| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 32181  [Dalších 31211 >>]
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
25.2.2010 11:15:24
No Jandul,to je fakt děsný...Já jsem na tohle taky strašně citlivá(tedy na vše kolem dětí),někdy až moc...No a Kačenka ,tak je přecitlivělá taky dost,když je v pohodě,cítí kolem sebe jistotu,je to prostě vidět a tohle byla změna najednou obrovská...Ta holčička je sice dominantní,ale neni zlá,jsou to jen vzájemné antipatia mezi nima,já už to vycítila v první třídě,ale míjely se,nepotřebovaly spolu mluvit,ted ale když spolu seděly,bylo to jiný...No učitelka říkala,že by jí to nenapadlo,rozsadila kačku s kamarádkou,kvůli tomu,že opisovaly od sebe vzájemně,obě jsou jedničkářky,ale takhle si to navzájem kontrolovaly...tak jí chtěla dát k nějaké dvojkařce....No,kdyby to vždycky šlo tak dobře jako ted,bylo by to super...ale vím,že ne vždy je možné se s učitelema domluvit...
Arni 19497
25.2.2010 10:21:40
Jandulko, tak to je hruza~o~~q~~q~~o~, chudak holka, je mi ji moc lito. I vy ty sis musela uzit strasne nervy, uplne se do toho dovedu vcitit, jak mne by bylo ouzko:( Bezva, zes ji to domluvila jinde, tam se zda byt reditelka rozumna, fakt se divim, co je to za jednani, az se z toho musela zhroutit, vzdyt to v ni zanecha urcite nejake sramy~6~ Drzim palce, at se ji tam vic libi~;((~R^
jandulkaja 45944
25.2.2010 10:20:22
Jo a všem děkuji,snad už to bude v nové škole ok.

Katulenko,tak hlavně že to šlo se s učitelkou domluvit~R^
jandulkaja 45944
25.2.2010 10:16:28
Verísku nedivím se ti.
Já sama jsem pylový alergik+nějaké alergie na potraviny.Dcera je psoriatik(lupénka),takže Jindráska taky mažu.Už teda nekojím.Loni mu teklo z oušek,jakoby nudle.Tak na ušním zněla diagnoza že to může být alergie nebo ekzém.No tak jsem mu nechala nabrat krev a má ty hodnoty na alergii trochu zvýšené,tak čekám co bude teď na jaře.Na ekzém to vyšlo dobře,že to není.

Tak a už mažu vařit,Jindrulka chrupe.
jandulkaja 45944
25.2.2010 10:10:57
hojky holky,včera jsem se sem nedostala,šla jsem s holkou k té spec.padagožce,pak rychle nakoupit,uvařit a odpolko s druhou do sanatoria.
Má totiž lupénku(měla teda ekzém od mala,ale v tom dospívání se to změnilo na lupénku),takže chodíme každý den(až do 8 března) na koupele+horské sluníčko,pak už budeme chodit jen 3x týdně.Hodně jí to pomáhá,má to už fakt nádherný a jak je opálená~R^Takže co s tou druhou,no ona má poruchy učení,jak jsem psala,je hodně citlivá,řekla bych až moc,sebevědomí taky nízké.Ve škole jí učitelka na anglinu obvinila z falšování známek.Věřím jí,že by tohle nikdy neudělala.Ona jí ty známky nadiktovala a za 14 dní jí obviní z falšování,no svině.
Tak jsem do té školy vlítla,co si to dovolují.No udělali ze mě blbce,z holky taky,ta se mi tam sesypala.Manžel to tak nenechal,všechny je tam seřval včetně ředitele,nikoho nezajímalo že se holka zhrotila.Možná až by si něco udělala,tak by je to zajímalo.To by pak házel jeden na druhýho.No pak to byla fakt posledí kapka nám řekl ředitel že takové dítě s poruchami nemá na ZŠ co dělat,no to je jednání.Všichni učitele v pohodě,berou na ní ohledy.Jenom ta kráva na anglinu by jí určitě nechala propadnou.
Takže jsem si to vyřídila ve škole pro tyto děti a po jarních prázdninách tam nastupuje.Oni to ještě neví že jde holka jinam,ta ředitlka mě řekla že si to vše vyřídí sama.A taky mě řekla že jednání ředitele je teda síla a že s tím možná ani nepočítal že jí dáme pryč,že se bijí o každé dítě.Mají za to prachy že.No holky sesypala jsem se taky,nemohla jsem spát,jíst.Předevčírem po rozhovoru s tou ředitelkou z nové školy ze mě spadl takový balvan.Tak jen doufám že v nové škole jí bude lépe.Je tam 13 dětí ve třídě,anglinu mají až od 6 třídy.Monča je v 7.Tak snad bude už dobře a tu školu vychodí a půjde někam na učňák.
Ulu,Kuba11/08 86155
24.2.2010 21:29:01
Praštěná? nene, nprosto chápu - ani nevíš jak. Víš co říká jedna moje známá? geny nevychčiješ:-) (omlouvám se za ten výraz) bohužel je to pravda~:( Nojo, život.
Verísek+VELAMATO 23592
24.2.2010 21:12:23
Potraviinové ne, ale genetickou zátěž po nás- jsme s manželem oba alergici, já dost silný plus atop. ekzém, náběh na astma od děství- šíleně jsem si s tím jako dítě užila- hrozný, dusila jsem se, rozškrábaná do krve, léky ještě pořádné na to nebyly, takže jsem v tomhle hodně důsledná a pro okolí až praštěná, ale fakt se snažím hodně preventivně ty geny potlačit tím ostatním, takže fakt i poctivě denně obě holky promazávám Lipobasí, snažím se kojit co to jde atd...
Starší dcera je zatím bez problémů- potvrzeno i v krvi, samo asi geny nezničím úplně, ale čím dýl se projeví, tím líp a v menším stupni...
Ulu,Kuba11/08 86155
24.2.2010 21:05:35
Verísku, máte potravinové alergie? My během léta měli atopický ekzém a bylo podezření, že je to z potravinové alergie, tak jsem si to taky pořádně užila s testováním jídla ~a~
Verísek+VELAMATO 23592
24.2.2010 20:55:17
Koukám, že řešíte zeleninku- u nás teda nic moc, asi nejvíc vedou brambory s mrkví, jak dám maso, tak je hůř, zkoušela jsem květák, hrášek, růž. kapustu, brokolici atd... my teda moc neexperimentujeme kvůli riziku alergie, ale obecně u nás zeleninka nevede, syrovou uještě krom okurky vůbec nedávám- třeba rajčata cíleně právě ne kvůli alergii.
Zato po jogurtech a banánech by se utloukla a taky syrová hruška je velký hit:-)
Obecně ale stále u jídla musí být divadlo, řev a povyk pro nic- to ji neopouští:-(
Arni 19497
24.2.2010 19:09:27
Ulu, to se mu vrati chut, az bude fit, Maxik tohle miva pri nemoci nebo zubech, pak zase najede na svuj apetit. Maxikovi pohanka taky moc nejede a jeste neda moc cervene repe, jinak si mlaskne na vsem, nejvic miluje brambory~R^
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 32181  [Dalších 31211 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.