Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ........ | 64599 |
|
|
10.3.2010 10:18:02
Ahojky, Helčo fotky krásný
![]() ![]() Taky Vám pak nějaký hodim, pro ty co nechodí na FB :) U nás nic novýho... Viktorka zatim nechodí, postaví se jen v prostoru... a to jsme po Tobíkovi nejstarší Ale mi máme to naše trápení, takže neřešim ...Já ani nevim, jestli nestíhám. Kdybych často nečuměla na netu, tak bych stíhala ![]() ![]() |
| babunka2 | 84168 |
|
|
10.3.2010 8:51:10
jo jeste my mame autosedacku 9-18kg Romer Kind Plus - podle me nejlepsi, pokud nemate isofix. Fakt jsme spokojeni.
Jen lituju, ze jsem nekoupila i pro Betuli tu vetsi romerku 15-36kg |
| babunka2 | 84168 |
|
|
10.3.2010 8:46:25
Ahojky vsem, moc zdravime. Mame cely tyden prazdniny, tak si uzivame babicky a dedecky, obehavame a schazimese s detickama, co chodej do skolky a nebyva moc casu se setkat:))
jINAK taky se pridavam ke klubu stale v poklusu:)), ale zas aspon neni nuda. Koukam, ze decka jsou cim dal vetsi a krasnejsi a sikovnejsi. U nas se ted delaji velke pokroky v mlulveni. Justynka me nedavno dostala, kdyz mi rekla pry kychnuti nadavi a taky kui (dekkuji) a papani (fakt torekne cely) a opravdu chyta a rika spoustu slov (ma to odsegry) a nejradsi mam, kdyz si notuje skakal pes:)) Delaji nam ti prckove samou radost:)) Vsem moc chvalim krasne fotky. Uzasny:)) Ja jsem se chystala vzit letos uz Betuli na brusle, dokonce jsem ji i koupila v bazacku, jenze jsem se uz nedostala k tomu, koupit brusle sobe. MOje z mladi, jsou mi male, coz nechapu::(( Mozna to zvladnu jeste o vikendu. tak se tu zas krasne mejte, ja nakouknu.¨ Jo a mooc dekuju za bezva kolaz. |
| Mirka+L+O | 83098 |
|
|
9.3.2010 14:23:40
Ahoj holky,
opravdu máme toho času mín a mín... přidávám se do klubu velmi busy ![]() Švesti, vidím, že je to všude stejné, u nás je to bud NUDA nebo HUSTÝ ![]() ... v pěti letech.. lyže taky zvládla... ale červenou ještě nedá![]() Ondra běhá jak čert, mejlepší je to po schodech nahoru a je to děsná sranda, když ho matka chce sundat ![]() ![]() Fotečky nádherné, všem chválím... taky sem nějaké hodím, až nainstaluju všechny programy, co jsem tu měla před tím, než mi ochořel PC.. Taky už máte té zimy po krk? |
| Švestka,Vojtík06&Tomík08 | 23808 |
|
|
9.3.2010 11:01:34
Ahoj holky,
hlásíme se po nějaké době, byli jsme na horách, přijeli jsme, vše jsem vybalila, uklidila a onemocněl mi Vojtík... má zánět středního ucha, píchali mu to, takže je doma, bere atb, už mu nic není, tak prudí. JInak na horách bylo parádně, sluníčko, snížek, Vojtík se během jednoho dne naučil perfektně lyžovat, takže nakonec opustil trénovací pojízdný chodníček a vydal se na normální sjezdovky, přičemž po pár jízdách začal prudit, že modrá je trapná , no tak ho manža vzal na červenou. Sjel to a byl spokojený ![]() Tomíšek teď pokroky moc nedělá, snaží se víc mluvit, hodně lumpačí, kramaří apod., ale chození absolutně bojkotuje, všude si doleze po kolenou a to mu stačí, navíc, když už si stoupá, tak na špičky, takže opět nastupujeme na rhb. Jediné co ho fakt baví, je jídlo , je to neuvěřitelný, kolik toho zbaští, už aby chodil a všechno vyběhal...no a trocha tapet od nás kluci na horách ![]() malý lyžař přemýšlí ![]() Tomík ![]() velký lyžař, na modré, ta tečka uprostřed ![]() ![]() Vojtík ![]() no a jeden nešťastný marůdek chvilku po píchání ouška ![]() |
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
8.3.2010 23:55:08
Ahoj, taky po delší době
![]() My máme taky autosedačku Maxi Cosi Tobi- po Šimonovi, Šimon má už větší. Jak, tak se zdá že se ti naši prďolkové narodili stejně a stejně se i rozchodili Tadeáš udělal první krůčky na 3 krále, pak několik dnů nic, zas několik kroků, zas dlouho nic a takhle to bylo až do minulého týdne, kdy konečně začal opravdu pořádně chodit. Teď už si to po bytě štráduje a dokonce i venku, což jsem ráda. Ovšem ted bych radši kdyby už bylo jaro, nepršelo resp. aby nebylo blátivo a mokro, abych nemusela prát ještě víc než dosud ![]() Všem chválím fotečky! ![]() Přidám se do klubu těch co se taky nezastaví Ale to je asi normál s dětma, ne? Obzvlášt se dvěma a více, s jedním to může být ještě fajn, co?? Na druhou stranu jsem častěji radši když mi tu zůstanou aspon dvě děti, se spolu můžou zabavit. S Tadeášem si třebas hraju minimálně. A co mi dělá velkou radost, že ho starší kluci pořád tak milujou... jsou z něho pořád poprděný, i když jim ledacos zlikviduje a ledacos "sežere" Se už všichni před ním bojíme jíst, protože se hned přihrne a nenechá se odbýt ![]() A musím se pochlubit, byla jsem min. čtvrtek na třídní schůzce a učitelka psala ke každému žáku na lavici lísteček. U Matyho napsala, že je tichý, klidný a velmi snaživý. Ač nechápu jak je možný, že se takhle Matyáš chová, protože doma je to naprostý opak, tak mi to radost udělalo. Jen musíme pilovat diktáty, ale zdá se, že to musí většina třídy ![]() Dani, Karolínka je jen o pár dní mladší než Šimík viď?? Proč jsi nechodila na únorovou diskuzi? Ted už je to tam mrtvý, ale dřív to docela frčelo. ![]() Uf, to je román, pardon! |
| Pája, Vojtík a Barunka | 81424 |
|
|
8.3.2010 21:32:07
Ahoj holky,
zdravím po dlouhé době, vůbec nezvládám sem chodit. Připadá mi, že furt jen jedu a jedu a jedu a přitom nemám pořádně na nic čas, pořád běhám od jednoho k druhému, k úklidu, k vaření. Fakt kolotoč. Vojta skončil ve školce, tak je mám oba doma a je to teda k neprospěchu všech, VOjta se nudí, já ještě víc nestíhám a děti se mydlej. Barča lítá jak blázen, všude mi zdrhá, nerada jezdí v kočárku. Moc nemluví - v podstatě jen ham, haf, táta, bl bl - je balón. Dneska jsem jí nechávála bodnout druhý Prevenar, měla záchvat řevu. A pak Vojtu na encefalitidu a ten mi tam stropil taky pěknou scénu, se vynervoval tou Barčou. Mějte se a snad zase někdy:) Helčo, malá je krásná. |
| jak | 39257 |
|
|
8.3.2010 18:18:55
sedacku mame Maxi Cosi Tobi.
Kocarek mam ted Graco Trekko. Vojta uz konecne chodi sam, kocour. Krasny fotky. Taky se tak nejak celej den nezastavite? |
| helča+ | 91431 |
|
|
8.3.2010 8:48:52
![]() Vánoce u prababičky ![]() ![]() takhle usnula, když měla teplotku ![]() nejoblíbenější obličej ![]() a to je včera |
| helča+ | 91431 |
|
|
8.3.2010 8:45:31
Jasně, díky...
![]() Takhle papáme špagetky |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.