| luciferek + Terinka+Luky | 43458 |
|
|
16.1.2011 19:57:06
Holky, díky moc, už jsem tu diskuzi našla
Co se týče oblečení, já na MMB prodávám a nakupuju a myslím, že je to super. Ale je to věc názoru...a taky financí Já třeba tam nakoupím skvělé věci levně, které bych si normálně opravdu dovolit nemohla ![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
16.1.2011 14:17:19
luciferku - najdes tady v rubrice Urologicke problemy diskuzi ohledne pindiku, probira se tam porad dokola totez, tj pretahovat, nepretahovat, operovat, neoperovat, ale pokud jsi v tom "zacatecnik", je to podnetne, i kdyz se nakonec stejne musis rozhodnout sama.
Alberte- janco - ted jsem si vsimla - ty mne vykas?? Ja mela za to, ze na netovych diskuzich si vsichni tykaji, narozdil od realu, kde je je to na dohode? Teda, jsem uz dost stara, ale prosiiim, nevykat ![]() Jinak zbavovani se obleceni - mam kamaradku, co ma chlapecka o neco mladsiho nez ja, tak te vse, co vyrazuju, daruju, pokud je to neco hodne draheho, /jako napriklad zimni kombineza za 5 tisic/, tak ji to prodam tak za tretinu. Jsem rada, ze se mi to tady nekupi a nemusim to fotit a prodavat za par korun na MMB. Holcici obleceni jsem zatim prvni varku darovala do kojenaku, druhou jsem ted posilala po kamaradce nejake mamince v nouzi, Bela roste pomalu, tak jsem to vickrat nemusela resit. Boticky nekdy hodim na MMB, protoze onosene si nikomu netroufnu dat, ale pokud si je tam maminky samy najdou, asi jim pouzita obuv nevadi. |
| albert1 | 99024 |
|
|
15.1.2011 22:16:52
Luciferku,
prekliknete z nasi diskuze "dle narozeni" doprava na "zdravi", tam mrknete na podkapitoly "urologie", treba tam najdete, co potrebujete, Janca ![]() |
|
|
15.1.2011 21:53:45
Holky, a nevíte, zda tady je přímo diskuze ohledně "chlapeckých" problémů?
![]() |
|
|
15.1.2011 21:46:22
Ahoj holky, tak jsem tu po delší době zase nahlédla a konečně se to rozjelo
Já tady vždy přestanu chodi, protože je tu mrtvo a pak mám co dohánět Belince gratulujeme k výborným výsledkům ![]() ![]() Ještěže to tak dopadlo, určitě jsi musela mít Skramuško pěkné nervy Co se týče spaní, tak LUkášek spí v postýlce v ložnici a docela se to zlepšilo, tak opravdu ťuk, ťuk. Sice se tak 1 - 2 x vzbudí, ale na to jsem si už zvykla. Jinak byl před tím téměř 2 měsíce nemocný, pořád se mu vracel suchý kašel, rýma a teplota a teď doléčujeme už rýmu, které se nemůžeme zbavit Měli jsme jít za týden na operaci s varlátkem, tak nám to museli přesunout na únor Už to chci mít za sebou Holky, máte taky někdo problém s přetahováním předkožky u chlapečka? Malý to má hodně zúžené a dr. mu to měl v narkóze u operace varlátka násilně přetáhnout, ale řekl mi, že to asi nepomůže, že mu to může jizvatět a zanícovat se ![]() ![]() A do budoucna možná skončí na obřízce ![]() ![]() Máte s tím někdo zkušenosti? Pěkný večer a dobrou noc ![]() ![]() |
| albert1 | 99024 |
|
|
15.1.2011 16:20:51
Skramusko,
to jste si teda uzili, hlavne ze jste nezakotvili na te onkologii. Moje kamaradka ma trosku podobnou situaci s ditetem jako jste mela Vy, holcicce tahne na rok a pul a misto, aby se kojeni omezovalo a bylo nahrazovano "normalni" detskou stravou, uplne se to zvrhlo, mala se dozaduje kojeni skoro neustale vcetne noci, za to u prikrmu se bojuje o kazdou lzicku. Kdyz jsme u ni na navsteve, nas Drak ma hodne co dojidat. Jeste jsem se chtela zeptat, jakym zpusobem a uspechem se "zbavujete" detskeho obleceni, ze ktereho Vam deti uz vyrostly? Pekny den vsem, Janca ![]() |
|
|
14.1.2011 10:16:35
Holky, diky za gratulace k Belince. Prisli jsme na to tak, ze byla takova bleda, nasi doktroce se to nezdalo, tak ji nakrala KO a tam zjistila fakt alarmujici vysledky hemoglobinu /pro znale, norma je kolem 120, ona mela jen 86/. Okamzite nas poslala do Motola na hematologii, aby se zjistilo proc to tak ma, tam jsme zacali na onkologii a nastesti postupne s ruznymi vysledky sestupovali az na obycejnou hematologickou ambulanci, protoze Bela je zdrava, jen diky dlouhodobemu kojeni a nic moc strave mela nulovy stav zasobniho zeleza a velmi male hodnoty toho bezneho zeleza. Vyloucily se poruchy vstrebavani a jine, ctyri mesice denne dostavala Maltofer a nastesti na nej reagovala velmi rychle, uz za mesic mela HG na 111 a ted uz ma pry krasny tvar krvinek. Je pravda, ze neskutecne ozila, z prumerne aktivniho ditete se stal drak
Jen tak mimochodem ji u tech testu zjistili, ze ma nulovou sliznicni imunitu, z ostatnich hodnot uvazuji o tom, ze je to u ni vec vrozena, tak porad doufam, ze to jeste dozene. Sice imunolog pro dospele rika, ze deficit IgA je z tech nejmensich problemu, ale v dopelosti by byla vic ohrozena autoimunitnima onemocnenima, coz mi, pochopitelne, radost nedela. Zatim na ni neni poznat nic, neni skoro vubec nemocna, sice uz mela dvakrat za zivot ATB, ale to jsou i deti, ktere jich mely daleko vic, tak zustavam v klidu a doufam...Alberte, je super, ze uz je ti lepe a brisko si uzivas tak, jak to jde. Zita je hezke jmeno a urcite jich nebude v okoli sto, tak jste vybrali dobre, i kdyz ta dalsi jmena byla taky pekna. Ad obnosene veci - no, nekdy ziram, ale at si kazdy nosi, co uzna za vhodne, pokud to nemusim nosit ja nebo moje deti ![]() Mejte se fajn, jdeme plavat a vecer nakouknu. |
| albert1 | 99024 |
|
|
13.1.2011 22:11:26
Skramusko, ja se pridavam ke gratulaci k vybornym vysledkum
![]() Mne se dari velmi dobre, vlastne se da rict, ze stale lepe, tak snad to nezakriknu, po nevolnostech a unave ani pamatky, tlak mi taky uz nekolisa, takze parada, chodim stale vypomahat do prace. V utery jsem byla v poradne na velkem UZ, to jsem byla presne 30+0tt, miminko je hlavickou dolu, uz by tak mohlo zustat, vse se zda byt v poradku, je drobnejsi jak Stella, ta mela v tomto okamziku 1620g, ted masina vypocetla 1400g, v prumeru by dite melo do 40tt nabrat jeste 2 kg, tak uvidime, za 3,4-3,5kg bych byla vdecna. Jmeno tentokrat vybiral manzel, mel to od minula slibene, moje navrhy Antonie, Heleny ani Lady nepadly na urodnou pudu, byla jsem nekompromisne prehlasovana, trva si na Zite, ma ji mit. Jak diskutuji ve skupine maminek brezen 2011, tak jsem se dozvedela, ze existuje v CR dalsi novinka na usnadneni porodu a to "lubtikacni" porodnicky gel, je to asi uzitecna vychytavka az na tu cenu, stoji pouhych 2.500,-Kc, tedy skutecna hodnota je tak odhadem 10Kc i s aplikatorem ... ... ale co by clovek pro zdarny prubeh porodu neudelal. Stella je s tim mluvenim na tom velmi podobne jak Vase deti, ona ma spis takovou svoji rec, auto = tatajaja, mic= batajaja, piskoty = pi pi ... ale rozumi znamenite, miluje knizky vseho druhu, jestli mate taky doma nadseneho biologa, krasna jsou obrazkova velka leporela od nakladatelstvi Svojtka Moje prvni obrazkova knizka, mame zatim Pole a louka, ale postupne poridim i dalsi dily, skutecne pastva pro oci a je to i pro deti daleko starsi. http://www.svojtka.cz/?mod=shop&category=67 Jinak Skramusko, nevim jak podrobne jste cetla tu diskuzi o obnosenych vecech po detech, uz jich je dokonce zalozenych vice, ale ja se fakt nestacim divit, co nekteri povazuji za normalni, jak ta jedna maminka psala o puncochacich, ktere nosilo snad 5 deti apod. ... to mi hlava nebere, nekdy mi to pripada, ze to ani neni o penezich. V cem treba chodi deti u nas do MC, to se mi chce az nekdy brecet, ale mozna ze jsem jen prilis "pinklich". V lete jsem zahlidla venku dite, ktere melo na sobe to oranzovo-bile tricko, ve kterem se cvicilo na spartakiade r. 1985 - s draky, tomu rikam dokonaly retro styl |
| Davídek01 | 87848 |
|
|
13.1.2011 20:33:56
Skramuško tak to jsou dobré zprávy,já nevím jestli jsi to psala ale jak vám přišly na to železo že ho má málo?
David zase chytl rýmu a dost silnou tak jsem zvědavá jaká bude dnešní noc,jak na potvoru jsem sama doma,táta nám odjel do alp a s tím vzdmouvajícím se břichem je to čím dál těžší delší dobu Davídka nosit tak snad to v noci zvládnem. S mluvením jsme na tom tak nějak stejně máma,táta,bába,děda,co mu jde skvěle je slovo bordel,sakra a pak takové ty tam,toto,po ta(pojď tady)a zvířata umí né slovy ale jak dělají.Od kamarádky holčička už krásně mluví ve větičkách.Každé dítko je na tom skrátka jinak... |
|
|
12.1.2011 23:34:27
Ahoj holky, ahoj tehulky, jak prosperuji briska? U nas mame po kontrole na hematologii a Belinka uz ma hodnoty zeleza v norme, tak mame radost. Je pravda, ze nejak ozila, tak ho asi chudera mela opravdu citelne malo a byla takova "pridusena". Rostou ji zuby, byva trochu protivna, ale nektere ji naopak vylezou aniz bychom o tom vedeli. A pozor - konecne jsem prestala kojit.
Jinak k tomu spani - spi ve sve postylce, mame odendanou jednu bocnici a postylka je prirazena k nasi posteli, ovsem k ranu uz konci opet u nas. Taky se nerada prikryva, spi v tech spacich overalkach, ale studena neni, i kdyz mame otevrene okno, tak bude aspon otuzila. A jak vam deti mluvi? Rikaji uz neco smysluplneho? Bela mele porad, ale slova k srozumeni to nejsou, tech rika jen par. A porad neumi rict mama, pro ni jsem papa. Rika krasne i na pozadani tata, Ada, pes, tam mliko a podobne, jen to mama z ni nevyrazime nikdo. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.