Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
|
|
28.3.2010 20:55:12
Ahoooj holky, krásný nedělní večer v NOVÉM ČASE!
![]() Jen připomínám, že v úterý, 30. 3. 2010 bude od 10:00 1. pražský srazík tohoto roku a to na Andělu (před prodejnou hraček Pompo v přízemní OC Smíchov). Aktuální stav je 6 účastnic, konkrétně 3 klučíci a 3 malé slečny; další 3 účastnice to mají 50 na 50. |
| Daniela25 | 80814 |
|
|
26.3.2010 22:24:48
Ahoj holky,
jééé srazík, my bysme se přidali, pokud teda bude ke komu ![]() Fotky všechny krásný, chválím. My jsme teď co slezl sníh celé dny venku, buď na hřišti nebo na procházkách nebo na zahradě. Nejoblíbenější je momentálně hromada písku. Pc a tv zapínám pouze večer, jinak František hned ječí do nekonečna babibís a chce koukat na teletubbies. je to malej papoušek, opakuje každé druhé slovo a ráno vstáva se slovy: mami távat, dolu, mýmo (mléko), távat titit (cvičit). To mě dostat, furt távat távat a já mu řeknu a cvičit a on mi to hned druhý den ráno vpálí ![]() mě pobavil.No je s nima už opravdu velká legrace. Tak snad ten úterníí srazík bude a s někým se potkáme. Kdyby se to rušilo, tak prosím sem vzkaz. |
| jak | 39257 |
|
|
26.3.2010 12:25:02
Kacko, Tobik je peknej kluk.
taky furt perete? My jen za vcerejsek asi 5 x prevliknout, Vojta se zprasi, staci kdyz leze chvili po zahrade, obcas si vymacha ruce v konvici na zahrade atd. |
| KackaD a Tobik | 42056 |
|
|
26.3.2010 6:28:28
nejak se nezobrazuje ten druhy obrazek tak este jednou
![]() |
| KackaD a Tobik | 42056 |
|
|
26.3.2010 6:27:24
Pekny den vsem,
nejak ten cas desne leti, Tobi uz ma 16 mesicu, je to sikulka pohybove, ale lenoch mluvit :D nejlepe je mu na zahradce na pisku tam mu nic nechybi, ja na nej vidim z kuchyne (mam velike francouzske dvere a hned u nich je piskoviste), tak si hraje v pohode sam. Kontrola v Motole nam dopadla na jednicku ![]() Fotecky jsou vsechny moc pekne, no jo uz nemame doma zadna mimi. Na srazik nedorazim, jsme radeji mimo centrum, Tobiho vsechno zajima a me neba ho nekde nahanet. Jelikoz neposedi na miste, je pro me zbytecne nervovani kamkoliv chodit mezi vetsi dav lidi. Plus pry ted radi dost jarnich nemoci :( par fotecek od nas takhle umim kricet ![]() uz mam peknou jizvu, skoro zarostla ham ham ![]() |
| jak | 39257 |
|
|
25.3.2010 18:18:30
ahoj holky, ja nedorazim. je hezky, tak jsme na zahrade a v utery mam pracovni obed jeste k tomu.
Uzijte si to. Vojta uz beha jako drak, super. Do toho Matej, skola, prace, chlap furt pryc a ja mam pocit, ze skoncim u Chocholouska. |
| kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 | 43618 |
|
|
25.3.2010 14:56:59
Ahoj holky
![]() Všechny fotečky jou moc pěkné ![]() Dětičky rostou jak z vody.Se srazíku se taky omlouvám,jelikož já si ještě do 16.4 nesmám sednout tudíž se nikam nedostanu.Jen tehdy když řídí manžel a já ležím vedle![]() ![]() Tak zas někdy papa ![]() |
| ........ | 64599 |
|
|
25.3.2010 14:32:18
Ahojky, Jaru o tom pochybuju
moje dítě ještě nechodí a máme více i méně starostí....jak je teplo, budeme trávit čas na zahrádce :)) Do centra je nepoženu a ještě MHD![]() |
| Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 | 93053 |
|
|
25.3.2010 8:12:16
Krásné ránko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teda Lentilko...určitě souhlasím s kávičkou a seznámením s našimi prasátky ![]() ![]() ![]() i když bych mohla napsat i držkovkou,protože je to poslední dobou u nás jen o tom,že se dohadujeme...velkýmu puberta skončila a holka do dí vlezla a to teda řádně,že jestli tohle přežiju,tak ŠEDIVÁ...už mám 4 šediny![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotky máte holky krásné....děti fakt rostou,už je i víc klidu...si zahraje a mě tu nechá posedět nebo šmejdí po bytě,ale na zavolání se jde ukázat,tak dobrý....konečně mám i na sebe víc času ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na srazík dorazíme rádi,pokud budeme zdraví....a holky Pražandy....zanechte chmury a přijdte se podívat i VY....rádi vás uvidíme...ANDREJ.KLÁRI.JÁJO.VERU...nebude líná a taky dorazí ![]() ![]() že?....EVI.LENTILKO.YETTY...ATD.tak papa kočky.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Tini+Miky06+Berný08+Eli13 | 45667 |
|
|
24.3.2010 21:39:35
Jů holky, srazík závidím, hned bych se s vámi sešla! Co takhle Brňandy a nějaký srazík, co?
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.