Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
30.4.2010 13:13:22
Miru, myslim, ale že se teď na spalničky nic jinýho nepíchá. Trivivac se už nedělá, píchá se Priorix a spalničky jsou poviný, tak nevim, možná je ještě nějaká vakcína o který nevim
Každopádně náš dr. píchá Priorix.Terezka měla být očkovaná včera, ale dr. to kvůli nachlazení a krku odsunul na příští týden. |
| Mirka+L+O | 83098 |
|
|
30.4.2010 12:11:17
Nazdárek,
taky po delší době.. jak se venku ukázalo hezky, tak už u PC nesedím tak často .. a večer jsem ráda, že hodím nohy na stůl ..dětičky jsou super, fotky i videa nádherné.. já nejsem schopná to stáhnout ani do PC, abych se taky pochlubila .. no nic, snad dnes večer![]() U nás je to s mluvením asi jako všude jinde.. ham (to mu jde super), tam, mám, pak máma, táta, bába, děda, teta, halo(to by mě zajímalo, kdy naše generace řekla poprvé halo ![]() ![]() ), pak volá na Lindu Iíí, a pápá, to bere bundu, boty a už stojí u dveří.. strašně miluje auta, takže tam dokáže sedět klidně i hodinu ... takže brmm.. pak bag (bagr - sousedé dělali chodníky ) a napodobuje zvířátka.. v rámci učení smrkání dělá i králíka, jakože krčí nos a funí u toho![]() ![]() ![]() Jídlo... to je kapitola sama pro sebe, ráno jde k ledničce, vytáhne kostíky, lžičku a už sedí v křesle a řve HÁÁÁM ![]() ![]() .. není asi jídlo, které by mi nesnědl...Nočník.. to je pro něho něco jako trest.. řve jak pardál... a sednou si na něj ani nápad ![]() ![]() , Linda v tuto dobu byla už bez plínek...Jinak měří 87 cm a váží 12,3 kg, takže máme doma takového menšího obříka... Miluje děti, když jdeme pro Lindu do školky, tak ho za boha nemůžu dostat domů... Jo, a všude zdraví, říká TAU, a kývá hlavou .. jsme byli na oběd.. tak chodil od stolu ke stolu a na všechny kýval a říkal TAU![]() ![]() ![]() Ještě nás čeká 4. hexa a poslední Synflorix.. včera mi říkala kamarádka, že dávala holce (20 měsíců) PRIORIX a už mají tři týdny horečky a šílenou rýmu.. a prý to měli i dvě další děti tady u nás.. tak jsem se rozhodla, že Priorix rozhodně neeee Tak toliko od nás.. bože to je román ![]() ![]() ![]() |
| Bak | 22830 |
|
|
30.4.2010 7:47:16
Ahojky, jdu vam zase po dlouhy dobe ukazat Hanicku .....
mame ted bacilovy obdobi .. ma uz 3.ATB ve dvou mesicich, fakt se z toho nemuzeme vyhrabat .... ![]() Vitek taky porad nudli ... ja mam alergii ... ale jinak se mame fajn ![]() ![]() Jinak je mrnavka desne sikovna - manualne. Mluveni ji moc nejde, ma tak 4 slovicka a jinak si ukazuje.... uz jsem premyslela, ze ji vezmu na tu batoleci znakovku ![]() Jidlo neni zrovna nas kamarad, ale uz zacina i kousat, jak ji ted rostou ty stolicky ... A vaha ... haha .... 8kg .. jinak ma cca 76cm, tak to neni takovy hruza ![]() |
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
27.4.2010 23:14:25
ahoj, trošku se to tu zas rozproudilo
![]() Vy máte všichni taaak šikovné dětičky! Hlavně v mluvení, tam Tadeáš nemá absolutně snahu. Umí ham (ted přidal jeden význam, trochu to ham zní jinak a ukáže- to znamená TAM :-D ), haf a pak spousta breptání. Hodně napodobuje v blbostech kluky, je to docela sranda, jen bohužel zkouší dělat věci neúměrné jeho věku, tak ho musím pořád hlídat. Na chalupě je to děs, nemáme plot k potoku a protože u něj kluci blbnou (pouští si lodičky apod.), tak tam chce taky. To by ani tak nevadilo, klidně bysme tam s ním s manželem chvíli pobyli, jenže on by do toho potoka nejradši rovnou skočil. Leze po hromadách kamenů, šplhá nebo zkouší šplhat všude možně. Taky mám veselo Měla jsem radost, když konečně začal běhat sám venku, že se mě přestal přidržovat nebo se nechal vodit a stejně za ním musím lítat a hlídat ho.Jídlo- ted bych řekla že trochu zmírnil, některý jídla začal odmítat (do nedávna "sežral" na co přišel, ted si začíná trošku vybírat). Třeba začal odmítat banán. ![]() Pájo, to mě mrzí se zádama, bohužel neporadím. :-( Snad tě to brzy přejde! Dani, já to mám ráno jednoduché, manžel jezdí do práce na 10h, takže ráno z větší části odvádí Matyho do školy on. Já tak jednou za 14dnů jsem ráno sama doma (to jede manžel na burzu) a to šimona nechávám tu chvíli doma, Tadeáše už jsem taky nechala když spal (dospával probdělou noc), jinak ho vezmu do Manducy a Matyho vypouštím o něco dřív, nejdu až ke škole. Kdyby nemusel jít přes blbej přechod co tu máme, tak ho nechám chodit samotného už z bytu. Příští týden se dozvím jestli vezmou šimona do školky (nevypadá to moc slibně ), to by bylo vypravování o chlup horší.A nevím jestli jsem psala-už nekojím. Každé další dítě míň a míň ![]() Tak se mějte fajn, my o víkendu chystáme oslavu Matyho narozek a v pondělí budem dělat oslavu s kámošema. Chci to dělat na zahradě tak snad nebude hnusně, i když předpovědi se různí. Držte palce ať nemusím doma gruntovat ![]() |
| Pája, Vojtík a Barunka | 81424 |
|
|
27.4.2010 21:04:46
Čau holky,
tak jsem si početla novinky za posledních 14 dní. Teda moc hezky se ty dětičky zdokonalují. Barun toho moc nenamluví, ale pomalinku přidává další slovíčka či spíše zvuky, kterým ale já rozumím, má určitý zvuk pro lopatku, odrstrkovadlo, čepici, atd. Je to sranda. Teď má rýmičku a naučila se krásně smrkat, tak mám radost. Papá tak napůl sama, napůl se mnou, ale taky toho dost vykydá okolo. Lentilko, Kačky je mi líto, ale očividně si to užívá:) Lusy, ať se toho ekzému zbavíte. Jak, jak jste dopadly s dovčou, vrátí vám aspoň peníze? Obdivuju, ty co zvládájí tři dítka a více, já jsem jak fretka se dvouma. Strašně mě bolej záda, ne svaly, ale kosti, SI kloub, mám s tím problémy už od Vojty, ale teď se to rapidně zhoršilo, budím se i v noci bolestí, bolí to při chůzi, při sezení, ach jo, nevím, co s tím, ale doktoři jsou naprd - injekce, rehabilitiace... oboje nanic. Jo a stále kojím, ráno, dopoledne a večer. Barča je přísavka, zatím ještě neuvažuju o ukončení. |
| Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
|
|
27.4.2010 10:50:11
Ahoj,
dítko mi spinká, tak jdu taky něco napsat, jak se máme ![]() Nic moc se nezměnilo.. Domík stále všude vleze.. jeho oblíbené místo je ve skříni, na stole... když ho to omrzí, tak si kamkoli přišoupne židli.. takže do okna, ke dveřím Nemůžu ho nechat ani chvilku osamotě..Žádné "NE" na něj neplatí - párkrát se spálil o troubu, i přesto si k ní znovu jde a otevře (pak hned uteče, protože už ví, že se vyvalí horká pára) Je toho víc, ale vypisovat nebudu - to bych tady seděla půl dne ![]() Ještě nedávno uměl říct ham, haf a nějaké ňeňe (na pití) - asi mu to stačilo.. jídlo, pití potřebuje a občas mi potřeboval sdělit, že jde okolo pejsek.. nic víc ho nezajímalo.. Ale v poslední době se nějak rozpovídává.. Už umí pár zvířátek, říká aa, když má v plíně (časem vypilujeme a bude si říkat dřív ), řekne bác, táák, říká áách, když se mu maže hrudníček při rýmě, takže mi někdy "maže" nohu, ruku nebo záda a říká áách. A řekne i táta.. úplně nádherně.. Máma říct umí, ale moc nepoužívá - proč taky, když se od něj nehnu na krok.. Ale táta je něco.. ![]() Ad jídlo.. jí jednou denně.. ráno začne a večer končí.. Podle toho taky vypadá Ráno musí posnídat než vyrazíme do školky.. většinou se stavíme v obchodě a tam chudák řve na celý obchod hááám, jakobych mu ani najíst nedala.. ![]() A sní skoro cokoli.. jen syrové ovoce a zeleninka mu moc nejede.. ale takové maso by mohl pořád.. Ad spánek.. v noci to celkem jde.. ale spí s námi (postýlku už máme od víkendu složenou - byla nám celkem na nic) a hodně cestuje - v noci se mi budí 1x-2x na kojení.. ale to druhé už mu občas nedám.. nechám pobrečet a vrazím dudlíka.. Přes den spí už jen jednou denně.. dopoledne.. to si dá hodinu až hodinu a půl - Domík je zatím mé první dítko, co spinká přes den ![]() Jinak přes den už nekojím.. jen někdy před spinkáním dopoledne.. pak mu dám večer než jde spát.. Ale když jdu večer cvičit, tak koupe a dává spát tatínek a ten nenakojí a usne i bez toho.. Takže si chci nechat napsat ty prášky, abych ztratila mléko a snad už konečně přestanu úplně.. Ráno si vždycky vzpomenu na Zuzku, Drobečka... jak to zvládáte s více dětmi.. já ráno nějak nestíhám.. o půl osmé vyhodím Kubu a jdu se věnovat jen těm malým.. aby v osm už byla Karolínka ve školce A třeba včera jsme tam byli až v 8.15, protože matka zapomnětlivá nechala doma elasťáčky na převlečení ![]() ÁÁÁ, už je vzhůru.. dáme sváču a jdeme k doktorce na očkování.. jsem zvědavá na toho svého hrdinu.. minule si zaplakal při píchnutí, ale pak už byl v pohodě.. ![]() Užívejte si krásného počasí - po té dlouhé zimě je to fakt super ![]() ![]() |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
26.4.2010 17:21:54
Jaru super videjko
![]() A zdravim všechny Ve čt máme jít na spalničky a Terezce zase teče z nosu, tak jsem zvědavá, jestli nás naočkuje nebo ne. Čekali jsme na očko měsíc, celou dobu byla v pohodě a teď má zase rýmu![]() Aktuální míry od nás 84cm a 11,8kg. Takovej malej drobek Na hřišti jsme potkali jednoho chlapečka, myslela jsem, že je mu necelý rok, nakonec jsme s maminkou zjistili, že jsou naše dítka jen o měsíc. Ale Terezka byla skoro o hlavu větší a o dost těžší, tak že se pani strašně divila, že jí neni tolik, kolik myslela Tolik hlášení od nás. Doufám, že se máte všechny fajn a dítka vás moc nezdravý. Terezka se umoudřila, zuby vylezly, tak že spí celou noc. Já věděla, že se dočkám ![]() Začíná mluvit ve větách, musim natočit nějaký videjko a hodit vám ho sem, tu naší malou rozumbradu. Tak se mějte a zase někdy pa |
| Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 | 93053 |
|
|
23.4.2010 9:28:13
|
| Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 | 93053 |
|
|
23.4.2010 9:21:15
Ahoj holky,
tak taky po delší době koukám co se tu děje.... Fotečky kouzelný a děti taky...jsou ted k sežrání ![]() ![]() ![]() ![]() Teda Lentilko...chůdě malý...holka měla tu samou sádru,jak jsem byla těhu a stačilo mi to a to měla jen jednu...teda to je mazec...to je i ta malinká samostatnější co???????? Malej usíná..vstáváme denně kolem 6 hodiny....no děs vyjímečně v 7...tatíka to sej...se chudák nevyspí ani o víkendu...vstává do roboty denně ve 4:45 tak je hotovej a chodí jak jde spát malej ![]() ![]() ![]() ![]() Ten spí stále 2 krát denně....tak snad si to ráno prodlouží.... jinak jí vše...má asi 11 kilo...lítá jako drak mluví po svém...takže slovník pro cizí...zvířátek umí hodně,ale je to hroznej rozumbrada...jo a pořád se chválí a tleská si... hodím vám sem videjko jak škemrá o koko--bonbon ![]() ![]() ![]() tak papapa mějte se krásně ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Yetty,Míša 03 & Zuzi 08 | 84804 |
|
|
21.4.2010 12:38:11
Ahoj, zdravííím po strááášne dlím čase. Hambím sa, že som nenapísala, ale prestahovala som sa na skype a to mi všetok čas, čo som mohla venovat písaniu na rodince zhltlo.
![]() Máte všetky krásne šikovné miminka. U nás teda to až tak šikovne nevypadá.Ad jídlo: katastrofa. Stále kojím v noci a cez den. V noci sa toho dožaduje revom, že ma nenechá vyspať – huláká ako bubák. Cez den sa toho dožaduje, jak vojdeme do cudzieho prostredia. Jedlo cez den do nej nedostanem, protože ledva lyžicu prestrčím cez pery, tak sa zaseknem o zuby. A je to jedno, či to je sladké, nebo zeleninové. Pokiaľ sa tam dostane kúsok, tak sa dávi - u nás stále mixle pixle. Do ruky, keď jej niečo dám, tak to ohryze, ale kúsky vypluvne. Byt mám posiaty kúskami jablka, uhorky, rohlíka apod. Což ma vedie k tomu, že som sa rozhodla, že v lete bude utrum a kojenie tvrdo ukončíme – inak to asi nepude. Ad nočník – katastrofa číslo dve – kde ju tam posadím, tak reve jako tur, takže nejaké čurání a kakání nám nehrozí. Ad plavání – katastrofa číslo tri – reve len sa přiblížíme k bazénu. Nezabudnem na to, ako som mala lekciu so šiestimi tatínkami - všetci šiesti mali také kludné potápajúce miminka a já vrieskajúceho spratka. Ad mluvení – čínana to by som mala, ale inak žiadne extra slová. Iba houpa. Podla toho poznáte, čo to moje dietko baví – houpání. No a inak tu neustále pobehuje, keď sa niekde prašti reve jako tur, dokonca sa dopracovala k tomu, že sa nenadýchne a skoroomdlieva. No rozhodne si užívám.. Nezastavím sa s nou, stále na mne vysí – jediný odpočinok je tá hodina a pol, čo spinká poobede. Naštastie staršia je v pohode, i keď teraz má trápenie s nejakými alergiami – oči má jako angorák a asi budu muset s nou na alergologii. No aspon, že už je to jaro a že aspon to slnko sem tam hreje.. Tak Vám prajem dalšie krásné chvilky s detičkami a já jako sa poznám zase po nejakej dobe sa ozvu. . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.