Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jak | 39257 |
|
|
17.4.2010 17:02:37
ahoj holky, chcete se zasmat? meli jsme v patek odletet na dovolenou, ale neletime nikam, ze. doma naladu na bodu mrazu.
|
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
15.4.2010 23:33:00
Drobečku, ahoj!
![]() 4. se už musí o sebe postarat sám, ne? ![]() Tak si co nejrychleji zálohuj!!!! On má člověk pořád pocit, že jemu se to nemůže stát a to bys nevěřila, jak pak mrzí když by ti to mělo zmizet. Opravdu ty fotky a videa dětí- to už nikdy nevrátíš, nekoupíš nové .... to je ztráta vzpomínek! Fakt jsem to obulela a dneska, když jsem si to prohlížela, tak znovu, ale tentokrát štěstím ![]() |
| Drobeček | 12619 |
|
|
15.4.2010 23:02:03
Ahojte všichni.
Zuzi, jsem ráda, že vidím, že u vás vše klape jak má. Jen mě neděs s tím počítačem. Toho já se bojím už dlouho. Nemám jedinou papírovou fotku za poslední dva roky (teda mám ty od fotografky) a záloha taky žádná, to by byl děs. S časem na děti se netrap, dovedeš si představit kolik ho dostává ten čtvrtý? Ale zas mají výhodu toho vzruchu kolem a starších bratrů atd. Já dávám večer sunar. Ráno většinou čj s obyčejným čerstvým mlékem. Pijou to naši kluci, tak mimi si vyřvalo to samé. Sunar je dobrý, stačí obyč, nemusí být komplex. Ale hlavně nám teda nechutnal banánový, asi ho budu muset vařit těm starším.Čekala jsem včera na vizitu, ale nic tam pořádně neřekli. Barunka mi moc připadala jako Honzík, takové to zoufalé škrábáni. Naštěstí my máme jen ty záda. A taky v podstatě jen sledujem, Ty krevní vzorky jsou slabě průkazné, nevím jestli se z toho něco dozvíš nebo resp. jestli to bude pravda. Snad bude brzy líp. Léto a sluníčko to taky hodně vylepší. Lentilko, to je teda hrůza s tou Kačkou. Nevěřila bych vůbec, že to je možné. Je mi jí moc líto, ale hlavně tebe, zvlášť jestli to bude trvat dlouho. Jo a Honzík se nají sám. On jak naň nebyl čas, dostal vždy na chvíli lžičku, aby tak nekřičel, když jsem chystala jídlo ostatním a teď už ani nechce dokrmovat. Řve a vzteká se, jedině od táty si vezme, z toho má respekt. Takže co sní, to sní. Jogurtu je tak třetina na bryndáku. Má ten z Tesca = požárník i s rukávama a je to super praktické. Zdravím a vyhýbejte se nemocem ![]() |
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
15.4.2010 22:20:22
omluvte chyby, prosím!
jsem to nedopsala s tím mlékem- tak už nekojím, ale UM nedávám, ani nevím kdy ho protlačit, možná večer před spaním o tom uvažuju... jaké doporučíte? Se v nich vůbec nevyznám. |
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
15.4.2010 22:17:53
Ahoj holky,
rozbil se mi počítač a vypadalo to, že přijdu o všechny data- už jsem se rozloučila s fotkama za 1,5roku tj. vše s Tadeášem, ale naštěstí se to nakonec nějakým zázrakem podařilo zachránit vše, tak jsme šťastná jako blecha. ![]() Tadeáš je na tom úplně stejně jak Vojtík od Jak, taky by furt něco požíral, musíme se před ním schovávat, když něco jíme KLukům vypije všechno pití, oblíbil si pití z petky resp. z těch lahví co mají takové ty násosky, sakryš, nevím jak se to jmenuje , takže když jdem ven, nutím kluky nenápadně pít, jinak mají smůlu Taky se to odráží na jeho plínách, nějak jsem se s tím nestihla ještě vyrovnat a už se mi několikrát stalo, že se pročůral, takže nosím náhradní oblečení, což jsem u šimona nikdy kvůli pročůrání nenosila!Ad mluvení- říká hele, ham, haf, občas zamele něco jinýho, před několika dny dělá brrm na auto, ale jinak si ukáže a eeeee. No tak podávám dokud není spokojenej. Ale Matyáš byl s mluvením némlich to samý a ted mluví hezky, takže si starosti nedělám.Ad nočník- zatím se nám daří občas odchytit čůrání, při jeho pití to ovšem není až tak těžké, jen kdyby maminka nebyla líná a zkoušela ho dávat častěji, že? Kakání zatím nic. Ad mléko- už taky od cca 14 až 15měsíců nekojím, on se nijak nedožadoval, já to občas zkusila, ale už to nebylo ono, takže jsem se na to vykašlala. Možná by se mu ještě něco vycucnout ze mě podařilo, ale už se mi to nechce zkoušet. ![]() Samotný umí jíst trochu vidličkou- trefí se do pusy, tekutého mu nic nedávám, nechce se mi to likvidovat, už takhle mám práce a hlavně praní ažaž. jojo, chudák, třetí dítě, má smůlu, máma se mu skoro nevěnuje ![]() Lentilko, tý jo, to je mazec! Chudák Kačka! ![]() Tak už nevím co jste probíraly dál, tak se zas loučím, mějte se fajn a užívejte si těch prďolků, ted je s nima už super sranda ![]() jo na chajdu s vámi nejede, mám děti tři a neřídím ![]() |
| Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 | 45420 |
|
|
15.4.2010 15:29:33
šikovné dítě
![]() no na to že má teda obě ruky v gipsu se celkem směje.... no uvidíme jak dlouho |
|
|
15.4.2010 15:28:24
takže napřed rest jsem zjistila že tahle tu vůbec neproběhla.... takže
šťastné dítě ![]() |
| Lusy+O+M | 63411 |
|
|
15.4.2010 8:56:43
Ahojky holky.
Tak dnešní odběry máme za sebou tedka už jen týden počkat na výsledky.Pořád zkoumám co jí a jestli se potom neosype,je to fakt na palici když nevím kde je původ osypání,pani doktorka tvrdí že musíme prostě zkoušet a vyčkávat je to hrozné Ondra od mala jí vše a Markéta tedka nemůže.Dívaly jste se včera na Vizitu mě bylo normálně do breku chudinka holčička. Jinak u nás zatim nic nového,mala čím dál víc divočejší a umí se pěkně vztekat až to pěkné není,uplně koukám kde se to v ní bere .Včera zase udělala scénu a tak šla za dvěře se vyřvat a to jste měly vidět jakase pak přišla tulit . |
| Švestka,Vojtík06&Tomík08 | 23808 |
|
|
14.4.2010 13:51:11
![]() |
|
|
14.4.2010 13:32:23
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.