Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
|
|
1.11.2010 12:30:38
Ahoj holky,
![]() Ráda bych vás pozvala na SPOLEČNOU OSLAVU 2. NAROZENIN PROSINČÁTEK, která se bude konat v dětském centru Na Houpacím koni, zde Rodinka Dorty jsou zajištěné, slané domluvíme a dárky navrhuji nedávat. Čekají nás vánoce a soukromé oslavy 2. narozenin dětí, takže si myslím, že toho budou mít až až. Starší dítka je možné si vzít s sebou; kočíky je kde zaparkovat; k dispozici bude nádobí, myčka, toaleta... |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
1.11.2010 8:12:02
A hoďte nějaký i vy, ať vidíme, jak prckové rostou.
|
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
1.11.2010 8:11:37
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 | 93053 |
|
|
30.10.2010 15:51:05
jsem si to myslela Kačko...ale to bych musela umět číst ...že né za 2 dny,ale týdny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale to jak spěchám,než se vrátí ~![]() ![]() tak ![]() |
|
|
30.10.2010 15:48:47
jéééé jsem to jako nedopsala a odklikla,je vidět,že jsem tu nebyla ani nepamatuju....
![]() ![]() ![]() Klári jsi dobrá s tím učením klobou dolů.... A Tobíkovi dodatečně všecho nej nej nej...on je Kačko v říjnu? jsem myslela jako Tánička v listopadu...nebo mi něco uniklo ![]() ![]() ![]() Dala bych fotky,ale nevím jak jsem pako... Bak jak jsi na FB ?.....tak se mějte přijdu častěji papa ![]() ![]() ![]() |
|
|
30.10.2010 15:46:00
Ahoooooooooooj holky,
páni já tu nebyla strááášně dlouho. ![]() ![]() ![]() kluky jsem vyhnala ven velký jsou taky pryč tak si vychutnávám TICHOOO jelikož mě Zdenda neustále bombarduje otázkami a mluvením vůbec...je to děs od půl7 do 19 hubičku nezavře krom spaní v poledne ![]() ![]() ![]() ![]() Tak musím zatukat my taky zdraví..od února a doufám,že vydržíme,jen malou zadní rýmu měl tak huhnal ![]() ![]() ![]() Zima je už hnusná,tak mi je ho vždy líto,jak venku čůrá asi mu budu muset dát plínu,jen do ní moc nechce už mu je to divný... ![]() ![]() Ale v noci budeme plínovat určo do 10 let je každý ráno mokrej jak přes den hodně pije,tak pořád převlíkám jak tele. Dárky nemám ...nějaký nápady jo,ale jdu ted po mateřský tak to koupím asi vše najednou a bude...nesnáším to balení ![]() ![]() ![]() se picnu akorát mi volal tatka,prej tys mu nedala na ven plínu...ti chlapi mají se vším problémy ![]() ![]() ~t..tak si holt nějak poradí![]() ![]() |
| Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
|
|
29.10.2010 11:44:49
Bak, už jsem si tě našla
A vidím, že nejen já ![]() |
| Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
|
|
29.10.2010 11:35:43
Ahoj..
u nás jsme zatím zdraví - tedy pokud nepočítám rýmu - začal Kuba a dnes se k němu přidal i Domík.. Snad se zůstane jen u toho.. Kačko.. já brýle nenosím, ale manžel ano - má vadu tupozrakost a když se to při 3-leté prohlídce u Karolínky dověděla, tak nás okamžitě poslala na oční.. A to viděla dobře, nemžourala, nic takového a má 3 a 2,5 dioptrie.. Takže už na 18-timěsíční prohlídce u Domíka jsme to řešili, ale vzhledem k tomu, že on je totálně nevyšetřitelný, tak zatím návštěvu odložíme zhruba za rok.. Ale určitě tam půjdeme.. i když se mi bude zdát, že vidí dobře ![]() Bak.. když já neznám tvé jméno Jinak bych si tě přidala ![]() |
| andreáš | 82428 |
|
|
26.10.2010 18:35:57
Ahojky.......
brzo se uzdravte ![]() ![]() ![]() JJ holky, letí to, již druhé narozky jsou v přípravě.Bak, já Tě nepoznám, máš druhé přijmení od M? a máš 91přátel? Nelze odvodit ani dětičky, nemáš fotky k dispozici, což je jinak dobře ![]() My se máme fain, za to na mne ted vlítla nějaka potvora, takže se hlídám, abych nenakazila malou. Tak se holky mějte krásně ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.