| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1130] Názory 11311140 z 42709  [Dalších 41569 >>]
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
27.1.2010 18:45:55
Ahoj holky, zdravim. Hlásim, že už nějaký den nekojim, Terezka je definitivně odstavená. Mám nějaký zdr.problémy a při těch práškách co beru se nesmí kojit, tak jsem to musela utnout. Naštěstí jsem kojila už jen v noci. Chtěla jsem kojit do roka, tak že jsem vlastně už přesluhovala:-) Terezka to vzala naprosto v pohodě, tak jsem ráda. Konečně se můžu po 3,5letech pořádně opít~t~

Doufám, že se máte dobře a že prďouskové nezlobí. Těšim se na další fotečky. Taky něco vyfotim a dodám, zatim pa~s~
Pája, Vojtík a Barunka 81424
26.1.2010 23:19:24
Ahoj holky,

také po delší době zdravím. Byly jsme týden na horách, bylo to prima. Vojta se naučil lyžovat. Barča pekáčovala jak divá, kočárek ani saně jí neberou.

Kačko, moc gratuluju k úspěšnému zvládnutí operace. Jsi určitě moc ráda, že už to máte za sebou.

Barun má od neděle v noci teploty, trošku rýmičku a kašel, ale to už má fakt dlouho, tak nevím, co to, jestli je to k tomu či co. No uvidíme. Manža v trapu a já jsem zatím dva dny zavřená, takže ještě zvládám, ale děsím se toho, že to budu trvat dýl.
andreáš 82428
26.1.2010 14:07:24
Ahoj holky~3~

Kačko, super, že už jste dávno doma a už máte po "starostech"~s~

Jak, užijte si dovolenou a držím palečky k dlouhým nocím~R^

U nás se snaží Kenzi držet bez opory, trénuje stabilitu~s~. Minulý týden co měla teplotky, tak se vyklubal 7zoubek. Jinak si nestěžuji, je moc hodná, vnímavá a učenlivá, je to opravdu náš pokládek~s~
Už mi docela vadí ten sníh, ale dnes svítí sluníčko, tak je to zas prima. Jelikož mi krásně spinká v postýlce, tak chodíme dopoledne spinkat ven, abych odpo měla 2hodinky pro sebe ~t~ Jo a u nás jsou pokroky, že už jí nedělají potíže menší kousky, mám radost, neb to dlouho nemohla prozřít......tak krátce o nás...

Mějte se všichni moc fain a ať vás nemoci obchází obloukem~3~
Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 45420
26.1.2010 10:59:12
Ahojky ... ostuda dočítá .....no ne všechn oto fakt nedám....ale budu se snažit aspoň něco....
Zuzi ..a jak na tebe ta knížka Respektován.. působila.... já se stále k tomu nedokopala.... abych k ní sedla... pořád je něco silnějšího než já... te´d momentálně paření na face.... ~q~~q~~q~ ale musím to omezit..... ~t~~t~~t~ ale když opny v tom se mnou jedou už i děti...a ten větší tu ječí.... mami pojď já chci traktor... tak zasejeme na farmě.... když už jsme při tom.... chce další a další a pak se kukneme...a je skoro poledne... právě se tu poš´tuchují.... zase z toho bude jekot.... ale ječet bude ta menší....a ten větší bude dělat jako že nic...
Školka.... no tam měl jít už v září... je konec ledna....a ještě nenastoupil....takže ve školce ještě vůbec nebyl... v únoru padne do už zajeté party.... a jsem na něj teda zvědavá.. těší se.... tak doufám že mu to vydrží.... a já si taky to dopolko trochu ... oddychnu... no uvidíme
jak 39257
26.1.2010 8:23:04
Ahoj holky. Jarko, Vojta jeci jak sirena a jak se hada s vetsima detma. Sedi u nich a rve:dede tady nenenene, klidne hodinu.
DRobecku, no jasne, ze furt kojime. Nic si do pusy v noci nevezme a jen jeci, 2-3 hodky v kuse da v pohode. a ja to nedam, pak jsem pres den vyrizena. Ted ma rymu, je protivnej a dneska v noci zase od 12 do 3 lezl po posteli, na vsechny kricel : tato tady, mami deme. Hruza, nebyt muj, tak uz jsem ho v noci uskrtila. Na me dolehla unava a jsem grogy, jak uz jsem pres rok poradne nespala.
V sobotu jedeme na 4 dny na hory a Vojtu nechame doma u nasich. je na ne zvykly a mame usne, jen o polozi do postele. Takze uz fakt prestanu kojit. je fakt, ze par kamaradek prestalo kojit, ze3 odjely z domu.
Tini+Miky06+Berný08+Eli13 45667
25.1.2010 20:55:37
Drobečku, no každopádně ho tam budu dávat k zápisu, jestli ho vezmou, to uvidíme, já bych byla moc ráda a do ZŠ bych taky ráda, aby tam chodil:-)

A ta paní Prekopová přednáší o čem? Neznám ji vůbec...

KK mi přišel dost přínosný, ale myslím, že je i dost rozporuplný~;)
Drobeček 12619
25.1.2010 12:33:26
Kačko, tak to je malý zázrak. Je super co dnešní medicína dokáže. ~R^ A co teprv bude třeba za 50 let, do čeho asi ty naše děti rostou...

Jak, jak ti jde to spaní bez kojení? Bojujete?

Tiny, Miky bude chodit do Pramínku? Je to hlavně super základka. Od nás tam odešel kluk, co ho šikanovali. Moc se mi líbí, jen manžel má zase výhrady, že jak pak ty děti půjdou do normálního života, do zkostnatělých škol... (myšleno po páté třídě).~o~ Ale já bych tam stejně kluka hned dala, kdyby to nebylo tolik dojíždění.
Koncept kontinua jsem taky četla, ale nedočetla, přišlo mi to takové odtržené od dnešního života. Já spíš čtu J.Prekopovou a mívá v Brně každý rok super přednášku. Těším se na ten kurz.

Lucy, máte nádherné fotky. Děti jsou krásné. Promiň tu zvědavost, ale jak dlouho vám trvalo to focení?

Jarko, u nás se taky ječí. A taky nadává a do kluků jak se pouští, klidně jim jde něco sebrat a i když do něj šťouchají, nedá se. ~y~

Jinak máme po zápise. Tom asi půjde. Má jich být málo ve třídě a prima živá učitelka, tak ta by toho našeho divocha asi zvládla.~t~

Tak ahoj a ať už je trochu tepleji.
Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 93053
25.1.2010 11:39:33
Ahoj holky....

jsem ostuda,ale moooc Vás zdravím...po takové době.

Fotos jsem zkoukla něco málo dočetla...krásné fotky jsou tedy ode všech.

Kačko...to je tááák moc dobře,že jste to zvládli~R^~R^

U nás nic nového,ale vlastně jsme se začali řádně vztekat a ječíme jak hysterka,jak mu vezmu něco co nesmí nebo zavřu s křím do které by mladej pán chtěl vlézt~t~~t~~t~

a těšíme se ja jaro neb jsem tu pořád zapadaní sněhem a ted ještě ke všemu zmrzlým....

tak se mějte krásně...zkusím poprosit někoho aby vám sem hodil fotos..já jaksi neumím...papapa
Tini+Miky06+Berný08+Eli13 45667
23.1.2010 20:45:03
Ahoj,
Kačko, paráda, že už je to za váma!!!~R^

Drobečku, já chodila na kurz ER do Pramínku~;) (absolvování kurzu je plusovej bod při zápisu do MŠ)...ve čtvrtek jsme měli poslední, bylo to vážně super! doufám, že se s lidmi z kurzu budem stýkat dál!

Takže holky doporučuju, odnesla jsem si z toho fakt hodně...jak už jsem říkala, spoustu věcí už praktikuju a další postupně, ono to chce čas...je to přece jen jiný přístup k výchově a dětem, než ve kt. člověk vyrůstal a na který je zvyklý.

Teď jsem taky dočetla Koncept kontinua a byla jsem překvapená, kolik styčných bodů je ve výchovném přístupu Efektivního rodičovství a výchově jihoamerických indiánů~;)
kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 43618
22.1.2010 16:00:04
Ahoj holky

Kačko to je moc dobře,že jste už s Tobíkem doma~R^
[<<Předchozích 1130] Názory 11311140 z 42709  [Dalších 41569 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.