| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 42709  [Dalších 41759 >>]
Švestka,Vojtík06&Tomík08 23808
13.4.2010 21:31:43
ještě se přidám s jídlem a mluvením :-)
Tak mlíčko má Tomík každé ráno, tedy bebu, + nějaký rohlík, nebo něco do ruky, co zrovna vidí, no a jinak už normálně jí, sní všechno, co si může vzít ručičkou, lžičkou nezvládá ani náhodou... Takže dopoledne má nějaké ovoce, v poledne oběd, odpoledne ho nakrmím jogurtem a večer má kaši. Tolik mléčná strava u nás
a co se mluvení týče, mele páté přes deváté, ale kloudně akorát řekne - dudu, co to je, táta, todle, tam, to, no prostě všechno od T, pak gol, kdykoliv s něčím mrskne, nebo do něčeho kopne, a pak ještě v nouzi máma, když něco chce, natáhne ruku a řekne A ~t~, případně začne řvát, ale fakt řvát, žádný pláč, normální siréna... no a s tím absolutně vystačí
Lusy+O+M 63411
13.4.2010 18:01:34
jo a sunar tak to u nás musí být flaška ráno a večer taky bohužel jí nemůžu ošidit a mléko obyčejné raději nezkouším ~Rv
Lusy+O+M 63411
13.4.2010 18:00:26
Ahojky holky.
Lentilko Kačky je mi líto,chudinka mala.
Drobečku no od manžela mají celkem ekzémy takže počítám že i u nás něco bude.Mala to má zatim pořád pod krkem ale neškrábe se nic.Dostaly jsme mast jen na noc tak uvidíme,včera měla kousek čokolády a plátkový syr s toustákem a další reakce žádna,dneska dostala termix a zatim nic tak uvidíme.No abych pravdu řekla docela mě zarazilo jednání pani doktorky pojezdila malé po rukách propiskou samozřejmě zadělanou a řekla že bude atopik i alergik.Zakázala nám granulované čaje a nic víc,dostala sjme leták a pak když jsem se jí ptala na kontrolu tak řekla že pokud se to zhorší tak máme dojít.No prostě jsem vysla jak opařená,tím pádem jsem si zavolala k jinému kožnímu toho mi doporučily kámošky prý je super.tak uvidíme co nám poradí zatim budu mazat krémem na noc a v pondělí uvidíme.Já mám podezření na kakao ale uvidíme,pry ji mám testovat po čem se mi osype.To je na palicu.Ve čtvrtek jdeme na krev a udělají nám testy na mléko ikdyž jsi myslím že v tom to nebude,
Mala mluví sem tam taky dobře,už umí jak děla ovečka,koza,pes,kočka,Ne umí taky super,pak řekne Ahoj,Peta,Odo to je jako Ondro,mama,tata,děda tam,není,tady a takové zkratky~t~.Noční taky nehrozí jo sedí taky ale pak je pleny jako u Tobiho a šup už je v ní,nebo to stihne hodit na dlažbu~q~.
Spánek taky na palici,vstáva kolem pul6 až 6h,po obědě jde spát bez uspávání kolem 12.30 až1h spí tak do 14h někdy do pul3 avečer chodí spávat bez uspání kolem 19h až 19.45 po šmoulích ~t~.Vleze všude i po stole mi leze v kočárku sedět nechce v autobuse je to utrpení.No a jídlo to je druhy otesánek,nesmíme před ní jíst nebo chce taky pořád ikdyž je po jídle.No sama nejí to jí raději nakrmím.ikdyž jsme to sem tam zkoušely,ale ruce vyhrávají nebo mícha lžičkou a ja ji to dávám z druhé.
tak menší romám od nás promintě za chyby ~t~~t~~t~~t~
Lusy+O+M 63411
13.4.2010 18:00:24
Ahojky holky.
Lentilko Kačky je mi líto,chudinka mala.
Drobečku no od manžela mají celkem ekzémy takže počítám že i u nás něco bude.Mala to má zatim pořád pod krkem ale neškrábe se nic.Dostaly jsme mast jen na noc tak uvidíme,včera měla kousek čokolády a plátkový syr s toustákem a další reakce žádna,dneska dostala termix a zatim nic tak uvidíme.No abych pravdu řekla docela mě zarazilo jednání pani doktorky pojezdila malé po rukách propiskou samozřejmě zadělanou a řekla že bude atopik i alergik.Zakázala nám granulované čaje a nic víc,dostala sjme leták a pak když jsem se jí ptala na kontrolu tak řekla že pokud se to zhorší tak máme dojít.No prostě jsem vysla jak opařená,tím pádem jsem si zavolala k jinému kožnímu toho mi doporučily kámošky prý je super.tak uvidíme co nám poradí zatim budu mazat krémem na noc a v pondělí uvidíme.Já mám podezření na kakao ale uvidíme,pry ji mám testovat po čem se mi osype.To je na palicu.Ve čtvrtek jdeme na krev a udělají nám testy na mléko ikdyž jsi myslím že v tom to nebude,
Mala mluví sem tam taky dobře,už umí jak děla ovečka,koza,pes,kočka,Ne umí taky super,pak řekne Ahoj,Peta,Odo to je jako Ondro,mama,tata,děda tam,není,tady a takové zkratky~t~.Noční taky nehrozí jo sedí taky ale pak je pleny jako u Tobiho a šup už je v ní,nebo to stihne hodit na dlažbu~q~.
Spánek taky na palici,vstáva kolem pul6 až 6h,po obědě jde spát bez uspávání kolem 12.30 až1h spí tak do 14h někdy do pul3 avečer chodí spávat bez uspání kolem 19h až 19.45 po šmoulích ~t~.Vleze všude i po stole mi leze v kočárku sedět nechce v autobuse je to utrpení.No a jídlo to je druhy otesánek,nesmíme před ní jíst nebo chce taky pořád ikdyž je po jídle.No sama nejí to jí raději nakrmím.ikdyž jsme to sem tam zkoušely,ale ruce vyhrávají nebo mícha lžičkou a ja ji to dávám z druhé.
tak menší romám od nás promintě za chyby ~t~~t~~t~~t~
jak 39257
13.4.2010 15:49:17
Kacko, Vojta se naji rukou. Kdyz mu nakrajim maso a brambory, on to hezky papa rukou. lzickou to jen vyhazi ven- cilene.
Jogurt sam nesni a ja ani nechci, aby to bylo vsude. Az se otepli, at trenuje na zahrade.
Ale ja mu obcas dam lupinky a ty papa rukou, nakrajene ovoce rukou, zeleninu. A hezky mi prinese prazdny talir:))At zije plastove nadobi:))
KackaD a Tobik 42056
13.4.2010 13:55:22
Ahojky, teda vy mate krasne upovidane deti, Tobi proste nemluvi, nerekne totalne nic, tata kdyz ma naladu, cici kdyz vidi kocoura a mnam kdyz mu chutna, jinak mele nesmysly.

Mlicko pije uz jen v noci, zato porad 2x to me nici, neni schopen se ho vzdat proste rve hlady, nefunguje metoda vyrvani, metoda redeni, metoda dej vodu, dej caj....

Kacka teda dopadla, chudak, i kdyz ted jsi vetsi asi ty Lentilko.

Vztekat se umi, udela most prasti se do cela, praskne hrackou, udela ksicht, zarve si, ja ho vemu dam do pokojicku a pockam za chvilku prijde vysmate slunicko, klasika ze.

Na nocniku sedi i deset minut, ale ze by do nej neco delal to ne. Sam si ho prinese, ale proste nic do nej neudela, obliknem plinu a hup je v ni bobek.

Holky uz se vase deti naji aspon trochu? Tobi leda co se mu prilepi na lzicku jinak nee, nedela binec, nebusi do jidla, nestrka tam ruce, ale jen lzicku, ovsem samozrejme se netrefi.

jak 39257
13.4.2010 11:20:20
Jannino, Vojta taky dokonale ovlada NE. Podiva se na me a rike: toto ne, mami, ne ne:))
Nocnik je mu k smichu:)
Ale basti dokonale:)
Uz jsme mu koupili velkou postel.Ale beha vyborne, nezastavi se celej den.
Lentilko, chudak Kacka, to muselo bolet.
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
13.4.2010 10:48:43
Lentilko, teda chudák Kačko, obě ruce~a~

Jinak všechny moc zdravim.

Ad mlíko - Karolínka Sunar přestala pít někdy kolem 2,5 roku, Terezka pije mlíko ráno, po obědě a večer. Budu jí ho dávat do tý doby, dokud ho bude chtít. Jinak baští o 106, má skoro 12kg. Po obědě spí tak 1-2hodiny, večer chodí spát kolem sedmý, vstává mezi půl šestou šestou. Příští týden se stěhuje ke Karolínce do pokojíčku~:-D A je čim dál vzteklejší~t~ teda spíš~q~ a vůbec, ale vůbec neposlouchá~a~
Mluví celkem slušně, už začala i oslovovat, tak že neříká máma, ale mami, tati, babi, řekne jak se jemnuje, nejraději má slovo "ne" a "nechci" :-) když chce, tak se vykadí na nočník, složí jednoduchý puzzle. Tak tolik hlášení od nás ~:-D
Hezký den všem.
Lentilka, Kačka98 + Míša08 77764
13.4.2010 10:36:09
cácora jezdila na botách s kolečky... Umí to, ale u cesty byla zábrana s vysunutýma kovovýma nožičkama, no a Katka je neviděla a zachytla o ně. Tak šla dopředu a brzdila rukama. Má sádru až NAD LOKTY~6~ Tak má minimálně na měsíc utrum se vším, no a já taky~3~
Švestka,Vojtík06&Tomík08 23808
13.4.2010 9:33:13
AHoj holky,
hlásím se opět s marodem, vrátili jsme se z Prahy zase nemocní, Vojtík jen trochu rýmuje, ale Tomík má k rýmě ošklivý kašel a zánět v obou očičkách, no veselo...
navíc parádně prší, což taky na náladě 2x nepřidá.,..

Lentilko, no paráda, to si užíváš, chudák Kačka, co prosím tě šikula dělala?

Magdi, díky moc za přání

zatím se mějte, až stáhnu fotky, nějaké sem hodím, te%d jdu rychle poklidit, než se mi Tomík vzbudí a bude vyžadovat neustálé chování
~3~
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 42709  [Dalších 41759 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.