| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 42709  [Dalších 42049 >>]
Bak 22830
26.10.2010 13:54:38
jdu ohlásit, že ještě žijeme ,.... začal podzim, začali jsme marodit .... ~n~

starsi ATB pred 3 týdny, Hanička je právě bere.... ~q~

Dárky mám tak napůl, spíš ty, co vybíráme jako "od babičky" atd. Ale aspoň mám seznam, to je úspěch ~g~

Holky, jste na facebooku ? Já vás tam žádnou nějak nemám .... ~d~
jak 39257
26.10.2010 13:30:54
Kacko, ja vezmu Vojtu k ocari uz ted, zrovna dneska mi zase rikala doktorka, ze bych ho mela vzit takto brzy, sama mam bryle a druhy syn taky.
My dnes vyfasli ja atb, kluci sirupy. jsme nastydli, ach jo.
Dneska jsem koupila Masinku Tomase. Jenze jak jsou narozky a Vanoce, znate to. To Vy mate Kacko jeste dobre:)))
KackaD a Tobik 42056
26.10.2010 8:40:29
Ahoj holky,

dekuji za pochvalu obchudku :-) pristi tyden mi prijde novy stroj huraaa a zacnu sit trochu mene infantilni veci, mam supr strih na kabelku a uz vim jak na ni!! Vcetne vsivani zipu, magnetickeho zapinani a tak. Ty jo, ale je to veci, co se clovek musi naucit.

Dani chudak Karolinka, no nekdy je to slozite, ale je to velika sikulka, urcite se nauci, ze to nemuze, chce to jen cas.

Vanoce, ty jo nas cekaji druhe narozeniny!! Uz za dva tydny, desne to leti. No jo prvni prosincatko tak trochu listopadove ~t~~t~~t~ dostane nejaka leporela s auty a par drobnosti a hlavne se vsichni slozili na postel na miru delanou, aby mel ulozny prostor a aby mu ladila. Jinak na mluveni i nocnik je linyyy, takze holky klid, muj sen odplenkovat ho do dvou let proste nevyjde no. Do nocniku obcas neo udela, ale to jen obcas. Sroubovak a kladivko z detske sady ma nonstop v ruce, vrtacku a kufr na naradi taky, poradi si s leccims, tak holt nema cas na takove veci jako mluvit a curat do nocniku ~t~~t~~t~

Jooo a konecne se i nas Tobi dockal ockovani, mame prvni dve, ted nas ceka treti pak nejake ty nadstandardni typu Prevenar a mame tuto povinnost za sebou.

Mam technicky dotaz, vy kdo nosite bryle, vemete ditko nekdy do tri let k ocari?? Ja nevim, ale asi Tobika vemu, i kdyz vidi paradne, i na kilometr a vic zbystri bagra, coz je jeho nejoblibenejsi stroj. Me totiz bryle nasadili uz ve trech letech, tak nechci nic zanedbat, kdyby byl nahodou nejaky problem.
kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 43618
23.10.2010 22:13:22
Ahoj~x~

Teda holky vánoce jo~d~
tak na ty nemám vůbec nic.Nějak není čas.Nápady také ne.Vlastně jednu věc jo.Malej má ráda Mannyho má už nářadíčko tak ještě toho panáčka.Má ho moc rád,ale jinak nemám tucha.

Pájo to si řikám každý rok,že příští toho musí být méně.

Pájo já se teď učím anatomii a někdy je to mazec~t~,takže tě plně chápu ze začátku jsem si přiška neskutečně dutá~t~
Tak snad nemocema budete mít na dlouhý čas útrum.

Adélka začla s krasobruslením a má každý den trénink a některé dny má i trénink ráno i odpoledne.a do toho moje tréninky,školení,Kubísek a pubertální Denda a večer jsem vyřízená.

KačkoD ty věcičky jsou krásné~g~
Já na ruční práce nikdy nebyla.

Pěkný víkend~3~
babunka2 84168
23.10.2010 19:15:49
ahoooj, teda holky, vy jedete. Ja sem nahlidnu a tady se mluvi o vanocnich darkach. A ja nevim ani co maly k druhym narozkam:(((( ach joooo
~q~
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
19.10.2010 9:02:38
Ahoj..
Já jsem fakt moc ráda, že už skoro všechno máme (ještě najít někoho, kdo nám napeče cukroví..~;)~t~). Aspoň nebudou žádné stresy a tlačení se v obchodech..

K Mikuláši letos dostanou všichni tři hromadně naložené boby - máme jedny sáně, jedny boby (skoro na vyhození), tak budou mít nové - aspoň nemusíme kupovat mikulášské tašky ~t~

Nechci zakřiknout, ale zatím se nám nemoci vyhýbají.. Vůbec bych se nezlobila, kdyby to tak bylo po celou zimu.. Jen neštovice bych si pro děti moc přála ~f~ Kuba už je měl, ale ti dva by si to klidně mohli prodělat tuto zimu..

Zuzko, no právě.. že zrovna na jablka ~n~ Ty se totiž dávají do všeho.. Takže pro jistotu všechno pročítám než jí dám.. Třeba přesnídávky už nesmí.. Jen, když mě moc prosí, že by si dala, tak třeba meruňkovou pod dohledem si dá.. ~6~

Pájo, chudáci děti.. Tak snad už mají vybráno a teď budou oba zdraví ~R^
Pája, Vojtík a Barunka 81424
18.10.2010 21:32:56
Čau holky,

vánoce ještě neřeším, ale chtěla bych vše zvládnout nakoupit v listopadu jako loni, pak jsme si lépe vychutnávali předvánoční čas.
Taky nevím, co kupovat, ale každý rok si říkám, že to musíme zmírnit, když se pak dají dohormady dárky od babiček, tet atd., tak máme zavalený pokojík. A taky vše máme a hlavně děti to ani neocení... Takže letos razím teorii jednu hračku od každého + max. co je potřeba za oblečení atd. No stejně mi to pak bude líto, že toho je málo, tak už se vidím, ale je fakt, že je to zbytečné a já to fakt nenávidím "zadělávat" barák dalšíma věcma.
Jinak my se stále plácáme v nemocech. Vojta i Bára mají podruhé od září atb, teď měli oba angínu s aftama dohormady. To byl hnus největší, chudinky, 5 dní jen fňukali a nejedli, já jsem Barču stále jen tahala. Vojta byl od začátku roku 6 dní ve školce. Půjde nejdřív až v listopadu. Děs.
Já taky začínám opět chodit na angličtinu. Tento víkend mám první kurz a připadám si pěkně dutá.
Tak hlavně žádné hnusné nemoci~R^
ZuzkaN 7401
14.10.2010 20:42:45
Ahoj,
taky se hlásím do klubu těch co už mají téměř vše - myšleno, že děti mají už téměř vše a nevím co koupit Tadeášovi. Ještě k tomu vymyslet na narozky a hned na vánoce... Nakonec mu asi koupíme Duplo, to nemáme vůbec, kluci si vyhráli s obyč kostkama a jinýma hračkama, přišlo mi to zbytečný. Tadeáš by to teda si zvládnul bez Dupla, ale je to asi to jediné co ještě chybí, všichni to chválí a ted jsem zjistila, že je to kompatibilní i s klasickým legem, tak to mě potěšilo a jdem do nějaké sady na narozky a sady na vánoce. Pak ještě nějaké drobnosti.. poraďte co kupujete??
Nějaké dárky jsme nedávno pořídili šimonovi, taky už i k narozkám, pro Matyho zatím "jen" snowboard. Tomu bych chtěla koupit ještě nějakou elektronickou stavebnici. Nemáte někdo tip? ZKušenost?
Horší je (nebo lepší? :-D), že musíme vymyslet dárky i pro babičky a dědy, letos nějak tápu. ~d~

Dani, chudák Karolínka! Kdyby na pomeranče nebo něco u nás méně obvyklého, ale zrovna jablka ~a~

Jinak u nás nic moc nového, TAdeáš se šimonem ted měli skoro 3 týdny kašel, ještě z toho nejsou úplně venku, ale v pondělí už snad půjde šimon znovu do školky, jsem zvědavá jestli bude zase vyvádět ~o~
Já začla chodit na kurz angličtiny, abych úplně nezakrněla. ~t~

A jinak vůbec nic nestíhám, jsem nějaká energeticky vysosaná ~d~
Jana, Adámek a Eliška 81226
14.10.2010 14:02:45
Jéééjda, mi to tu nějak blbne... Tolik jich zase nedostane. ~t~
Jsem chtěla dopsat, že to bude mít kromě dárků=hraček... jako takový bonus. :-)
Jana, Adámek a Eliška 81226
14.10.2010 14:00:50
Jani, u nás (kromě Krtečka) frčí Šmoulové. Takže Elí ještě dostane sadu bodýček se Šmoulíky. :-)
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 42709  [Dalších 42049 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.