| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 42709  [Dalších 41769 >>]
Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 45420
14.4.2010 13:19:57
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
14.4.2010 12:43:52
My děkujeme taky za pozvání na chaloupku, ale nepřidáme se.
Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 45420
14.4.2010 12:08:01
hurá..... ostuda se s tím konečně poprala.....takže Míšo....
andreáš 82428
14.4.2010 8:43:53
Ahoooj holky~3~

Jak se jinak máte? My se máme moc dobře, s Kenzi je to ted samá radost a hlavně už je to pohodička, už mi ani neva, že už není to miminko. Je s ní větší zábava.

Spinká jen odpoledne, v noci se mi ještě budi hlady 2x někdy i 3x, ale ona toho přes den málo s ní, pracujem nějak na tom, tak uvidíme. Se lžičkou si pouze hraje, takže taky nejí sama ještě, ale s rukama to má rychlejší.

Co se týká chatky, nejedu.

Opatrujte se a mějte se všichni moc fain~x~
KackaD a Tobik 42056
14.4.2010 8:35:47
To je legrace jak je videt, ze chlapi si uz od detstvi vystaci s posunky a minimem slov, ono jim to pak vydrzi do dospelosti, zato zensky jsou sikulky ukecany :D

Tobi co muze jist sam to ma v ruce, rohlik, krupiky, banan a tak, ale v ramci rychlosti pri jidle ho normalne krmim. Jo a jedl by nonstop :D

Dneska se prekonal a od deviti vecer do peti rano nepapal, ale ty jo pak mu silene krucelo v brisku. Asi ma vazne drobek v noci hlad, kdyz chce bastit i v jednu.

Nato ze nemluvi umi zas jine veci, nevim jak to dela, ale umi smontovat vysavac, pripojit nabijecku do notebooku, vymenuje pytlik na odpad :D jen mu pomuzu ho roztahnout a on to musi napasovat do kose, zameta, no a samozrejme vesele ignoruje hracky, protoze ovladac, miska, varecka, mobil, smetacek lopatka a tak jsou prece lepsi hracky.
Švestka,Vojtík06&Tomík08 23808
14.4.2010 8:33:33
Jani, špatně jsem četla a myslela jsem, že se Terezka po dlouhý době v noci počurala... tak jsem koukala, jak puk, že už je snad v noci bez plen! ~t~
14.4.2010 7:48:49
A včera Terezka pronesla svojí první dlouhou větu. Mami mám bebí, bolí au :-) Docela jsem zírala. Evidentně se máme na co těšit~t~
14.4.2010 7:47:33
Kačko, Terezka se lžičkou najíst umí. Někdy sní všechno krásně, někdy je jídlo spíš kolem ní než v ní :-) Záleží, jestli má opravdu hlad nebo ne. Když jo, tak se krásně nadlábne, když moc ne, tak si s tim spíš hraje.
Namazanej chleba nebo rohlik se sýrem, šunkou apod. sní bez problémů, akorát jí to musim nakrájet na kousky.

Dneska v noci se po dlouhý době pročůrala, po dvou flaškách mlíka a jedný flašky vody se neni čemu divit~q~ Budu jí to mlíko zase nějak odbourat. I když teď má období, že řve v noci hlady.
Švestka,Vojtík06&Tomík08 23808
13.4.2010 21:31:44
ještě se přidám s jídlem a mluvením :-)
Tak mlíčko má Tomík každé ráno, tedy bebu, + nějaký rohlík, nebo něco do ruky, co zrovna vidí, no a jinak už normálně jí, sní všechno, co si může vzít ručičkou, lžičkou nezvládá ani náhodou... Takže dopoledne má nějaké ovoce, v poledne oběd, odpoledne ho nakrmím jogurtem a večer má kaši. Tolik mléčná strava u nás
a co se mluvení týče, mele páté přes deváté, ale kloudně akorát řekne - dudu, co to je, táta, todle, tam, to, no prostě všechno od T, pak gol, kdykoliv s něčím mrskne, nebo do něčeho kopne, a pak ještě v nouzi máma, když něco chce, natáhne ruku a řekne A ~t~, případně začne řvát, ale fakt řvát, žádný pláč, normální siréna... no a s tím absolutně vystačí
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 42709  [Dalších 41769 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.