| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 42709  [Dalších 41549 >>]
Haňula* 37995
20.1.2010 13:31:10
Drobečku, tak chvíli sedí na kočáře a pozoruje cvrkot, když už ho to neba, tak jezdí - na sáňkách, ale jednou jsem ho svezla ne bobech a teď už na sáňky nechce, tak s ním jezdím na bobech. Pak zase na kočár, pak do náruče na chvilku, pak postojí, pak chvíli posedí na bobech, pak zase jezdíme, pak zase na kočár a rohlík do ruky a sleduje ostatní děcka. Mezitím hlídám Honzíka, je už dost samostatnej, ale přece jen... No a dvě, tři hodinky jsou pryč. Kubík je hodňousek. Občas to ještě po páté zalomí na půl hoďky a je klid. ALe jen někdy.

Jak - asi to u vás bude boj, nejhorší je první noc, ale ta třetí, čtvrtá už je lepší. Já teda mám co mluvit, protože vstávám v noci a dávám sunar. Ale když mu ho nedám, tak ráno vstává v šest a to je v naší rodině neakceptovatelnej čas, protože jsme všichni sovy. Tak radši vstanu ve tři a pak spím do sedmi, půl osmé.
jak 39257
20.1.2010 13:20:56
Drobecku jo, vlezl tam sam. Starsi bracha chtel samozrejme hned taky:)
Ja mam z kojeni nervy, zkousela jsem mu nedat v noci a rval asi 2 hodiny. Tak jsem vymekla.
Pres den nechce. Takze ted o vikendu jsem rozhodnuta prestat i za cenu sceny:)
Co delat venku taky nevim, z kocaru leze, chodit nechce a nosit porad 12 kilo nejde.
U nas taky taje snih, travime dny ( ja a Vojta ) odhazovanim toho, co nam sjizdi ze strechy. Vcera jsem odhazela snih z bazenu, asi tak tunu. Jenze chlap rano v 7 odjede a prijede vecer kolem 7, takze ten neodhazi nic. Vcera nam sjel snih z poloviny strechy a normalne jak to dopadlo na zem, tak se uplne otrasla zeme. Takze kocar strkam jen na krytou terasu a jinak stoji kocar s VOjtoy tak 3 metry od baraku.
Drobeček 12619
20.1.2010 13:02:57
Jak, fotka je moc pěkná. Tam si vylezl sám?
S tím kojením to asi bude těžký.Já, když se vzbudí, dám dudu a držíme se za ručičku. Z postýlky nevyndávám. Ale já už mu tak aspoň 3 m v noci napít nedám, takže si nezvykl. Nevím, jestli by pro tebe nebylo nejlepší, dát ho spát do jiného pokoje.

U nás sníh taje. Spadl nám sněhulák. A jak je u vás?

Haňule, co dělá Kubík, když jste venku? Já právě nevím co s Honzíkem. Na sáňkách ho vozit můžu, ale to mám za 20 min dost.
jak 39257
20.1.2010 9:34:23
Magdi dekuju za vlozeni fotky.
Holky, jak mam prestat kojit. Vojta pije jen v noci a pres den ne a me strasne boli prsa. Umely mliko nechce, ji hodne jogurtu . Takze jen vydrzet, kdyz bude v noci rvat?
ZuzkaN 7401
19.1.2010 17:49:31
Já bych na ten kurz taky někdy ráda, ale bohužel to bývá několik dní a většinou večer. Takže je to neuskutečnitelné kvůli hlídání a hlavně uspávání, netuším jak by manžel uspal 3 rarachy. ~d~ Nedokážu si to představit.

Drobečku, v pohodě. Mě napadlo jestli to nemyslíš takhle ale nebyla jsem si jistá....
Šimon je doma, školka je narvaná, takže máme smolíka. ~d~ Mělo se přistavovat nebo stavět nová budova, ale neděje se nic ~n~
Drobeček 12619
19.1.2010 15:49:10
Zuzi, omlouvám se za nesrozumitelnost. Jasně že vím, že máš 3 kluky, jen jsem myslela, jestli je Šimon doma nebo v MŠ. U nás je kupodivu taky nejnesnesitelnější s tím řáděním bez mezí ten nejstarší a to má 8. Že by to bylo tím že jsou prvorození?

Hani, zrovna jsem se na to koukala. Šla bych moc ráda. Ale musím vyřešit hlídání. ~;)
andreáš 82428
19.1.2010 14:23:51
Ahojky.....

Kačko super zpráva a Tobik je velký hrdina, když neotálí chodit~s~

Holky, vy jste mi daly brouka do hlavy ohledně efektivního rodičovství, že už sem dala do vyhledávače, ale chci si ještě pořídit tu knihu RaR..a uvidíme~p~

Fotečky všech jsou moc krásné, dítka nám krásně vyrostla~s~
Haňula* 37995
19.1.2010 14:12:08
Zdravím vespolek, moc jsem se neozývala, ale průběžně dočítám. Jsme teď od vánoc zdraví, každej den odpoledne až do šesti na kopci na sáňkách, bobech, včera jsme postavili super sněhuláka. Chválabohu za sníh, o zábavu je postaráno.
Drobečku, na efekt. rodičovství se chystám teď, začíná běh od února, minulej týden jsme řešili, jestli by nemohl chodit i manžel - nemohl.~Rv Chodí domů až o půl osmé. Tak asi vyrazím sama, nechceš se přidat? Kubíček začíná ťapat, ale opatrně. Ze slov používá první slabiku pe(s), pá(lí), jen máma, táta, haló a hele má dvouslabičný. A dede. Většinu energie nám spotřebuje ten starší Honzík, je to s ním dost na budku. Je pro něj velkej problém poslechnout a udělat něco hned, má 1000 ŘEčí a pusu nezavře ceklej den. Je to děsnej paličák. Naše důslednost je těžce vybojovaná a nějak nemůžem přijít nato, jak to udělat bez boje. RaR mám přečtený, asi budu muset znovu. Funguje to na něj slabě. a TAKOvé to bylo zlatíčko. Teda je i teď, ale málokdy. On už se teď kolikrát vzbudí naprosto bez nálady a načučenej. ~a~
Za 14 dní jedeme na hory, už se moc těším.
Kubík má sunar asi 3x-4x denně, ale dělám mu 150 a ani to většinou nedopije. Teď vzal na milost čaj, dřív nechtěl moc pít, tak jsem mu ten sunar dávala častěji, protože by byl celej den bez tekutiny. Lžičku trénujeme, nejvíc toho sní, když jí sám velký kusy rukama než když je krmenej lžičkou.
Drobečku s tím odkladem - zašla bych do ped. poradny, tam to mají v oku, otestujou ho a budete vědět na čem jste.
Kačce přeju pevný nervy a Tobíkovi ať rychlou rekonvalescenci!
A chválím všechny fotky, jsou bezva!
ZuzkaN 7401
19.1.2010 13:41:30
Drobečku, vč. Tadeáše mám 3 kluky ~t~ Ti starší jsou jak kdy, někdy super, někdy na zabití- to asi znáš, to je všude, ne?? ~t~ Třeba když je Maty ve škole, tak je mnohem větší klid, šimon je pohodář, pokud nemá ukňouranou náladu a Tadeáš je taky celkem v klidu. Nejhorší je Matyáš, jakmile přijde, je tu rušno. Pošťuchuje šimona, ten se chvíli směje a pak začne vřeštět (Matyáš totiž nezná míru ~o~). A když se navzájem rozjančí, tak neví kdy přestat. To úplně nesnáším, protože přitom se většinou něco stane (většinou šimonovi). Některé lumpárny od sebe okoukávají, někdy na sebe furt žalují.. no rozhodně se nenudím ~t~ Už se těším až začne Tadeáš jančit s nima ~k~

Tiny, co je to za kurs?? Není to princip RaR?? Já čtu už druhou knihu na toto téma, první právě Respektovat a být respektován jsem nedočetla, tuhle druhou snad dotáhnu do konce, ta se líp čte. Dokonce se mi občas podaří uplatnit něco v praxi, ale ráda bych se posunula mnohem dál. Jen na to nemám moc trpělivost ~d~

Jo a minulý týden jsme vyřešili autosedačku a to tak, že Tadeáš dostal po šimonovi a šimonovi jsme koupili stejnou resp. obdobnou jako má Matyáš. Zrovna jsem je vyprala (ty staré), dokonce se mi podařilo navléknout potahy na matyášovu a šimonovu, ale ta stará Tadeášova bude asi složitější, bojím se, že se mi to nepodaří. Prodáváte po dětech autosedačky??? jakou dáváte cenu? Mně jen na jednu stranu líto to dávat hodně levně, ta Tadeášova je naprosto v pohodě, jen jak se potil, tak se mi nepodařilo vyprat úplně flek za hlavou, ale ještě v záruce.....
Drobeček 12619
19.1.2010 13:25:19
Teda Magdi, tak to máš veselo. A půjde Zbyňďa do školky nebo už chodí? To já zas musím uznat, že Toníček, stejně starý jako váš, je hrozně hodný, ale teď má snad vrchol vzdoru a samý proč, tak nevím jestli není nějaký zaostalý. ~q~ Jinak po píchání ucha, jsme se báli doktorů snad rok. A nedivím se ti, že chceš odběry. Taky jsem to kdysi řešila. Ale MUDr. mi řekla, co oči nevidí... a fakt to přešlo samo, ale měli jsme jiný problém.

Tiny, dík. To je super, žes byla na tom kurzu. Už dlouho se na něj chystám. Jen se mi zdál Honzík moc velký závislák na to, abych mohla chodit pravidelně pryč. Chodilas u vás nebo v CRSP? Já jsem před vánocema stihla tu zdejší babyfotografku. Říkala jsem si, že na děti už musí být profík. Přístup nic moc, ale fotky hezký. Když tak mrkni do deníčků, jak to dopadlo.

Zuzi, já taky ještě kojím, ale večer už jen tak cucne, jak je moc nacpaný jinýma věcma a v noci už mu nedávám nic a tak jsem ráno přidala Sunar. A ty máš doma dva kluky? Zlobí? Bijí se? Napodobují se?
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 42709  [Dalších 41549 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.