| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 42709  [Dalších 41699 >>]
jak 39257
16.3.2010 9:42:26
Lentilko, se tu zase smeju. My jdeme zitra na zardenky, dneska je nam 15 mesicu. Dcera je jako ta tvoje, nejvic ji v hlave lezi podprsenky. Vcera mi rika manzel: mam poukazky do hotelu, vyber si hotel, kam chces. A dcera: super. Tak ji rika: ty nikam, to jedu s mamou:)
Matej si na dvere pise : MAMNE vstup zakazan, protoze mu nedovolim denne pocitac. A Vojta na me vola : TYTYTY, protoze ho v 7 vecer nutim jit spat. Ale jinak dobry:) Vojta hrozne zere holky, vcera si Matej vzal dort a VOjta na nej hulakal uplne vztekle a to mel 10 minut predtim svuj.
Nekdy mam pocit, ze se zblaznim:)
Ted resim dilema, jestli v dubnu vzit Vojtu do Egypta nebo ne. Co myslite?
Lentilka, Kačka98 + Míša08 77764
15.3.2010 14:11:45
Kdyby jste viděli včera aktovku mé pubertačky tak:-© Kapsa s učením relativně se zavřenýma očima ok. Druhá kapsa = kontejner s netříděným odpadem... Na vrchu pytel kukuřičných lupínku ( ne pytlík) ale celý ten pytel, co by se zdržovala s odsypáváním. Pod tím lesk na rty a MOJE podprsenka (prý aby jí holky věřili, že už má opravdovou push up) ne lambadu. No je pravda, že moje 75A... Pod tím nános 4cm lupínku sini minís bez jakéhokoli pytlíku. Když jsem ponořila ruku do této drtě v hruze co ještě nahmatám bodla jsem se o kružítko, které frajerka hledá od minulého týdne...
No měla štěstí, že byla skoro pulnoc jinak bych jí tu tašku vysypala do postele. Takhle jsem si říkala klid matko, bude huř, zabít je nemužeš a vychovat nejdou~6~~6~~6~
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
15.3.2010 14:09:09
Já proti neštovkám očkovat nenechám, jen ať si je prodělají, myslim, že je to lepší...

Já si hezky počkám na tu vakcínu zadara, jejich problém, že jí nemají~q~
15.3.2010 13:57:48
Janni, fotečky budou, ale já antitalent.... Nějaké jsem posílala Magdikovi at je sem vloží at na nás nezapomenete a má teda skluz a pěknej~n~~n~ MAGDIKUUUUUUUUUUUUU
BABU, já byla s Katkou na očku žloutenky, tak jsem chtěla rovnou objednat Míšu na tu 18ti m kontrolu a mudra mi oznámila, že musíme ještě udělat to očko v 15ti m. A že si mužu vybrat mezi vakcínou zdarma (tu ale tet nemá)a tou prý lepší placenou s neštovkama za 1600,. s tím že se po měsíci musí za dalších 1600,- přeočkovat. tak bádám, co je pro Míšu lepší... Doktora mi samozřejmě řekla, že ta s neštovkama je lepší a u svého dítěte by neváhala...
No Katka neštovice přežila ve zdraví a to, že je neskutečnej bordelář asi není vedlejší projev, ale geny mojí TCHÝNĚ~o~~o~~o~:-©
babunka2 84168
15.3.2010 13:17:12
a koukam ze frcite nejen na skype ale i na fb:))) mno sikuly. Ja teda stiham jen sem tam nakouknout na fb, ale vas tam nikoho nemam:((

Jo a teda Wendy, krasna foto v bilem:)))))) u nas by to vydrzelo asi tak 5sekund a to mozna i prehanim:))
babunka2 84168
15.3.2010 13:14:12
Ahoj holky:)) Lentii, diky za pozvanku, prave ho piju. Jeden bobis spinka, druhej kouka na Pepinum a ja chvililinkku nohy nahore a piju kavicku:))

Teda s tim ocko, ja vubec nevim, ze je nake povinne. Ja jen cekam v 18ti mesicich na posledni HExu a tesim se na klidek. Mi nerikejte, ze je vse jinak:(((
NECIIII ZADNE JINE OCKOOOO_:((
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
15.3.2010 13:03:54
Ahoooj Lentilko ~z~ Co nějaký fotečky, nebyly by?~:-D
15.3.2010 11:49:39
ZUZKO tak tobě velká omluva a jeden virtuální ~v~ panák něčeho dobrého na usmířenou~6~ Takhle tě opominout bych se~4~
ZuzkaN 7401
15.3.2010 9:50:57
Lentilko, kamenovat tě nebudu jen díky tomu, že kafe nepiju. Tak máš kliku! ~y~
Já na neštovice dávat nebudu, starší kluci je už prodělali a relativně v klídku, tak doufám, že i Tadeášovi proběhnou v klidu. I když na šimonové diskuzi měl jeden klučík (starší brácha únorčátka, je mu kolem 6let) naprosto šílenej průběh neštovic, skončil v nemocnici na kapačkách, no děs. Jenže to je jeden případ z tisíce.. tak jen doufat, že se nám něco takového vyhne. No a při očkování se neštovice musí přeočkovávat a taky není zaručený, že je dítě nedostane ~;)~d~

Holky, tady u nás sněží! ~o~ Já už chci jaroo!!!!!!!
15.3.2010 8:05:03
Ahojky Jájo, tak tet jsi mě opět nahlodala... Aby to bylo spravedlivé tak bychom se měly taky nechat bodnout~b~
Od té doby co jsem na MD nějak nic nestíhám a den ma asi jen 10h místo 24h. Mám to jen já?
Jinak Mišule chodí spát kolem 20h a budí se čilá a ochotná k lotrovinám cca v 6h. Já si pak musím dát to ~c~ jinak jsem ... tady chybí CHCÍPLEJ SMAJLÍK~t~~t~~t~~t~~t~
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 42709  [Dalších 41699 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.