Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jak | 39257 |
|
|
10.11.2010 16:09:37
ahoj holky.tak dva roky uz jsou za dvermi:)
Vojta uz vubec nechce spat pres den, hruza. Ted tu hraje fotbal s micem a naberackou:)) |
| jak | 39257 |
|
|
10.11.2010 16:08:27
![]() |
| ........ | 64599 |
|
|
10.11.2010 13:44:36
Kačko, Vika slaví hned po Tobíkovi, 20 je oslava u nás
![]() ![]() ![]() ![]() Těšim se víc jak Vika![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| KackaD a Tobik | 42056 |
|
|
10.11.2010 11:08:29
Ahojky,
hlasim, ze my se oslavy nezucastnime, jsme v tu dobu mimo. Ja absolutne nestiham, premyslela jsem co delat, kdyz Motol nedoporucila Tobimu jit za rok (tedy ve tech letech do skolky), no vymyslela jsem si obchudek s latkami, tak vas do nej zvu http://www.fler.cz/u-pana-brouckaKrasne fotecky, cas leti jak voda, my oslavujem 12.11. druhe narozeniny!! Dneska byl manza na odberech a opet se zacne lecit, abychom Tobimu poridili sourozence. mejte se vsichni slunickove ![]() Kacka |
| Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
|
|
9.11.2010 10:03:27
Ahoooj holky,
![]() děkuji za velmi pozitivní odezvu ohledně společné oslavy. Fakt mám radost, že se nás má tolik sejít (v tuto chvíli mám potvrzených 11 oslavenců). ![]() Jen ale zdůrazňuji, že původní HOUPACÍ KŮŇ se PŘESTĚHOVAL, takže odkaz je správný, jen adresa je jiná. Sídlí ve stejné ulici, ale o kousek dál. Vím, že to některé z vás mate, protože je to stále Houpací kůň, ale na mém odkazu níže je jiná adresa a "jiná" fotka vstupu. ad Srazík - Snad jste to, Evi, našly. Pustily vás maminky dovnitř? ![]() |
| Bak | 22830 |
|
|
9.11.2010 9:17:57
já s oslavou pořád váhám ... Hanička má sníženou imunitu a kolektiv nemáme zrovna doporučený, tak nevim
![]() Asi se zase omluvíme ..... ale už bereme léky na posílení imunity, tak snad na jaře už to bude lepší .... ![]() |
| Mirka+L+O | 83098 |
|
|
8.11.2010 22:27:50
Ahoj holky,
jsem to já ale ostuda, já tu nebyla snad měsíc, i dýl... takže tu na mě vybaflo snad 15 stránek, tak jsem dočítala... no holky Janniny, klasika, kočky jako hrom, a o Kenzi ani nemluvím, na té fotce vypadá tak na tři roky!!! ![]() ![]() Jinak u nás nic nového, LInda je školačka, takže nám přibyly starosti, já končím na jaře, takže taky pořád ležím v učení, začala jsem psát diplomku, takže vás zanedlouho využiju ![]() ![]() ![]() ![]() a běda vám, jestli mi nepomůžete!!!![]() ![]() Jinak doma zase stavíme, tentokrát garáž, takže já se těch venkovních úprav asi nedočkám!!!! Ondra je velký šikula, spí nádherně, v noci od osmi do sedmi a pak dvě až tři hodky přes oběd.. měří 95 cm, takže obr jako hrom.. je strašně hodný, skoro o něm nevíme (pokud není doma prudič Linda) a začal být ukecaný,...jenom ty plíny, kdyby šly pryč.. po spaní si sedne na noční, sedí tam hodinu, hledí na krtka nebo na poštáka Pata, ale že by zavolal během dne.. to neee ![]() ![]() ![]() Dárky už taky začínám kupovat, ted byla v Makro sleva 30% na hračky, takže mám pro Lindu Barbie H2O, pak Aqua sand a hru Hádej kdo?.. to by stačilo - a to tu panenku asi dostane na Mikuláše... a pro Ondru Lego Duplo.. a plánuju koupit Mašinku Tomáše Hard set a naše početné příbuzenstvo dokoupí další mašinky či případné koleje... máme 3 babičky a pak 4 tety, které dětem kupují dárky, no a každý řekne, tak jim něco kup a já ti to zaplatím... kdo má furt cosi vymýšlet!!!! ![]() .. takže dostane místo několika hraček jednu velkou... Mašinky, ty jsou ted v kurzu.. a k narozeninám jsme mu taky společně koupili elektrickou čtyřkolku... už přišla, kupovala jsem ji na mmb a je jako nová!!!!Takže toliko román od nás... jo a oslavy se nezúčatníme, pravda, máme to asi nejdál ... a taky, dneska mi obě děti lehly.... Ondra kašle, jako starý tuberák![]() |
| ........ | 64599 |
|
|
5.11.2010 14:34:51
Ahojky, nedorazíme ani na narozeniny. To budeme buď zrovna v nemocnici nebo těsně po ní... a to musíme cca 1 týden odpočívat a chodíme v ty dny na krev...
Hezky si to užijte. papa ![]() ![]() ![]() |
| jak | 39257 |
|
|
5.11.2010 13:52:43
ahoj holky, na oslavu narozenin dorazime.V utery na kafco ne, uz mame program.
|
| Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 | 93053 |
|
|
5.11.2010 11:05:02
Ahoj holky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() V ÚTERÝ 9.11. JSME S EVIKEM NAPLÁNOVALY KAFÍČKO DOPOLEDNÍ NA ANDĚLU V DĚTSKÉM CENTRU....KDO BY MĚL ZÁJEM SE PŘIPOJIT,JE VÍTÁN...JE TO NA POSLEDNÍ CHVÍLI,ALE TAK NĚJAK JSME SE DOHODLY AŽ VČERA VEČER....SEŠLOST PLÁNUJEME NA 9:30,ALE LZE DORAZIT I POZDĚJI....PAPAPA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.