedí, jen když obědvá nebo jí přesnídávku či jogurt. Jinak je to fakt za běhu. Dostane kousek jablíčka a utíká dál. KUpuju Goldeny, ty jsou fakt dobrý a sní minimálně jedno denně po kouskách. Loupu je teda a vyndávám jadřinec, ale myslím, že by se asi ani nic nestalo, kdybych je neoloupala. A pak banány. Ale jinak třeba citrusy zatím nejí, ani rajčata, mám fakt strach z té alergie, když zatím jí takhle krásně jablíčka a přesnídávky, kde má taky vitamíny, tak to zatím neřeším a jednou mu určitě začnu dávat i další. Hodně si chválíte okurky. To zkusím, tam myslím ani moc alergenů není.
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 32181  [Dalších 31251 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.