| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 42709  [Dalších 41729 >>]
Jana, Adámek a Eliška 81226
28.3.2010 20:55:12
Ahoooj holky, krásný nedělní večer v NOVÉM ČASE! ~x~

Jen připomínám, že v úterý, 30. 3. 2010 bude od 10:00 1. pražský srazík tohoto roku a to na Andělu (před prodejnou hraček Pompo v přízemní OC Smíchov).

Aktuální stav je 6 účastnic, konkrétně 3 klučíci a 3 malé slečny; další 3 účastnice to mají 50 na 50. :-)
Daniela25 80814
26.3.2010 22:24:48
Ahoj holky,
jééé srazík, my bysme se přidali, pokud teda bude ke komu :-)
Fotky všechny krásný, chválím.
My jsme teď co slezl sníh celé dny venku, buď na hřišti nebo na procházkách nebo na zahradě. Nejoblíbenější je momentálně hromada písku. Pc a tv zapínám pouze večer, jinak František hned ječí do nekonečna babibís a chce koukat na teletubbies. je to malej papoušek, opakuje každé druhé slovo a ráno vstáva se slovy: mami távat, dolu, mýmo (mléko), távat titit (cvičit). To mě dostat, furt távat távat a já mu řeknu a cvičit a on mi to hned druhý den ráno vpálí~t~~t~ mě pobavil.
No je s nima už opravdu velká legrace.
Tak snad ten úterníí srazík bude a s někým se potkáme. Kdyby se to rušilo, tak prosím sem vzkaz.
jak 39257
26.3.2010 12:25:02
Kacko, Tobik je peknej kluk.
taky furt perete? My jen za vcerejsek asi 5 x prevliknout, Vojta se zprasi, staci kdyz leze chvili po zahrade, obcas si vymacha ruce v konvici na zahrade atd.
KackaD a Tobik 42056
26.3.2010 6:28:28
nejak se nezobrazuje ten druhy obrazek tak este jednou

KackaD a Tobik 42056
26.3.2010 6:27:24
Pekny den vsem,

nejak ten cas desne leti, Tobi uz ma 16 mesicu, je to sikulka pohybove, ale lenoch mluvit :D nejlepe je mu na zahradce na pisku :-) tam mu nic nechybi, ja na nej vidim z kuchyne (mam velike francouzske dvere a hned u nich je piskoviste), tak si hraje v pohode sam. Kontrola v Motole nam dopadla na jednicku :-)

Fotecky jsou vsechny moc pekne, no jo uz nemame doma zadna mimi.

Na srazik nedorazim, jsme radeji mimo centrum, Tobiho vsechno zajima a me neba ho nekde nahanet. Jelikoz neposedi na miste, je pro me zbytecne nervovani kamkoliv chodit mezi vetsi dav lidi. Plus pry ted radi dost jarnich nemoci :(

par fotecek od nas

takhle umim kricet

uz mam peknou jizvu, skoro zarostla

ham ham
jak 39257
25.3.2010 18:18:30
ahoj holky, ja nedorazim. je hezky, tak jsme na zahrade a v utery mam pracovni obed jeste k tomu.
Uzijte si to. Vojta uz beha jako drak, super.
Do toho Matej, skola, prace, chlap furt pryc a ja mam pocit, ze skoncim u Chocholouska.
kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 43618
25.3.2010 14:56:59
Ahoj holky~3~

Všechny fotečky jou moc pěkné~g~~g~Dětičky rostou jak z vody.
Se srazíku se taky omlouvám,jelikož já si ještě do 16.4 nesmám sednout~a~tudíž se nikam nedostanu.Jen tehdy když řídí manžel a já ležím vedle~t~~t~

Tak zas někdy papa~3~
........ 64599
25.3.2010 14:32:18
Ahojky, Jaru o tom pochybuju ~j~ moje dítě ještě nechodí a máme více i méně starostí....jak je teplo, budeme trávit čas na zahrádce :)) Do centra je nepoženu a ještě MHD~j~
Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 93053
25.3.2010 8:12:16
Krásné ránko~;((~;((~;((~;((~;((

teda Lentilko...určitě souhlasím s kávičkou a seznámením s našimi prasátky~t~~t~~t~~t~ i když bych mohla napsat i držkovkou,protože je to poslední dobou u nás jen o tom,že se dohadujeme...velkýmu puberta skončila a holka do dí vlezla a to teda řádně,že jestli tohle přežiju,tak ŠEDIVÁ...už mám 4 šediny~4~~4~~4~~4~~n~~n~~n~

Fotky máte holky krásné....děti fakt rostou,už je i víc klidu...si zahraje a mě tu nechá posedět nebo šmejdí po bytě,ale na zavolání se jde ukázat,tak dobrý....konečně mám i na sebe víc času~g~~g~~g~~g~~g~

Na srazík dorazíme rádi,pokud budeme zdraví....a holky Pražandy....zanechte chmury a přijdte se podívat i VY....rádi vás uvidíme...ANDREJ.KLÁRI.JÁJO.VERU...nebude líná a taky dorazí~t~~t~~t~že?....EVI.LENTILKO.YETTY...ATD.

tak papa kočky....~3~~3~~3~~3~~3~
Tini+Miky06+Berný08+Eli13 45667
24.3.2010 21:39:35
Jů holky, srazík závidím, hned bych se s vámi sešla! Co takhle Brňandy a nějaký srazík, co?~;)
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 42709  [Dalších 41729 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.