| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 42709  [Dalších 41639 >>]
Haňula* 37995
20.2.2010 14:06:08
Jako ostatní se hlásím po prodlevě.~;) Na týden jsme byli v Jeseníká, to byla paráda. Měli jsme tam hlídače, tak jsme si i v klidu zalyžovali. A odjezdem to bylo nahnutý, Kubík dostal ve středu další laryngošku, k tomu zánět do očí a zelenou rýmu. Všechno jsme fofrem zaléčili a v neděli jeli.
Kubík má teď kramářské období, otvírá šuplíky a skříňky a rabuje - ať mám mamka co poklízet. S bráchou už se pěkně perou o hračky, Kubík mu nic nedaruje, je to drsoň. Začíná protestovat proti kočáru, ale to má smůlu, protože občas taky musíme někam dojít. Totálně bojkotuje ergo, hodí se do luku a ječí. Jak ho postavím na nohy, tak je sluníčko.
dROBEČKU, ve čtvrtek se potkáme na Efekt. rodičovství, ne? Budu sice s manžou, ale to neva.
Jé, máme tu nový smajlíky, jsem si všimla až teď.~5~ ~3~
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
20.2.2010 14:05:18
Zuzi krásnej dort~R^ My slavíme zítra, Karolínka bude mít už! tři roky~l~

Ad mluvení - Terezka mluví hodně slušně ( oproti Karolínce v tomhle věku, ta si tekrát vystačila s pár slůvkama a hlavně na všechno ukazovala:-)). Terezka začala říkat konečně i ano, dosud to bylo pořád ne,ne,ne,nééé. Tak že když se jí zeptám, jestli něco chce, tka krásně řekne ano a mohutně u toho kývá hlavičkou:-)

Konečně u nás vypadá, že se obrací všechno k lepšímu. Ani nevim, jestli jsem to psala, Terezka bere od pondělí atb + další dvoje léky na průdušky, zjistili jí těžký zánět průdušek s náběhem na zápal plic, k tomu vysoký horečky. Do včerejška nechtěla nic jíst, tak že od pondělí zhubnula 1kg, v pondělí ještě měla 10,7kg a včera už jen 9,7kg :-( celý den nic nejedla, ani mlíko nechtěla, ale alespoň pila. Dr. říkal, že na váhu se vyprdneme, hlavní je, aby pila, jinak bysme museli do nemocnice. Spala 3x za den, noc prospala. Ale konečně dneska začala pomalu jíst, je bez teploty a už neni tak unavená. Tak teď čekám, kdy začne pořádně dlabat, aby to všechno nabrala zpátky.

Karolínka je taky na atb, ta má pro změnu jednostranný zánět průdušek, tak že si vesele užíváme doma~n~

Ale jak říkám, už snad bude jen líp a líp. Tak tolik hlášení od nás~t~

Všechny moc zdravim.
jak 39257
20.2.2010 11:53:17
Zuzko krasnej dort.
My dnes slavime svatek Mateje. hezky den vsem.
ZuzkaN 7401
19.2.2010 23:48:08
jo a zapomněla jsem mluvení- tam se tadeáš taky nenamáhá, nejčastějí je ham, hama.. no vlastně ted neříká už ani tata :D ted začal vydávat zvláštní zvuk, jakoby smích , říká haha, ale hrozně to jakoby vyšponuje, nedokážu to popsat, ale je to srandovní u něj.

tak tady je ten šimík :-)
jááá 93887
19.2.2010 23:43:00

Hádanka na víkend. ~x~

ZuzkaN 7401
19.2.2010 23:40:10
Ahoj,
taky se hlásím po delší době.
Tadeáš je děsnej divoch, všude leze, rozhazuje, šmejdí, takže ho pořád z něčeho sundavám, odháním atd... no určitě to všechny znáte :-)
Ale pořád nechce chodit sám, resp. jeden den udělá klidně i deset kroků, možná i více a dalších několik dní dělá jakože něco takovýho by nikdy neudělal a dál leze, ale nejradši se nechává vodit.
V pondělí jsem byla s klukama na rybníku bruslit a Tadeáš mě tam honil po rybníku a nakonec ušel pořádný kus sám! To teda naprosto nechápu, doma dělá, že to neumí a na ledu se sněhem, v kombinéze začne chodit :-D Ale ted už se zkouší pouštět čím dál tím víc, no snad se do roka a půl rozběhá ~t~
Jinak mi udělali radost i starší kluci s jejich bruslením- Matyáš byl na bruslích asi 4x předloni- to mu moc nešlo a ted začínal i jezdit. šimon na bruslích stál úplně poprvé a nejenže stál (matyáš se zezačátku děsně kácel na zem), ale i chodil a dokonce i několikrát popojel. což je super.

Bohužel jsem já někde přistydla, takže mám zánět močových cest, měli jsme zamluvené hory, tak jsem nechtěla jet, ale ve čtvrtek dopoledne to bylo lepší, u dr. jsem nafasovala atb a jela jsem ~f~ Zatím to zvládám v pohodě, potíže už téměř žádné nemám, tak to je super. Jen si hodně hlídám pití a snažím se plánovat program tak, abych se stihla včas vyčůrat ~t~

Jé ani nevím jestli jsem psala, že jsme 11. slavili šimíkovi narozky. Zkusím dát fotku jak sfoukává svíčky, tu bych měla mít na netu.
Ale nejdřív odešlu, připojení je tu příšerný ~o~
Bak 22830
19.2.2010 13:20:10
jéé to u nás se skoro nemluví ....

hanička řekne "máma", "táta", "bába", "Bác" a velice důrazné "NE" .... jinak se dorozumí beze slov .... ukáže, zavede, předvede ~t~.

Asi začnem chodit na batolecí znakovou řeč ~t~~t~~t~

Jinak, abysme se přidali k marodům ... Hanička měla v noci trošku teplotu. Nic hroznýho jen 37,6, ale dala jsem jí Nurofen, aby spinkala - byla děsně ukňouraná .... teď po 11hod. od podání léku jí to vylezlo na 37,2 .... tak snad to nebude nic hrozného. Šmátrala jsem jí v puse a mám dojem, že se jí tlačí minimálně jedna stolička ... (trojky zatím vynecháváme).

A ačkoli naše MUDr. tvrdí, že od zoubků teplota není, že to jsou malé virózky, tak u Haničky tomu věřím, už 2x měla teploty a pak jsem jí našla proříznutý zoubek .... ~2~
kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 43618
19.2.2010 12:49:28
Ahoj holky

Kačko výtvory super~R^ já s jehlou nejsem kámoška~t~~t~~t~~t~Je moc dobře,že se Tobík tak pěkně uzdravuje a vše se tak pěkně hojí~R^

Miru také jsme byly na horách a Áda už měla lyže,ale na to aby jela sama to není.Mělo se jet i dnes,ale obě děti mají antb.kapky do očí a nosu.Kubís jedno očko má hodně ošklivé(má nateklé spodní i horní víčko a má to rudé~a~)pořád jim z očí teče hnis a z nosu zelená rýma.Takže jsme doma a léčíme se.

Jak to je dobře,že se tě Vojtík drží.U nás to je tak,že Kubís chodí sám a jakmile mu chci dát ruku tak si sedne a ani se nehne.Takže co já bych za to dala aby chtěl jen za ruku.

Daniel František je šikulka~R^~R^~R^~R^
U nás se řiká ham mňam~t~~t~~t~~t~~t~
Daniela25 80814
18.2.2010 20:10:49
Ahoj holky, já jsem ta největší ostuda tady, občas dočtu, ale teď jsem si uvědomila, že jsem snad letos ješte nic nenapsala.
Chválím všechny fotky, dětičky super, Kačko výtvory šití taky bezva a Tobík je náš hrdina, jak to vše zvládnul~s~~s~~s~.
Něco od nás, máme se fain, ikdyž zrovna rýmujem. Kolikrát denně se popadám smíchy za břicho, co František vyvede, nebo řekne. Teď má novinku, že si lehne na zem ke skřínce pod níž je váha, vytáhne ji, stoupne na ni a křičí na mě kilo! kilo! a nebo když se mu nelíbí, co mu dělám (třeba měním plínku, nebo jen povytáhnu kalhoty) křičí bolí! Si říkám, že začíná brzo....takhle to na nás zkoušet. No je to holt malej kecálek a neuvěřitelně rychle vyrostl, kde jsou ty naše miminka?
Jinak já chodím od ledna 4x mešíčne na 12tku do práce a nemůžu si to vynachválit. Mám 12h na to si popovídat s tolika lidma...., určitě mě chápete.. je to taková duševní očista a relax. Franta je s tatínkem a zvládaj to ti moji chlapi na jedničku, takže jsem maximálně spokojená...
Holky co nějaký srazík? až se přežene tedy tohle marodící období.
Mirka+L+O 83098
18.2.2010 13:12:58
Ahoj holky,
tak zdravím po strašně dlouhé době... no ostuda ostudovatá...
takže předně .. fotky jsou super, Kačko, Tobík je borec a ty druhý, jak jste to všechno super zvládli!!! ~R^~R^~R^
Holky od Janiny, to je bez komentáře, ty jsou šikulky jako vždy.. a Vikča, to už je slečna jako hrom..
Taky se vám ty naše děti zdají tak velké.. no jo,už to nejsou žádná miminka~y~
Ondra tedy rozhodně ne.. běhá jak drak, všechny lupmárny, co jsou na světě, ho Linda už naučila...v jídle je taky jako drak, takže nás asi za chvilku všechny sní!!!
Taky jsme byli na horách, v Krkonoších, Linda se tam naučila lyžovat, Ondra většinu doby,co my byli na svahu, prospal v kočárku.. ještě pořád spí dvakrát denně a asi mu to na čerstvém vzduchu svědčilo, protože spal i dvě tři hodky!!!
Blbne mi PC, je šíleně pomalý, mám tam jakýsi "virobundus", takže přes víkend jde do opravy,pak hodím pár fotek od nás.. ted by mi to trvalo šíleně dlouho..
Holkám opoždeně taky k narozeninám!!! Všechno nejlepší..
.. a je vidět, že nás ty děti šíleně zaměstnávají, protože tady to vázne a na skype je totálka mrtvo:-)
tak tolik román od nás a budu se snažit vlézt sem častěji
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 42709  [Dalších 41639 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.