Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| andreáš | 82428 |
|
|
16.3.2010 21:56:12
Lentilko ahoooojky!
Pájo- necháváme taky růst, ale za chvíli střihneme malilinko konečky. Má je taky jemné a kroutí se jí a bohužel po spaní je má zacuchaný, takže po ránu jí tam stříknu trošku dětského kondicionéru od Paula Mitchella. Přeji krásný večer holky. |
| barbora11 | 86265 |
|
|
16.3.2010 21:23:01
lentil tak to máš pravdu budeme zasílat fota tatínků a maminek
jájo lentil pošlete nějaké fota taky at si usvěřím paměň...já jsem ostuda a nějak si ty naše dětičky nepamatuju jak tak rychle rostou...no a to vyhrabáváni znám...strašně rád mi vyhazuje věci z koše když věším prádlo dává do pračky malý pomocník |
| Pája, Vojtík a Barunka | 81424 |
|
|
16.3.2010 20:19:35
Ahoj holky,
dětičky fakt rostou šíleně, Baru malej je krásnej velkej roztomilej klučík:) Barun je můj zavisláček nějak čím dál víc. A pořád jí baví hrabání a vyndavání všech možných věcí. Dneska byla nadšená z kočičky u známé, akorát pořád říkala haf haf:) Holky, jak řešíte vlásky u holčiček. Barunce docela rostou, ale má je takové jemňounké, řídké a vzadu stále tu zacuchanou housečinu, tak nevím, jestli z tohodle mohou vyrůst hezké vlásky. Chtěla bych dlouhovlasatou princezničku. |
| Lentilka, Kačka98 + Míša08 | 77764 |
|
|
16.3.2010 18:29:27
Ahojky AndreášI
![]() Baru, kdepak jsou ty naše prosinčátka z "VYSOČINY" ![]() ![]() Ještě, že ten tvuj VELKEJ chlap zustal stejnej, protože toho "malýho" bych už nepoznala.Za chvíli budu ty naše prosinčátka rozpoznávat jen podle PŘILOŽENÝCH tatínku a maminek ![]() ![]() ![]() ![]() Tak se opovažte někdo zhubnout, změnit učes nebo se nedej bože převléknout ![]() ![]() ![]() |
| andreáš | 82428 |
|
|
16.3.2010 12:35:08
Ahoj holky
![]() Baru, to není ani možný, jak Filipek vyrostl, tedy všechny naše prosinčátka. Na druhou stranu je s nimi více zábavy a radosti. Ad očkování- od naší pediatričky sem dostala nabídku, ale doporučují, aby si tím dítě prošlo. Takže necháme bodance až v 18m. Jak- já nevím, ale Egypt není zrovna moje oblíbená destinace díky z vyprávění a zkušeností známých a kamarádů. Právě nejenom dospělí, ale i děti mívají ty střevní potíže. A co Tunis- Djerba, nejlépe min.4*hotel..... Já osobně bych s malou do Egypta nejela. Dej vědět, jak ses rozhodla. Tak či tak, užijte si dovolenou! Opatrujte se všechny. |
| barbora11 | 86265 |
|
|
16.3.2010 10:53:20
omluva za velký formát
|
| barbora11 | 86265 |
|
|
16.3.2010 10:52:59
![]() ![]() s tatínkem |
| barbora11 | 86265 |
|
|
16.3.2010 10:46:05
![]() kapucínek ![]() kašpárek na maškaráku ![]() smíšek |
| barbora11 | 86265 |
|
|
16.3.2010 10:42:09
![]() zkouška |
| barbora11 | 86265 |
|
|
16.3.2010 10:36:37
NAZDÁREK HOLKY
![]() ![]() Tak po dlouhé době...jsem ostuda ale nějak na počítač není čas a ani mě to nějak nebaví u něho sedět.. Jak se všichni pořád máte... Ahoj lentilko tak ses ukázala po dlouhe době ![]() Fotečk samozřejmě užasné...Ty naše miminečka tak rychle vyrostli že to snad ani není pravda... U nás žádná změna...pořád stejné nemoci nás celkem obešli musím zaklepat rosteme jako z vody chutná nám papat a hodně ![]() ![]() ![]() ale je o čert takže to hned vylítá... kolikrát mi s něho už šibe nevím kde bere tolik energie mě tak zlobit a dělat lumpárny...ale co už aspoň se nenudíme... Barák přes zimu stojí ale už at skončí ta strašná zima a začne se něco dělat...Hilky ta zima mě už totálně ničí...já už chci teplo... No už nevím co tak napsat na očko jdeme ve sředu...ak jsem zvědavá.. Já taky ted lítám po doktorek mám problémy s váhou od porodu tak mi dělají vyšeření na štítnou cukrovku jaterní testy a nějaké tukové cesty...je to fakt hrůza...už jsem s toho nešťasná..pořád unavená no hrůza to vy hobeňourky neznáte ![]() ![]() ![]() no konec s míma nesmalnýma nemocema a co vy všechny ženské co děťátka doufám že vás taky tak zlobí jako mě ![]() a že jste všichni zdraví ![]() no to ba si bylo všecho at vás tady zase dlouho neotravuju a zašu asi nějaké fota ať na nás nezapomenete ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.