| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 42709  [Dalších 41879 >>]
jak 39257
18.6.2010 12:08:19
Tak Vojta mluvi dost, starsi ho naucily veci jako KROKODYL,VLAK,JAHODY,COKO,OCI, PUSA.
Tak mluvi a papa pekne, to spani pokulhava.
Rad se koupe, jak byla vedra, nechce vylezt z bazenu, furt vola CAKY,CAKY.
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
18.6.2010 12:06:41
Helčo, s manželem mě to moc mrzí, posílám hodně sil~s~
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
18.6.2010 12:03:58
U nás byla s mluvenim lenoch Karolínka, ta si vystačila do dvou let s pár slůvkama a s ukazovánim. Po druhym roce došlo k obr obratu a pusu už nezavřela~t~

Terezka je jinej případ, ta tu pusu ale taky nezavře,tak tu máme veselo. Spojuje dohromady 3-4slůvka, tak že vlastně mluví ve větách. Zrovna dneska přišla, mrkla z okna a povídá, mami prší tam~d~ Já se neustále divim, jak mluví, neb jsem na to od Karolínky nebyla zvyklá~:-D
ZuzkaN 7401
18.6.2010 11:58:00
Kačko, oproti Tadeášovi máš super mluviče. Tadeáš skoro vůbec nemluví. Jen si vždycky houkně, ukáže nebo nás odtáhne kam potřebuje a řekne "ham"- to znamená tam. Pak když manžel přijde z práce a kluci volají táta, táta, tak Tadeáš se přidá a volá tatatatata ~d~ Jinak brm na auto a toť opravdu vše. Starší kluci začli mluvit až kolem 2roku, ale v týhle době teda už aspon pár slovíček uměli ~a~ ale rozumí dobře, takže si myslím, že je jen lenoch línej ~t~
andreáš 82428
18.6.2010 11:46:30
Ahoj holky~3~

Jani děkujeme za aktualizaci našich rostoucích dětiček, je vidět, že se jim daří velmi dobře.

Marůdkům brzké uzdravení, je hrozný, když jim není dobře~6~

Helčo, to je mi líto, ale je fakt, že dětičky nás opravdu momentálně potřebují nejvíce. My s manžou vždy relaxujeme, když spí, neb je to záhul pro oba.

Jinak se máme dobře, jsme spokojeni, ještě pořád extra nemluví, krom mami, mama, papa(tata), a ve francouzštině řekne kočka a pes. Je s ní zábava, je to prostě pokládek.

Tak se mějte všechny moc fain a ať Vám zlatíčka dělají jen samou radost. Pa~3~
Bak 22830
18.6.2010 11:45:04
Kačko Hanička taky nechce mluvit .... rozumí všemu, když něco chce, tak se tou svoji pantomimou dorozumí~z~
Jinak máma, táta, NE, NA,PA, kokokodák, kočka, krtek obšas vykouzlí něco podobného "kde je" a "tady" ~t~ samozřejmě všechno přiměřeně upravené tak, abych tomu rozumněla jen já a manžel .... ~t~~t~
Jinak manuálně mi přijde hodně šikovná v porovnání se starším .... třeba boty si obouvají stejně rychle ~b~
Bak 22830
18.6.2010 11:34:43
Jani .. můžeš prosím do tabulky přidat Haničku .... rovnou ji hoď prosím až na "ocásek" ...~t~
v 18měsících 79cm a 8300g
KackaD a Tobik 42056
18.6.2010 11:19:11
Ahoj pekna tabulka :-) no jo Tobik predcasne narozeny, aby nebyl skokanem :D

Ted jsme vsichni nemocny, chytli jsme od taty bacila tak kaslem a rymujem, ovsem to nasemu milackovi nijak neubira na sile pri skotaceni :-) je to lumpik, ale je silene liny na mluveni :( proste rozumi vsemu, udela vse co mu reknu, ale ze sebe dostane tak mama tata cici brrrm beee ham chro a vic nic. Mate taky nekdo tak line ditko? Vsichni mi rikaj, kluci jsou lenosi lenosni, no tak ten muj je megalenoch ~o~
jak 39257
18.6.2010 8:50:29
AHOJ HOLKY. JE zase osklivo co. Ja debil nechala na terase vsechny Vojtovy boty a pekne nam do nich naprselo. Jedeme koupit nove.
Jinak Helco drz se, to zvladnes, nevim odkud jsi, ale kdybys chtela, pohlidala bych Ti nekdy nebo nejak pomohla.
MILFI+Maty11/06+Vanes12/08 57409
18.6.2010 7:26:30
aHOLJKY PO STARŠNĚ DLOUHÉ DOBĚ.
MÍRY SEM POSLALA.
A NEJVETŠÍ SKOKAN BUDE VANESKA.~g~~t~~t~~t~

HELČO TEDA TO JE MAZEC.ALE HELE LEPŠÍ JE ŽÍT SAMA NEŽ S TAKOVÝM.DRŽ SE NEBOJ TO ZMÁKNEŠ.~6~~6~~6~~6~

A O OSTATSNÍ JAK SE MÁTE?
MY POŘÁD STEJNĚ.

TAK SE ZATÍM MĚJTE KRÁSNĚ.PAPA~3~~3~~3~
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 42709  [Dalších 41879 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.