| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 42709  [Dalších 42009 >>]
kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 43618
12.9.2010 8:24:14
Ahoj děvčata~x~

Kačko koukala jsem na věci a tedy ty trika stím slimáčkem jsou nádherné~R^~R^

Já se dala na cvíčo.Když to vše zvládnu,tak budu instruktoka Bosu a Pilates.Teď v říjnu dělám diplom na děti,tak pak budu moc cvičit s dětma od dvou let.Už mám bosu cardio hotové a v sobotu jsem měla kongres cvičilo se 6h.Hrozně mě to baví,takže můžu dělat co mě baví a přitom se starat o děti.

Adélka chodí do školky a vozím ji na tréninky na gymnastiku a tento týden začínáme ještě s bruslením,tak nejhorší je to dojíždění.Adélku to hrozně baví a nejraději by tam chodila každý den.

Kubís to je čertík,neposedí~:-D
Co se týče spánku,tak si nestěžuji přes den spinká zhruba okolo 2h.

Baru gratuluji k přestěhování~x~~x~,tak ať se pěkně bydlí a hlavně ty nemoci ať vás pustí.

Andreášku Kenzi je fešanda:-).Ty jo vánoce,no já si pořád řikám,že je to daleko~t~.No,ale nějak se to blíží a to ještě dvoje narozky předtím.

Jaké tipy máte na vánoce??
Pája, Vojtík a Barunka 81424
11.9.2010 21:38:20
Čau holky,

tak zdravím z nového baráčku. Konečně jsme přestěhovaní. Celé léto jsme více méně obětovali přemísťování věcí a věčnému uklízení. A taky honění všech řemesníků, úřadů, atd. No, ještě není konec. Stále je spousta věcí rozpracovaných, hlavně naše malá zahrádka je ještě bahniště, ale vnitřky už vypadají docela dobře:) Líbí se mi tu, musím si ale zvykat, pořád se přemísťuju s dětmi nahoru nebo dolů, vždy musíme všichni. To v bytě jsem měla větší volnost. Teď nějak nestíhám. Snad si zvykneme a vytvoříme nějaký nový režim. Barun si teda nepřipadá jako doma a také jsme jí dali už velkou postýlku do pokojíčku, tak chce usínat jedině se mnou a to s ní musím ležet v posteli dokud neusne, jinak řve a vylézá. Mrzí mě to, v bytě usínala super sama. Takhle musím třeba na třikrát od ní vylézat, mrška mi zamotá ručičky do vlasů, nohu hodí na mě a hlídá si mě. Pak taky nestíhám, samo. Hodně se rozkecala, všechno opakuje a docela i dlouhá slova a skloňuje. Je to prima. S Vojtou řáděj, děsně a taky se mydlej. Malá je takový zvířátko, pořád něco podniká a vymýšlí kraviny a vůbec jí nevadí nějaká špína atd.
Závídím, jaké má Kenzička vlásky. To je u nás utopie.
Terezka od Jany je taky krásná kočka.
A chlapi od švestky taky super.
Katko, ty jsi dobrá s těma výtvorama. Holt někdo má vlohy. A obdivuju, jak zvládáš domácnost. Já měla pocit, že ani jen s Vojtou jsem nezvládala a teď je to zase o dost horší a to furt něco dělám, ach jo, jsem nějaký praktický antitalent a pořád se s tím nedokážu smířit.
Pardon za román, manžel tu vytuhnutl u televize a já zasedla k PC, tak se mějte prima.
Jo ještě, naše dovči letos kiksly. teď Chorvatsko mě teda dostalo až k slzám. Nejdřív 3 h před odjezdem Bára dostala angínu, odjeli jsme o 5 dní později s ATB a druhý den tam Vojta začel mít teploty a skončil taky na ATB, za 4 dny jsme jeli domů. No a teď ještě nemůže ani do školky nejméně týden. A to jsem se tak těšila, že si konečně odpočineme a užijeme se.
Mějte se prima a přeju ještě trochu toho tepla.
PS: Jak, nevíš jaká je tady ta kadeřnice Pod hradištěm? Dík.
jak 39257
10.9.2010 12:01:11
Jaru to se mas, jak Ti spi.
Ja se holky ptam Vojty: Jakej jsi kluk, Vojtiku?
A on rika: Hezkej, hodnej a mamy.:)))
Jako jo, taky bych mela cas, ale ja pracuju, kdyz spi .
Stejne jsou to smudlici. Vojta rekne vecer: hajat, s mamou a v posteli mi rika Mamo tuli tuli:))
A kdyz je vecer, jdeme na zaprazi a on vola na brachu : Tateji( rozumej Mateji) domu, domu:)))
A jak rve, kdyz rano vysazujeme Mateje u skoly.
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
10.9.2010 11:28:30
Jaru jsou od sebe 1 a 3/4 :-) Spaní závidim.
Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 93053
10.9.2010 10:41:11
..jo a Kenzi je kočka....jsem to v tom románu úplně zapoměla,ale to už jsem psala na Facbook,že je krásná...vlásky boží...princezna...tak pááááááááááááááááááá
Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 93053
10.9.2010 10:40:03
Ahoj holky,moc zdravíme~3~~3~~3~

teda mě ta stránka od Kačky nejde otevřít..píše,nedostupná,tak nevím....

Jani holkám to v těch mikčách moc sluší...kolik mezi nima je rozdíl...bych řekla tak rok,ale to bude asi víc,ne?

Jak sem se tu smála...kvůli 25 minutám lítám 2 hodiny venu~t~~t~~t~

tak na spaní já si taky nestěžuju...spí tak kolem 2 hodin podle toho jak vstává,ale ted už asi měsíc kolem půl 8 takže já jsem přespalá a čumákuju do noci...

jinak teda já na MD mám taky spoustu volna...a ted si malej konečně začal hrát sám,tak jezdí s mašinkou nebo autem třeba 2 hodiny..jen mezi tím čůrá a něco zobe....takže bych mohla pomalu začít pořádně uklízet ten pořádnej úklid na který jsem neměla skoro 2 roky čas..ale kecám skříně jsem vyklidila ...chatku obstarávám občas...no mám víc času hlavně na sebe,což jsem uvítala~b~~b~~b~

malej je moje láska jak on říká...je docela hodný,tak mám kliku...fotky sem vkládát neumím,ale na Facbook jsou k dispozici

tak se mějte krásně a hlavně zdravé dítka~3~~3~~3~~3~~3~
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
10.9.2010 9:24:48
Jak Terezka vstává jak kdy mezi půl šestou šestou. Včera to zalomila večer ve třičtvrtě na osum. Na to, že celej den nespala~d~
Karolínka přestala spát přes den někdy kolem roku a črtvrt, ale aspoň chodila spát večer mezi šestou půl sedmou. A nespí přes den do teď a pochybuju, že začne.
Holt mám nespavý děti~a~

Andrej, Kenzi je moc krásná~s~
jak 39257
10.9.2010 9:10:57
Andreasi, Kenza je moc hezka.
Jannino a kdy Ti Terka vstava? Vojta vstava v 6, kocour:))
Ad nocnik, u nas tvrdy bojkot, vidi ho a rve. Vubec, ted se tak vzteka.
andreáš 82428
10.9.2010 8:39:12
tak to nevyšlo~:(
ještě jednou

andreáš 82428
10.9.2010 8:37:17
Ahojky ~3~

V neděli jsme se vrátili z ráje~k~, ale naštěstí tu svítí aspoň sluníčko, no škoda, že léto netrvá půl roku(minimálně)~t~ Kenzi si tam zvykla na čvachtání v bazénu a dělala tam kousky, které by chtěla opakovat tu, takže budem jednou týdně chodit do bazénu. Jinak moře jí nějak nenadchlo, bála se těch mírných vln, sice jsme ji tam smočili, ale o hraní na břehu nemohla být řeč.

Teda Jani, možná je to jen krátké období a Karolínka Ti taky nespinká?Terka se možná motivuje starší ségrou.
Jak, Vojtík tomu taky moc nedá, ale pořád lepší než nic. Já jsem tedy vděčná, za její odpolední spánek, který jí více vyhovuje v postýlce a doufám, že jí to ještě nějaký měsíc vydrží.
Jinak jak se začíná dříve stmívat, chodí po 20hod spát, v létě chodila i o půl desáté, ale ráno budíček normálně o 7hod i dříve, takže ani nenaspala více, naopak.

Jinak nočník stále bojkutuje, ale ráda na něm trénuje sedání~t~. No nehrotím, ale sem zvědavá, jak budem v zimě trénovat venku a navíc zas budou ty vrstvy~:(

Tak se holky mějte a pomalu začněte házet inspirace na dárky k narozeninám a k vánocům~:-D

Kačko, pěkná práce a máš pravdu, Tiny je taky hooodně šikovná, jen vždy zapomenu se pořádně podívat, jsem ve fofru a den je pro mne fakt krátký~a~

Ad jedna fotečka pro ty co nejsou na FB~k~ a snad jsem nezapomněla, jak na to

[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 42709  [Dalších 42009 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.