Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lusy+O+M | 63411 |
|
|
21.4.2010 8:39:30
Ahojky holky.
Miru tak podej info o srazíku kdo všechno jede :o)) |
| Pája, Vojtík a Barunka | 81424 |
|
|
19.4.2010 21:56:49
Čau holky,
v rychlosti hlásím, že na srazík asi dorazíme. I s Vojtou, Bára sice trochu kašle a nudlá, ale fungujeme normálně. |
| jak | 39257 |
|
|
19.4.2010 14:10:56
holky dekuju.starsi syn mi vyrobil naramek.mladsi se mi vrhnul na kytku a volal nam, ham.
|
| barbora11 | 86265 |
|
|
19.4.2010 12:14:56
Jak všechno nejlepší k narozeninkám
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() přejeme štěsí lásku a hlavně zdraví... ...dovolené to mi je líto ale snad vám dají jiný termína poletíte.. |
| Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
|
|
19.4.2010 9:00:05
JANI, všechno NEJ NEJ NEJ k narozeninám! Ať se Ti vše daří a ať ta dovolená přeci jen vyjde. ![]() ![]() |
| jak | 39257 |
|
|
19.4.2010 8:20:47
ahoj holky. Tak dneska jsem mela slavit narozky u more a houby:)))
Pracovni proces to jisti:))) Na sraz nedorazime, nezvladam pak dojit pro druhe dite do skoly. Uzijte si to. Vojta cele dny beha venku, konecne je teplo. At Vam deti delaji jen radost. |
| Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
|
|
19.4.2010 8:00:58
Ahoooj holky, krásné ránko!
Jen připomínám, že pozítří, ve středu, dne 21.4.2010 bude od 10:00 srazík na Andělu (opět před prodejnou hraček Pompo v přízemní OC Smíchov) . V tuto chvíli by měli přijít 4 klučíci a 1-2 slečny. JAK, držím palce, ať vám alespoň přesunou dovču, když ty lety jsou teď KO. ![]() Leni, hodně síly u těch dvou "miminek". Ty bláho, to je mazec! Holky, krásné fotky a dětičky máte šikulky. Když to tak čtu, tak jsme na ocase... Elí mluví sice celý den, ale rozumného slova ani ťuk. Takže nejen, že nenapodobuje zvuky zvířat, ale ani neříká jednoduchá slova a už vůbec ne holé věty (už jsem to u jednoho Prosinčátka viděla a nechápala jsem)... ![]() Nahání to asi motorikou... všude vyleze a sleze a chodí do schodů a ze schodů sama. ![]() |
| barbora11 | 86265 |
|
|
18.4.2010 11:30:27
Ahoj holky...
tak jsem trochu početla ale nějak jsem toho moc nepochytila ![]() Lusi to je hrozné snad bude dobře... takže u nás nic nového s Filípkem taky sranda...z ničeho nemá strach a je strašný kaskadér... mlíčko pijeme ale už jen v noci asi jednou jinak mi nechce...ale ještě ho ošidím když udělám nutrilon s kakaem a namočím do toho rohlík to miluje... jinak s jídlev pohodě baští všechno teda nějak mu nejede mrkvička dušená asi si řekl...jak jsem malý jsem to jedl pořád tak mi ted dej mami maso ![]() ![]() ![]() nočník...jak to psala zuzi...taky posazování na noční máma zhnilá jinak by možná byl už bez plíny...babička ta má suchou plínku i celý den...no jo já asi fakt nemám čas ha ha ha ![]() ale řeknesi...ale až je po... ![]() ![]() na nočníku vydrží sedět i deset minut...tak lentil ty máš teda dětičky...usměvavé a starší v sádře...to se fakt nenudíš... jinak u nás mluvení suprovní strašně rád povídá a hodně opakuje...umíme už i dvě slova složit dohromady...ale né těžke...řekne třeba a jeto, nebo auto jede, baba jaga (to ho naučil děda) z rodiny vyjmenuje všechny kromě strejdy to je těžké...umí i jména naších tet...máme tetu janu a tetu jáju...je to fakt šikula...nenudím se... tak a na srazík jedu tak se na vás všechny moc moc těším... a ted se omlouvám za chyby snad to přelouskáte... holky mějte se krásně všechny zdravíme |
| Švestka,Vojtík06&Tomík08 | 23808 |
|
|
18.4.2010 7:33:32
Hezké nedělní ráno
,tak jsem si pátek a sobotu poležela s parádním záchvatem migrény, to už se mi dlouho nestalo, myslela jsem, že akupunktura zabrala, ale to jsem se přepočítala... no te´d už je dobře, takže plánujeme dnes vzít kluky na pouť ![]() Jinak novinky od nás, Tomík umí nové slovíčko ceš (chceš = chci), takže u něčeho stojí, ručičku nataženou a pípá tím svým hláskem ceš, ceš, ceš... když to nezabare, začne s hlasitým eeeeeeeeeeeeeeeee, případně aaaaaaaaaaa ![]() |
| Švestka,Vojtík06&Tomík08 | 23808 |
|
|
18.4.2010 7:16:07
Jak, no moc jsem se nezasmála :(, co se stalo?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.