Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
|
|
21.12.2009 9:46:50
Hodně zdravíčka, štěstíčka a dárečků! ![]() ![]() ![]() MAGDALENCE ![]() |
| Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
|
|
20.12.2009 9:27:59
Kao, ahoj.. no to je super, že už jdeš domů...
![]() |
| Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
|
|
20.12.2009 9:26:48
Za Domíka děkujeme za přání k narozeninám
![]() A dodatečně za včerejšek přeji Kubíkovi krásné 1. narozeniny ![]() |
| kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 | 43618 |
|
|
20.12.2009 9:17:10
Ahojky holky
Všem oslavenečkům vše nejlepší ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za hodinku už jdu z nemocnice domů ![]() ![]() ![]() Pájo dělali mi konizaci a hysteroskopii,měla jsem tam srůsty a křečové žíly.Na JIPu jsem byla jen 24h.Tak snad to bude už v pořádku. Doma to manžel zvládl úžasně.Včera vzal malou na hory a malého hlídala mojé ségra.Večer nechtěl tedy večeřet,ale pak se v noci vzbudil a dal si mlíčko a pak spinkal do 8 do rána a to usínal kolem 6 a půl7. No,ale prý má velkou modřinu pod očkem tak jsem na něj na prdelku zvědavá.Tady za mnou byl jen manžel s Adélkou.Mám zákaz cokoli 3 týdny nosit.tak to jsem na sebe zvědavá. Už e těším až se najím.Normální jídlo jsem měla naposled ve čtvrtek v 1h ![]() pak mi dali jen nutridrink.Už se těším domu. Holky VŠEM VÁM PŘEJI PĚKNÝ DEN a moc děkuji za držení palečků![]() |
| Haňula* | 37995 |
|
|
19.12.2009 20:22:23
Jani Kubík děkuje za gratulaci. Nějak to flákám, takže gratuluju všem oslavenečkům z tohoto týdne - a že jich bylo! Oslava nás čeká zítra, slavím narozky Kubík i já a pak už si budeme jenom užívat vánoční pohodičky. Posledních pár dárků dobalím v pondělí, když bude HOnzík ve školce.
Dneska jsme Kubíka trochu ošmikali, ještě by to chtělo víc, ale už mu došla trpělivost... Vyzvedli jsme fotoobraz pro babičku a vypadá skvěle, tak mám radost. Fotky dodám snad zítra. |
| Mirka+L+O | 83098 |
|
|
19.12.2009 20:09:22
Ahoj holky,
tak zase na chvilku.. mám trochu času.. přípravy na vánoce finišují, dárky nakoupené, jenom je zabalit... Babunku, nevím, co Justýnce, ale většina mimísku dostává mluvícího pejska od FP, případně nějaké interaktivní kostky.. Jinak Ondra už chodí, je to asi tři týdny, co začal lézt, po týdnu pár krůčků a ted už si to šmaruje.. ale pořád je tam ještě nějaká nejistota, pustí se jenom od předmětu k předmětu... ovšem zato umí vylézt po schodech nahoru.. takže máme po klidu.. pořád nemá ani jeden zub, takže jsme asi poslední bezzubí.. |
| Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
|
|
19.12.2009 0:12:15
Všechno nejlepší oslavenci! ![]() ![]() ![]() KUBÍKOVI ![]() |
| babunka2 | 84168 |
|
|
18.12.2009 21:26:39
Ahoj Všem:))) Holky vsem se omlouvam, ze jsem zas dlouho nebyla. U nas radil fakt furt nejaky virus bakterie ci co a ja jsem uz pak odmitla dat Justynce atb a Betuli taky.
Takze jsme se rozhodly pro homeopatickou lecbu. Musim rict, ze je sice pomalejsi, ale zatim trvalejsi ucinnek:))) Tak snad bude lip. My se teprv ted zaciname pripravovat na Vanoce. Sem tam naky darky mame. ALe teda pro Justynku vubec nemam napad. HOdte mi prosim naky typ:)))) Uklid neprehanim - asi jako cely rok:)) Pect budeme jen asi pernicky zitra a rohlicky - stejne odjidime 25. pryc:)) Tak spis pro atmosku a pro holky:)) |
| Pája, Vojtík a Barunka | 81424 |
|
|
18.12.2009 20:31:22
Ahoj holky,
dnešním oslavencům vše nej!!! Jo, dortík se fakt povedl. Byla jsem z něj nadšená a Barunka taky. Paní si s tím fakt vyhrála, ty korály, mušličky (zrovna jedno Barun cpe do psuy:)), ... no fakt paráda a byl i výborný. Je to nějaká známá tchýně, už jsme od ní měli více dortíků, vlastně první na Vojtíškovy první narozky a musím říct, že od té doby se fakt hrozně moc vypracovala. Jak, to je mi líto. No, mě osobně moc ty dorty tady od nás nechutnají, ale mají jeden výborný a to jogurťák s ovocem, ale to není dětský. Pak dělají taky u Draka, ale ty jsou zbytečně drahé, sice chutné, ale na pohled taky žádnej zázrak. |
| andreáš | 82428 |
|
|
18.12.2009 20:15:36
Dodatečně všem oslavenečkům všechno nejlepší, hodně zdravíčka a super zážitky...
Najděte zde obrázky pro Vaši nástĕnku na Lidé.cz > Všechny fotečky jsou moc krásné..a oslavenci jsou k zulíbání.. .Pájo, dort je super udělaný, je hrozně moc zajímavý.... JJ neuvěřitelný, jak jsme před rokem nemohly rána dočkat a dočíst, kdo dnes porodil, co? Taky to tu jelo ostošest. Je zas pravda, že ted je s nimi veliká sranda a radujeme se z každého pokroku.... Krásný večer všem |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.