Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jak | 39257 |
|
|
21.5.2010 16:09:15
Lentilko dobry:)))
No jo, nas Matej se vcera fotil ve skole a vzal si sam, po hadce se mnou, kosili a kravatu. Kolik prvnaku se asi foti v kosili a kravate? Nicmene to ho nebrzdi od bordelu v pokoji:)) |
| Lentilka, Kačka98 + Míša08 | 77764 |
|
|
20.5.2010 19:55:01
Jájo, nedoporučuji to! Už kvuli vlastním nervum a lásce ke svému robátku
![]() Jednou jsem také našla popis sex. poloh i s obrázky, to vše vyrobeno šikovným chlapcem ve druhé třídě a šířeno samizdatem po celé škole ![]() ![]() U popisu vždy bylo: "chlap přijde z levé strany a...." Měla jsem 100chutí zeptat se naší tehdy druhajdy, když má tak "odbornou" literaturu, co by dělala, kdyby "chlap" přišel zprava![]() ![]() ![]() ![]() Zítra Katka jede na týden do Anglie do rodiny, tak nevím zda odolám nevymést jí noru hrablem na sníh, abych se z toho pak nemusela zbytek týdne léčit ![]() ![]() |
| Jája+ Verča+Vašík | 6291 |
|
|
19.5.2010 21:16:41
Tak mě odjíždí dítě na ŠVP v sobotu,původně se jsem se taky chtěla podívat,kde se co schovává,ale asi tě Lentilko poslechnu.NEBUDU to dělat !!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
19.5.2010 20:45:22
Jarko, ty zasloužilá matka chodíš deratizovat puboščin pokoj? Také jsem to dělala, když Kačka odjela na ŠVP, to jsou nějaké mateřské mánie
![]() ![]() . Po 10ti, minutách třech plesnivých vzorcích neidentifikovatelných svačin, několika mumifikovaných jablkách v šupleti s ponožkami atd jsem Katku začala "nemít ráda"![]() ![]() ![]() |
| jak | 39257 |
|
|
19.5.2010 16:24:21
ahoj holky.
to pocasi je sileny, co? Lentilko super, tak at mlada vydrzi bez urazu. Jarko, ja kdyz takto vletim detem na pokoje, tak pak to lita do popelnice. A fakt, holky jsou vetsi prasata nez kluci. |
| Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 | 93053 |
|
|
19.5.2010 15:55:03
Ahoooj holky....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esmi víteeeejjjjjjjj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no hlavně,že ses dostala ![]() ![]() ![]() ![]() Teda Lentilko to je super...dnes jsem na tebe vzpomínala....jako holka je na ŠVP tak jsem zalezla k ní do pokojíku jako že generálka před malováním....no já kravka,že jsem to dělala....jsem si nadávala...tak holka je větší prase než já kdysi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no hnus fialovej...měla kliku,že nebyla u toho jinak bych seděla a měla děti 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no je to za mnou a jí čeká világoš až přijede ![]() ![]() ![]() ![]() holky to počasí mě jako už fakt nebaví to je děs,jak to zvládáte?? A co Moravandy??????? tak zdravím papapa a přeju všem moooc sluníííčka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
19.5.2010 9:20:50
NO, kdo muže říct, že jeho šikovné dítě mělo zlomené obě ruce najednou
![]() ![]() ![]() ![]() Doufám, že Kačabu nenapadne zopakovat to někdy s nohama ![]() ![]() ![]() |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
19.5.2010 7:54:34
Lentilko, to je super! Tak už máš doma zase jen jedno "miminko"
![]() |
| Esmi |
| • |
18.5.2010 19:54:12
Lenti gratuluju,to je super!!!!
holky,já tu nebyla tak dlouho,že jsem se chtěla registrovat a zapomněla jsem přihlašovací údaje ) |
|
|
18.5.2010 14:50:13
Zdravím, jen jsem se s Vámi chtěla podělit o skvělou zprávu KATCE SUNDALI SÁDRY
![]() ![]() ![]() Měli jí je sundavat v den srazíku, ale ještě se jim to na kontrolním rtg nezdálo, tak je chudák měla do včerejška. A dnes už mám šikovné dítě s rukama ![]() ![]() Sice si na ně ještě musí dávat pozor a nastoupit rehabilitaci, ale je to neskutečná uleva pro mě i pro NI![]() ![]() Tak VŠEM přeju hodné, šikovné, usměvavé, ale hlavně zdravé dětičky!!! ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.