| Markéta-M+F | 41702 |
|
|
5.1.2011 8:10:26
Taky vše nej v novém roce.
Vejce...co lego? ale už asi spíše duplo. My máme od staršího hasiči,míchačku a pár kostek a jak ho to baví a nebo normální nějakou stavebnici,já jsem jim koupila dohromady sevu,Fanda to študuje jak s tím,ale jsou i lehčí. Osobně už toho moc pro větší není Ted už to je začátek kdy se učit barvy, nebo počítat,my opakujeme pořád do pěti,neumí to ale opakuje Učíme ho jak šlapat na tříkolce,doufám,že do léta na to příjde Ted už to je něco jiného než stavění komínů i když ten bude stavět asi dlouho![]() |
| Vejce | 88037 |
|
|
4.1.2011 21:22:25
dodatečně vše nej... do nového roku všem holky, poraďte nějaké hračky na učení. synátor má dřevěnou vkládačku se 3 kusy, plastovou kostku s tvary na vkládání, kalíšky do komínku- vše už zvládá levou zadní. co se tak ještě dá dětem dát v tomhle věku? ![]() |
| Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
|
|
24.12.2010 12:08:00
VŠEM BŘEZŇÁTKŮM PŘEJI KRÁSNÉ VÁNOCE A V NOVÉM ROCE KUPU ŠTĚSTÍ A POHODY.
![]() |
| Markéta-M+F | 41702 |
|
|
23.12.2010 16:47:02
![]() ![]() přejeme všem krásné spokojené vánoce ![]() ![]() |
| marhau | 83337 |
|
|
23.12.2010 10:13:13
Zrzu trpím na žaludek taky ,koupila jsem si na radu lékárnice Ranisan a zázrak to je,mám klid
u toho by se snad dalo i kojit ![]() |
| marhau | 83337 |
|
|
23.12.2010 10:11:19
Holky štastné a veselé vánoce
![]() ![]() |
| Markéta-M+F | 41702 |
|
|
21.12.2010 16:31:36
Ahojík
![]() ![]() Zrzu,klasický fotograf nic odborného. Ale školní fotky byli ještě hezčí,fakt to už bylo super,měli skoro černé pozadí a v pozadí profilovou fotku jen obličej vystínovaný a na tom normální focený obličej ze předu,nejde to popsat,ale to bylo hezčí než tohle vánoční pozadí. Tak vánoce za dveřma a my už máme stormeček![]() Syn se doma nudí a tak jsme ho dnes ustrojili A jak to bylo super když pomáhal i mladší![]() sice chvíli pro zlost,on je to koumák ,ale snažil se![]() |
| zrzulec | 97896 |
|
|
17.12.2010 8:15:38
ahoj tak fotky jsou skvělě a kluci taky jak se tvaři parada to mate odborne vyfocene? no mně nic ja jsme lehla v nedeli z bolesti želudku a stale mně to trapi musim jit k lekaři ale nasadi mi lek co se u neho nesmi kojit tkže končime s kojenim a to je taky des prozatim u nas svatky jsou na prd ale hlavne že deti zdrave
|
| Markéta-M+F | 41702 |
|
|
16.12.2010 15:35:33
Ahojík.
Tak jak Vánoční příprava? Máte už dárky,naklizeno? Já už máááám,hurá,ale jen dárky na úklid prdím. V úterý nákupy v Praze a včera v Polsku a je to vše připravené,ještě zabalit ![]() Posíláme pár předvánočních fotek,focené ve školce,kvalita tady hrozná nemám skenr,tak to je přefocené,ale fotky jsou nádherný. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.