| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 42709  [Dalších 41719 >>]
Tini+Miky06+Berný08+Eli13 45667
24.3.2010 21:38:23
Ahojka kočenky,
taky vás jdu po delší době pozdravit!!! Hlavně vás, se kterými nejsem v kontaktu přes FB ;-)
Jo jo, rostou nám ti naši drobečci a už to vůbec nejsou žádná miminka, trochu se mi po tom malém uzlíčku stýská...
Berný má dnes 15 měsíců, fakt to letí...konečně se rozchodil a začal zkoumat svět po dvou, je to sranda, jak se snaží chodit a u toho si říká: TÁ, jako ťap :-))
Ham ham je u nás taky slyšet pořád, hlavně když něco dlabe brácha, tak to musí samozřejmě taky, pije actimel se slámkou, kreslí voskovkama, vyleze sám na skluzavku atd. prostě všechno jako brácha~:-D

A tady nějaké fotečky od nás:

Bak 22830
24.3.2010 14:09:09
my se ze sraziku omlouvame, jeste budeme po ATB v "rekonvalescenci" ~n~
Jana, Adámek a Eliška 81226
24.3.2010 9:13:21
Ahoooj holky, :-)

moc vás zdravím a jdu vás pozvat na letošní SRAZÍK , který se bude konat v úterý 30. 3. 2010 od 10:00 na Andělu.
Tam se rozhodne, zda půjdeme do parku za OC Tesco, na hřiště Houpacího koně nebo na hřiště Kampa (nebo jinam v blízkosti).
Určo vězměte dětem tepláčky na převlečení. :-)

Jana, Adámek a Eliška 81226
24.3.2010 9:12:21
Ahoooj holky, :-)

moc vás zdravím a jdu vás pozvat na letošní SRAZÍK , který se bude konat v úterý 30. 3. 2010 na Andělu.
Tam se rozhodne, zda půjdeme do parku za OC Tesco, na hřiště Houpacího koně nebo na hřiště Kampa (nebo jinam v blízkosti).
Určo vězměte dětem tepláčky na převlečení. :-)

Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
22.3.2010 7:11:40
Hezké pondělí všem.

Vendy, krásný fotečky~R^

A tady je nějaká od nás. Konečně jsme sehnali helmičku, tak že malá motorkářka :-)

nočníková

a ještě jedna
Mirka+L+O 83098
21.3.2010 22:56:35
Ahoj holky,

zdravím taky po delší době, pořád cosi nestíhám, nebo potom zapomínám tady vlézt..
Ad skype.. budte v klidu, tak tam už to taky "dofrčelo".. jenom občas nějaká vlaštovka~t~~t~... ale fakt jenom maličko..

No jo, děti nám vyrostly, takže času je mín a mín.. a ted, když už konečně skončila ta hnusná zima, tak budeme častěj venku a na PC fakt u nás nebude čas...

Fotečky nádherný, Barun, teda Filda je kus chlapa.. a já jak vám závidím ty "zubaté" děti!!! Ondrovi vylezly spodní jedničky na konci ledna .. a od té doby zase nic~a~~a~~a~.. zato Lindě už se začaly viklat, tak jsem se jí smála, že jim s Ondrou porostou zároven!!!

Ad očkování.. my jdeme až v 18. měsíci, zatím neříkala nic o té placené vakcíně, ale u mě by nepochodila.. neštovice nejsou zase až taková hrůza, Linda je měla ve třech letech a v pohodě.. takže bych to začala řešit asi až tak v Ondrových šesti letech, pokud by je do té doby nedostal... moje jiná známá pediatrička to taky tak doporučuje, že pokud je děti nedostanou do plus minus šesti let, tak teprve nechat naočkovat...

Dneska jsem tu měla kamarádku, co má holčičku na začátku prosince.. a Ondra je od ní o hlavu vyšší... nu což, my už oblékáme 86-92~t~~t~~t~.. prostě malý obr... a taky toho tak sní... ráno šupne s Lindou jogurt a když vidí snídat mě, tak běží a řve hamamam...

Jinak čilý je dost, běhá.. někdy až moc... říká máma, táta, babi, deda, Iíí a Ijů (to je Linda).. pápa, hají, hamama (to často~t~).. důrazně NE a krásně JÓÓ.. a fakt tehdy, kdy má:-)... jinak konec japonec.. ale když něco chce, tak je E a ukáže... takže se vyptávám, toto? .. a on bud NE, nebo JOO~t~~t~

Tak tolik román od nás... a budu se snažit hodit nějaké foto..
vendila 56009
19.3.2010 20:28:38
ahojky koťátka a kočičky ~3~

zase se jdu na Vás podívat po delší době, nějak jsou ty diskuze nad moje síly, sotva stíhám diskuzi mý starší prďolky, takže chudák mladší šel prostě stranou ~n~ v těhu to byla pohoda, to mohl člověk vysedávat celej den u PC, ale teď už se to prostě nedá, tak chodim fakt jen převážně na únor/07 (no tak to jen na moji omluvu ~t~ )

máme se dobře, vlastně ani nějaký spešl nový zprávy nemám, malej roste, zuby mu vyrostly už skoro všechny (to měl i horečky), váží asi 11kg a měří asi 80cm +/- (píšu asi, páč jsou to míry zhruba z před měsíce), se starší ségřinou se snáší dobře ~6~, dobře spí, dobře jí, už jsem ho taky musela ostříhat, aby neměl máničku ~t~ těšíme se na jaro/léto, až budeme moct sedět celej den na zahradě a děti si budou hrát na pískovišti ~g~

tak víc už nevím.... koukala jsem letmo, že už tu jsou i čerstvé těhulky, těm přeji hlavně zdravíčko a pohodové celé těhu ~x~..... všem našim malým prďolkům také co nejvíce zdravíčka, páč to je fakt nejdůležitější ~s~

no a pár foteček...

takhle skončilo knedlo-zelo-vepřo

tady už je ostříhaný

Lentilka, Kačka98 + Míša08 77764
19.3.2010 10:31:49
Jarko, tak to budeme muset dát kafčo~c~ Jsi Pražanda že jo? A ty naše "devadesát osmičky" slečny "popelářky" seznámit~t~~t~~t~
Po Katčiném příjezdu ze ŠVP 09 jsem musela vyhodit celý batoh nebot byl uvnitř obalen již neidentifikovatelnou hmotou do sebe slitých, sluncem, větrem i deštěm navěky spojených několika svačin. Materiál použitelný na stavbu protiletadlového krytu, z batohu však naprosto neodstanitelný, barvy i vuně nevábné. Dcera mi batoh odevzdala se slovy mužeš s tím prosím mámuško něco udělat, Já jsem se z toho v autobuse málem:-© No nezabili byste jí?~4~~4~~4~
Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 93053
18.3.2010 15:58:07
Ahoooj holky,tak se konečně taky hlásím...

teda Lentilko..nemáme my náhodou dvojčata...moje( 98) je na tom s aktovkou úplně atejně,akorát já se občas zabořím bo zelené sto let staré svačiny~4~~4~~4~~4~ a to teda ječím na celej barák...a že umím~t~~t~~t~

Baru teda Filda je fakt kusanec,ale to asi zkreslují ty fotos,ne?..Já jsem si byla asi před 3 týdny u Klári pro čaje a Kubíček je o půl hlavy větší než ten můj pinda~q~~q~~q~~q~~

Holky vlásky měla moje malá velká to samý...kudrlinky...ráno děs tak jsem ji stříhala a asi až ve dvou letech to docela šlo,ale nesměla jsem ji česat..měla je tak kudrnaté,že to ani stejně nešlo~Rv~Rv~Rv..ale za to ted má tak kásné a dlouuuhééé a dole lokýnky...a nadává stejně jako já kdysi~t~~t~~t~~t~

a už ani nevím co jsem všechno chtěla napsat...a poprosím janninu,at hodí naše nějaké fotečky neb já jsem antitalent~o~~o~~o~~o~

Tak ~3~~3~~3~~3~~3~~3~~3~ a zase se ukážu.

a dnes je nááááááááááádhrenééééééééééééééé JARO JARO JARO~z~~z~~z~~z~~z~~g~~g~~g~~g~~g~~g~
Lentilka, Kačka98 + Míša08 77764
16.3.2010 22:25:59
Pájo, Baru, Andreášku!
Míšule je taky hraboš polní. Nejraděj krámuje muj šuplík se spodním prádlem a věší si na krk moje TANGA, asi to odkoukala od Kačky... Ta si teda na ten krk NEVĚŠÍ TANGA, ale jinak kde co~q~ Moje tchýně teda měla problém rozdejchat Míšu, která hrdě nakráčela k babce s mejma námořnickejma tangama kol krku s froté ponožkou na hlavě a sněhulama v ruce se slovy pá pá = že chce jít ven~t~
A druhé nejzábavnější je vyhrabávat hobliny a bobky od morčete~o~~o~~o~ Katka mu tet koupila novou směs na krmení s plátky sušených banánu, takže morče i Míša svačí pospolu~w~
Dobrou~h~
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 42709  [Dalších 41719 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.