Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
|
|
14.10.2010 14:00:37
Jani, u nás (kromě Krtečka) frčí Šmoulové. Takže Elí ještě dostane sadu bodýček se Šmoulíky.
![]() |
|
|
14.10.2010 13:59:52
Jani, u nás (kromě Krtečka) frčí Šmoulové. Takže Elí ještě dostane sadu bodýček se Šmoulíky.
![]() |
|
|
14.10.2010 13:58:22
No, co vyloženě potřebujeme koupit, jsou druhé boby.
Máme jen jedny a sice lžíci, ale samozřejmě oba chtějí jezdit na tom stejném. Takže Eliška najde pod stromečkem boby. |
| jak | 39257 |
|
|
14.10.2010 12:28:43
AHOJ holky, tak vse mame znam taky.
Vcera jsem koupila puzzle, magnetickou tabulku, mame doma uz tricko s Krteckem. Nevim, co jinak, vsechno mame. |
|
|
13.10.2010 17:39:13
Dani, však já vím.
Dnes jsem si zase na tebe, v souvislosti s dárky, vzpomněla. Před 14ti dny jsem si vyhlédla super tahače pro Adama... no a váhala jsem a minulý týden ho sháněla jako střeštěná a už ho neměli. Dnes jsem ho viděla v Letňanech a ač má krabice skoro 2m, naložila jsem ho na kočík a koupila ho. Takže další dárek doma. ![]() Jani, Eliška je parádnice, tak dostane mj. kosmetický stolek. Nicméně taky mám dojem, že "vše" máme... |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
13.10.2010 14:41:39
Teda Dani, ty už máš nakoupený dárky?????
Ty se mááááš. Já nemám ani ťuk.Co budete prckům kupovat ke druhým narozkám. Přijde mi, že všechno máme, tak že absolutně netušim, co Terezce ke druhym narozeninám ![]() |
| Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
|
|
13.10.2010 12:21:16
Jani, néé.. jen pro tři děti už se nakupuje hůř na poslední chvíli.. A hlavně vím, že v prosinci už nic moc k sehnání není.. a když taťka aukčnil už někdy na jaře a vyhrál pro Domíka narozeninový a vánoční dárek, tak pak už to šlo líp
![]() A už i víme, co dostane Karolínka s Kubou k narozeninám ![]() |
|
|
12.10.2010 11:43:29
Dani, ty jsi normální provokatér s těmi dárky/vánocemi.
Ale je fakt, že díky tobě a Lusy už 1/2 pod střechou. ![]() |
|
|
12.10.2010 10:50:54
no.. a zapomněla jsem napsat, že včera nám přišel poslední dárek (pro Karolínku), takže u nás už můžou začít vánoce a Domíkovi narozky
![]() ![]() ![]() |
|
|
12.10.2010 10:43:03
Ahoj holky, jsem tady asi dlouho nebyla..
Ale občas si vás aspoň přečtu.. než dočtu, tak zase běžím něco dělat.. Hlavně pořád běhám za Dominikem.. Je to lump lumpovatý Energie na rozdávání, nápadů (bohužel "blbých") má v hlavě spoustu, ale jinak je to velký lenoch, co se mluvení a nočníku týče.. Umí pár jednoduchých slovíček a s těmi si vystačí.. Na nočníku občas posedí a říká a-a, ale ani kapku tam nepustí.. Takže doufám, že se ještě letos těch plínek zbavíme ![]() O spánku se moc vyjadřovat nebudu - spí už na své velké posteli, ale stejně se v noci přesune do naší.. Přes den občas nezabere a nezabere.. To je potom den na prd, protože s ním většinou nic moc neudělám.Jani, Kuba i Karolínka mi oba přestali spávat přes den po první roce.. Ale to nebyla taková trága, jako je teď s Domíkem.. Fakt ti nezávidím, jsem ráda, že většinou aspoň tu hodinu si dá.. Jani, moc krásný holky máš. Andrejko, Kenza je moc hezounká - ale to už jsem ti psala i na FB ![]() Nás je taky doma pět, děti jsou čuňátka a každý den si bereme čistá trika (všichni) a v poslední době peru míň než dřív, což je pro mě super.. Jen se mi občas zadaří, že několik dní neperu vůbec a pak bych mohla prát celý den, ale není místo, kam to vyprané dávat.. Jani, naše Karolínka se taky naučila jezdit na jaře na kole (ve 4 letech), ale rovnou na 16" - na tu 12" je už velká.. Bohužel. Na té 16" umí jezdit, ale nasednout jí musí někdo pomoct.. A je tedy těžší, takže celkem makačka pro mě Říkala jsem si, že Dominikovi chci dát, co nejdřív to kolo-odrážedlo, aby se mohl naučit jezdit ještě na té 12". Ale to jsou moje plány ![]() ![]() ![]() Kačko, dívala jsem se na ty tvé stránky.. moc krásný věci máš.. A hlavně oceňuju ty nápady... Já tedy nejsem vůbec takhle zručná (nedávno jsem zašívala Karolínce díru na koleni a vypadá to vážně všelijak - štěstí, že jsem našla nit stejné barvy, jako jsou ty tepláky ), ale třeba ten "náladovník manželky" ![]() ![]() To si asi u tebe objednám - jen pak na něj musíš našít pořádnou kapsu, aby se tam vlezla min. Milka ![]() ![]() ![]() Teď ani nevím, kdy naposledy jsem tu byla.. Jestli jsem psala, že Karolínce zjistili těžkou alergii na jablka.. Kuba má zákaz konzumovat jablka syrová a Karolínka nesmí ani převařená Takže hlídáme.. a já si hlídám, aby jí nedali jablíčka ve školce.. Zrovna dnes má žemlovku, tak si pro ni jdu po obědě, aby nehladověla do svačiny..Chudera to ze všech dětí schytala nejvíc.. V roce jsme začali chodit na Ortopedii s nožkama (odběry, rentgeny..), naštěstí se jí to samo spravilo.. Brýle musí nosit, alergii má - co nás ještě čeká... A jsem zvědavá, jak dopadne Dominik.. Zatím oči dobrý, na alergie netrpí (jen občas se mu objeví lehký ekzém).. No, ale i tak si zhruba za rok doktory vyběhám - pro jistotu.. Tak román dopsán ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.