| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 42709  [Dalších 41819 >>]
jak 39257
6.5.2010 12:32:09
Ahoj holky, tam my dorazime na ten sraz 12.5.
Jinak treba na leto muzeme sraz udelat u nas doma, ( KRALUPY ) , mame zahradu-oplocenou:))) a pisek a bazen, velkou terasu. Tak kdyby nekdy byl zajem.
MILFI+Maty11/06+Vanes12/08 57409
6.5.2010 7:44:44
Jani my se taky těšíme.Jsi jediná kdo přijede.Ale chápu je to daleko~b~
Jana, Adámek a Eliška 81226
5.5.2010 21:50:48
Kačkooo, ~t~ ~t~ ~t~ ~t~ ~t~
KackaD a Tobik 42056
5.5.2010 21:02:39
Lusy+O+M 63411
5.5.2010 15:37:20
ahojky holky tady dvě fotky od nás zbytek mám na facebooku :o))

jak 39257
5.5.2010 14:52:38
Ahoj holky. Hodte mi sem celou adresu toho clovickova,prosim.
Dik Jana
andreáš 82428
5.5.2010 14:25:37
Ahojky..~3~

My se máme velmi dobře, musím zaťukat, pořád se u nás něco děje. No není nuda. Když bylo hezky, vyjeli jsme na kole a Kenzi se v sedačce tak líbilo, že si i schrupla. Jinak je ve všem opatrná, takže když leze na sedačku, trénuje jak opatrně z ní slézt. No ale určitě je to s nimi mnohem zábavnější.

Co se týká srazíku, středa nám vyhovuje, ale stavíme se Vás jen pozdravit, neb Kenzi má už jen jeden odpolední spánek, který jí vyhovuje, ale bohužel dobře se jí spinká v postýlce, takže to bude fakt na chvíli, jsem zvědavá nejenom na Vás, ale i na ty naše prosinčátka. Doufám, že dorazíte většina. Budu se těšit.

Opatrujte se a mějte se krásně.

5.5.2010 13:08:08
Klári, mám stejný "problém". Elí všude běhá, leze, vylézá... chvilku neposedí... holky vědí. :-)

Tak zkusíme Človíčkov na Budějovické? Holky, co středa 12. 5. 2010 v 10:00?

A pro připomenutí, dávám fotku z prima loňského srazíku z 10. 6. 2009(klidně můžeme udělat srovnání ~;)):
kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 43618
5.5.2010 12:02:28
Ahoj holky,

Máte všichni moc pěkná a šikovná dítka:-)

To očkování jak jsou tam navíc ty neštovice,tak to mi doktor řekl,že raději ne.Jsou na to špatné reakce.Jakoubek už očkovaný je,ted jsem mu nechávala toho meningokoka.

Jani co se týče srazíku,myslím si že teď je málo míst kam zajít ve velkém počtu,ale ten človíčkov na Budějárně je v asi tak nejlepší~R^:-)
Jakoubej je velice rád v pohybu a nevydrží ani minutku sedět,on strašně rád leze do výšek a běhá.Mluvení~t~tak tady to je jen Áda,máma,táta,mňam,ham etě(ještě)toť vše~t~~t~Ona za něj u nás mluví Áda,takže mě to vůbec nevadí,že ještě moc nemluví.Áda totiž otevře ráno pusu a zavře ji až usne~t~

Já mám teď poslední dobou hoňku,začla jsem chodit každý den cvičit~b~ ~b~Je super,že je tam koutek a Áda jde do školky.
Chodím na pilates,p-clas,aqua aerobic a teď od pondělí na trampolínky.Jen tedy pondělí jdu ráno pilates a večer trampolínky~t~~t~Jinak pak už jednou za den.Do toho ještě začínám s Kubíkem cvičit a pak s Ádou.Takže s časem jsem na pres,ale jsem ráda,alespon se nenudíme že~t~

Doufám,že se máte všichni moc dobře a dítka jsou zdravé.Zas přijdu.~3~~3~
5.5.2010 9:24:46
Ahoooj holky, ~x~

jdu popřát krásné ránko. Jsem strašně ráda, že se chcete - dle reakcí - scházet, tak přemýšlím nad dalším pražským srazíkem, konkrétně nad místem, kde se sejít. :-)

Holky, písněte, máte-li něco v okolí, kam se nás více vejde, můžeme vypustit děti a zároveň si dát kávičku. :-) Osvědčená místa totiž zklamala.
Napadl mě Človíčkov na Budějovické. Tam už by si dětičky mohly pohrát. :-)

Míšo, těšíme se na vás. :-) ~b~~b~
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 42709  [Dalších 41819 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.