Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jandulkaja | 45944 |
|
|
27.2.2010 7:17:17
Hezké ránko
![]() Tak Jindrásek je teda žroutík,jí tak nějak jako vaše děti.Ráno má mlíčko+rohlíček,někdy chlebík s žervé,lučina.Pak svačinka,to je jablko,hruška,banán atd,dám taky do ruky a baští sám.Oběd,pak svačina,mezitím toho sní spousta a na noc mléko s kaší nebo kaši. No ale on je hrozný čuně,vytáhne z koše třeba šlupky od brmabor a jí to nebo minule dám kočce kůži s kuřete(dělala jsem z ní vývar) a kde myslíte že jsem jí našla.Jindrula mu jí vzal a měl jí celou v puse,no fakt čuník.Takže ho musím hodně hlídat.Jindrula je nějaký líný na to mluvení,umí ba(baf),ha(haf),občas zavolá mam a umí jak dělá auto brrr.No snad se brzy rozmluví.Zatím s toho nedělám vědu,je ještě malý. Dnes by jsme měli jet k mým rodičům,přijede tam neteř s klučinou,je mu 9 měsíců.naposeldy jsme se viděli na Jindrulky narozkách.No ale Jindrásek nějak kašle,tak uvidíme. |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
26.2.2010 23:44:29
Jo, jo, třeba já vím, že mojí ségře kdyby malá nespala, tak se zhroutí- pro ni je spánek prostě priorita a nikdy nebyla noční sova jako já, takže fakt to má každý jinak, jak píšeš a musíme prostě bojovat s lumpíky, který máme, ať už si na nás připraví cokoli
No, ještě, že tady je třeba LEDUŠKA, že vím, že v tom nejsem sama, protože ve svém okolí si všichni spíš stěžují že je dítě snad sežere apod. a fakt kdokoli vidí, co L. u jídla dělá, tak je zděšen, vč. paní, co mi hlídala kdysi V., když jsem musela do práce a ta už hlídala dětí nespočet za svůj život, ale s L. si taky rady nevěděla a byla úplně paf z ní s tím, že teda neví, jak ji by zvládala, kdyby to bylo naopak a musela hlídat ji a ne V.... Moje ségra zase byla ráda, že už je těhotná, když ji zkoušela poprvé nakrmit, že jinak by si to snad s těhotněním i rozmyslela... Kdokoli zavolá, když jíme, tak je zděšen z řevu, co tady je a moje máma kliďas taky v šoku, že tohle od nás jako dětí nezná... Takže když vidím to zděšení okolí, tak mě to deptá ještě víc:-( Zato kojila by se teď mrška víc a víc Ale fakt jsem teď vděčná aspoň za to zlepšení při některých jídlech- to je takový úžasný pocit, když bez řevu a v klidu něco sní- taková úleva a taky časově velký rozdíl... No, nic, však oni nám mrňousové ještě dají zabrat a bude určitě ještě hůř- třeba v pubertě, že? Takže tréninkem k úspěchu už teď![]() |
| RadkaRR, M05, L08, E10 | 32328 |
|
|
26.2.2010 23:05:39
No, jo Verísku, máš recht, ono je tohle stejně neměřitelné a navíc všechno souvisí se vším. Každej máme jinou potřebu spánku, každej jinak snášíme nevyspání. Řekla bych, že už taky nějakou odolnost za ta léta mám a řekla bych, že 6 hodin spánku by mě stačilo, kdyby nebyl přerušovanej.
Každopádně bych ti přála, aby se L. s tím jídlem hodila do pohody ( a ona z toho vyroste jen doufám, že dříve než později), jakož přeju i sobě, aby se hodila do pohody moje L. s tím spaním ![]() |
|
26.2.2010 22:53:17
RADKO, ona juí občas i sama, ale jen právě to, co chce, což třeba jogurt ji pak samotné stejěn nejde, takže se bvzteká zase kvůli tomu, ale co jde a chce, tak ji nechávám jíst samotnou- třeba banán je úplně ok, ukusuje a jí sama, pečivo ráno taky jde, ale zeleninu tu prostě ani sama ani ode mě...
Jinak o spánku to myslím vážně, já jsem zvyklá skoro nespat, myslím, že málokdo spí tak málo a dlouhodobě jako já- fakt spím 4-5 hod. denně už cca rok a ani před tím to nikdy víc jak 6 hod. denně nebylo:-( Je fakt, že vše je logické- kdyby L. ale líp jedla přes den a byla přes den ok, tak bych při ní vše časově i normálně líp stíhala přes den a nemusela to pak dohánět v noci a možná se i víc vyspala, takže tak... |
| RadkaRR, M05, L08, E10 | 32328 |
|
|
26.2.2010 22:13:12
Jé Verísku, ze mě teď mluví nesmírná únava, anžto mám za sebou pár echt nocí, kdy jsem byla nucena dlouho pracovat a pak mi to ještě dala sežrat, plus to těhotenství k tomu, ale já si myslím, že kdyby si dlouho nespala, tak by Ti nakonec bylo to jídlotaky jedno
To ale nemyslím nijak zle.My lindu prostě nekrmíme a už dlouhou dobu, jakmile vezmu do ruky lžičku, tak ječí (málokdy, když jí významně chutná si nechá 1 - 2 lžičky vsunout do pusy). Není to třeba tím, že chce L. taky jíst sama? Jinak v židličce jí obědy a jogurty, zbytek většinou u konferenčního stolku ve stoje. |
|
26.2.2010 22:07:31
No, mě netíží ani nějak množství jako to, že od začátku příkrmů je to boj a divadlo:-( Se řevem, mydlením ručičkama, za chůze, jak píšete, to by vůbec nehrozilo- to prostě před jídlem utíká:-( Jsem teda teď vděčná za ty 2-3 jídla, co jí jakžtakž normálně a ráda, jinak je to vyčerpávající- z celého tohoto mateřství pro mě nejvíc, klidně bych nespala, přetrpěla řev přes den, ale to njídlo je pro mě očistec, hlavně ji nikdo krom mě nechce a nedokáže nakrmit vůbec:-(
|
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
26.2.2010 20:53:34
jé holky,tak my jsme žrouti...
ráno mezi 6-7 180UM snídaně pár soust chleba s něčím 10h sváča-tak 200g ovoce,přesnídávky,jogurtu 12h oběd taky přes 200g masozel+příloha pak spánek,když se vzbuděj,tak si daj nějaké ovoce 16,30 sváča jogurt,chleba s něčím 19h kaše před spaním kolem 100ml UM a to mezitím ještě šrotujou piškoty,suchary,plátek sýra,ovoce apod. jedí teda dobře,sedí v židličkách,odkud nemůžou utéct,jinak by utekli... a většinou mají na pultíku nějakou knížku...ale dělání komedie jsem si zeźačátku taky užila![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
26.2.2010 20:13:51
mandarinky jsem vylupovala, ale posledních 14 dní dostává celé jen jí přepůlím
|
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
26.2.2010 20:11:28
denní režim jídla, který jsem tu psala je za ideálních podmínek, vyjímkou není, že si dá k obědu jen 3lžičky a šmitec a někdy ani to ne, tak dostane UM, většinou, když někam cestujeme tak toho moc nesní je to všechno za chodu a hektické
židličku už začíná celkem brát, když chce jogurt už k ní běží, ale s obědem je veliký problém jen málo kdy se nají tak jak jsem psala a děláme u toho divadlo a půjčuji mu věci, které normálně do ruky nedostane ted vede dávkovač na nurofen ![]() jediné co máme téměř 100% je bílý jogurt, mandarinka, hruška a přenídávky, UM |
| Lenka a Markétka 04 + Mára 08 | 20416 |
|
|
26.2.2010 19:40:17
tak my máme za běhu pomalu vše.To mu musí jo chutnat že vydrží sedět na klíně.Jakmile ho dám do židličky,tak stoupá a chce vyskakovat.Když ho přivážu tak řve,že to teda nee.A mandarinky mu jen rozpůlím a jí i s dužinou.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.