| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 42709  [Dalších 42039 >>]
Jana, Adámek a Eliška 81226
14.10.2010 14:00:37
Jani, u nás (kromě Krtečka) frčí Šmoulové. Takže Elí ještě dostane sadu bodýček se Šmoulíky. :-)
14.10.2010 13:59:52
Jani, u nás (kromě Krtečka) frčí Šmoulové. Takže Elí ještě dostane sadu bodýček se Šmoulíky. :-)
14.10.2010 13:58:22
No, co vyloženě potřebujeme koupit, jsou druhé boby. ~t~ Máme jen jedny a sice lžíci, ale samozřejmě oba chtějí jezdit na tom stejném. Takže Eliška najde pod stromečkem boby. :-)
jak 39257
14.10.2010 12:28:43
AHOJ holky, tak vse mame znam taky.
Vcera jsem koupila puzzle, magnetickou tabulku, mame doma uz tricko s Krteckem. Nevim, co jinak, vsechno mame.
13.10.2010 17:39:13
Dani, však já vím. ~;) Dnes jsem si zase na tebe, v souvislosti s dárky, vzpomněla. Před 14ti dny jsem si vyhlédla super tahače pro Adama... no a váhala jsem a minulý týden ho sháněla jako střeštěná a už ho neměli.
Dnes jsem ho viděla v Letňanech a ač má krabice skoro 2m, naložila jsem ho na kočík a koupila ho. ~t~ Takže další dárek doma. ~z~

Jani, Eliška je parádnice, tak dostane mj. kosmetický stolek. :-) Nicméně taky mám dojem, že "vše" máme...
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
13.10.2010 14:41:39
Teda Dani, ty už máš nakoupený dárky?????~e~ Ty se mááááš. Já nemám ani ťuk.

Co budete prckům kupovat ke druhým narozkám. Přijde mi, že všechno máme, tak že absolutně netušim, co Terezce ke druhym narozeninám~d~
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
13.10.2010 12:21:16
Jani, néé.. jen pro tři děti už se nakupuje hůř na poslední chvíli.. A hlavně vím, že v prosinci už nic moc k sehnání není.. a když taťka aukčnil už někdy na jaře a vyhrál pro Domíka narozeninový a vánoční dárek, tak pak už to šlo líp ~;)

A už i víme, co dostane Karolínka s Kubou k narozeninám ~y~
12.10.2010 11:43:29
Dani, ty jsi normální provokatér s těmi dárky/vánocemi. ~t~ Ale je fakt, že díky tobě a Lusy už 1/2 pod střechou. ~z~
12.10.2010 10:50:54
no.. a zapomněla jsem napsat, že včera nám přišel poslední dárek (pro Karolínku), takže u nás už můžou začít vánoce a Domíkovi narozky ~y~~y~~y~
12.10.2010 10:43:03
Ahoj holky, jsem tady asi dlouho nebyla.. ~f~ Ale občas si vás aspoň přečtu.. než dočtu, tak zase běžím něco dělat.. Hlavně pořád běhám za Dominikem.. Je to lump lumpovatý ~t~ Energie na rozdávání, nápadů (bohužel "blbých") má v hlavě spoustu, ale jinak je to velký lenoch, co se mluvení a nočníku týče.. Umí pár jednoduchých slovíček a s těmi si vystačí.. Na nočníku občas posedí a říká a-a, ale ani kapku tam nepustí.. Takže doufám, že se ještě letos těch plínek zbavíme ~e~

O spánku se moc vyjadřovat nebudu ~t~ - spí už na své velké posteli, ale stejně se v noci přesune do naší.. Přes den občas nezabere a nezabere.. To je potom den na prd, protože s ním většinou nic moc neudělám.
Jani, Kuba i Karolínka mi oba přestali spávat přes den po první roce.. Ale to nebyla taková trága, jako je teď s Domíkem.. Fakt ti nezávidím, jsem ráda, že většinou aspoň tu hodinu si dá..

Jani, moc krásný holky máš.
Andrejko, Kenza je moc hezounká - ale to už jsem ti psala i na FB ~j~

Nás je taky doma pět, děti jsou čuňátka a každý den si bereme čistá trika (všichni) a v poslední době peru míň než dřív, což je pro mě super.. Jen se mi občas zadaří, že několik dní neperu vůbec a pak bych mohla prát celý den, ale není místo, kam to vyprané dávat..

Jani, naše Karolínka se taky naučila jezdit na jaře na kole (ve 4 letech), ale rovnou na 16" - na tu 12" je už velká.. Bohužel. Na té 16" umí jezdit, ale nasednout jí musí někdo pomoct.. A je tedy těžší, takže celkem makačka pro mě ~t~ Říkala jsem si, že Dominikovi chci dát, co nejdřív to kolo-odrážedlo, aby se mohl naučit jezdit ještě na té 12". Ale to jsou moje plány ~t~~t~~t~

Kačko, dívala jsem se na ty tvé stránky.. moc krásný věci máš.. A hlavně oceňuju ty nápady... Já tedy nejsem vůbec takhle zručná (nedávno jsem zašívala Karolínce díru na koleni a vypadá to vážně všelijak - štěstí, že jsem našla nit stejné barvy, jako jsou ty tepláky ~t~), ale třeba ten "náladovník manželky" ~g~~g~~g~ To si asi u tebe objednám ~t~ - jen pak na něj musíš našít pořádnou kapsu, aby se tam vlezla min. Milka ~t~~t~~t~

Teď ani nevím, kdy naposledy jsem tu byla.. Jestli jsem psala, že Karolínce zjistili těžkou alergii na jablka.. Kuba má zákaz konzumovat jablka syrová a Karolínka nesmí ani převařená ~n~ Takže hlídáme.. a já si hlídám, aby jí nedali jablíčka ve školce.. Zrovna dnes má žemlovku, tak si pro ni jdu po obědě, aby nehladověla do svačiny..
Chudera to ze všech dětí schytala nejvíc.. V roce jsme začali chodit na Ortopedii s nožkama (odběry, rentgeny..), naštěstí se jí to samo spravilo.. Brýle musí nosit, alergii má - co nás ještě čeká...
A jsem zvědavá, jak dopadne Dominik.. Zatím oči dobrý, na alergie netrpí (jen občas se mu objeví lehký ekzém).. No, ale i tak si zhruba za rok doktory vyběhám - pro jistotu..

Tak román dopsán ~f~~t~
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 42709  [Dalších 42039 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.