| luciferek + Terinka+Luky | 43458 |
|
|
11.3.2011 12:40:20
Zuzulko, v kterém jsi vlastně týdnu?? Já jsem to asi přehlédla
Dnes jsme byli na kontrole, tak př. týden už snad vyrazíme konečně na prochajdu a Terku dám do školky od středy...malý je teda ještě dost zahleněný, ale snad to přes víkend odezní Už to nemůžu pořád řešit,protože bych zblbla, to je pořád něco...Holky, kolik Vám teď prcci spí odpoledne??? Musím se pochlubit, jak mi malý spal přes hoďku, tak teď pár dní někdy i 3 hodiny, tak si to užívám ![]() ![]() Kéééž by mu to vydrželo....a v kolik Vám chodí spinkat a v kolik vstávají?? Jen pro zajímavost...![]() |
| albert1 | 99024 |
|
|
10.3.2011 18:37:12
U me se zatim nic nechysta, CS 5, jsem 38+2tt, mimi ma 3.100g. V sobotu jsem si zajela do ivancicke porodnice vyplnit predporodni dokumentaci, tam nastesti vse pri starem, vladl klid a pohoda, hlavne ze personal neodesel do Nemecka
Moznost prenaseni zatim neresim, pokud by bylo vse v poradku, tak mi par dni navic nevadi, ale moc by se mi libil termin 21. brezen, prvni jarni den.Jenom k tomu tematu "tchyne", rekla bych, ze ja mam komplikovanejsi mamku nez-li tchyni, nekdy to chce docela hodne taktizovani, abych se s ni co nejmene dostavala do nazorovych stretu, ktere v tomto pripade nelze "vyhrat", mluvi si to svoje stale dokola nezavisle na realite, hlavne ze uz nebydlim doma, to uz bych asi byla polovicni blazen. Bracha zustava z pohodlnosti doma a to teda rozhodne neni pro nej idealni. |
| Davídek01 | 87848 |
|
|
10.3.2011 14:03:10
Luci děkuju,už aby to bylo za námi a bylo hlavně vše vpořádku.
Jj Zuzulko ani mi nemluv ten stav jsem měla dnes v noci 20minut jsem seděla na posteli a čekala jestli ucítím pohyb,nevím co se to semnou stalo,furt jsem dlubala do břicha a modlila se aby se trošku pohnulo,už jsem chtěla budit manžela aby mi řekl že slyší bít srdíčko,opravdu hnusný pocit to byl. Neboj ono se zavrní uvidíš ![]() |
| Zuzulka7 | 102679 |
|
|
10.3.2011 13:35:44
Luci já dnes ležím, teda spíš se o to snažím. Joník je jak na potvoru zlobivka. Teď jsem ho konečně uspala, tak se můžem s mimískem v klidu najíst.
Teď mám nervy z toho, že jsem mimi už 3 dny necítila a pořád mě bolí břicho . Snad je vše v pořádku. |
|
|
10.3.2011 13:20:53
Ahoj Davídku
Já jsem se právě vždy modlila, ať nepřenáším a Terku jsem porodila cca o 10 dní dříve, Lukáška myslím dokonce o 18 dní Jinak na tebe budeme tady myslet,abys měla co nejlehčí porod a hlavně, aby jste byli oba v pořádku Co se týká toho bití, tak malý to dělá už docela dlouho, několik měsíců....už se celkem hrozím léta, jak budeme chodit mezi děti, jak to bude Ale věřím taky, že ho to "někdy" přejde Holky, co jinak děláte? My se pořád ještě léčíme, jsem z toho už na hlavu ![]() ![]() ![]() |
| Davídek01 | 87848 |
|
|
10.3.2011 13:13:08
Ahojte tak my jsme po kontrole a pořád celí,na pondělí už mám vypsanou žádanku do nemocnice tak jsem zvědavá jestli tam půjdeme až v pondělí anebo spíš.To jsou nervy já to doopravdy nakonec budu zase přenášet.Dr. říkal že 24.3.se začíná malovat,tak jsem se ptala jestli si mám přibalit i úklidové pomůcky,smál se
a že to už budu prý dávno doma tak jsem zvědavá .Jinak s tím bitím,David mi taky v úterý v kroužku začal bacat děti,tak nevím kde se to v něm zase najednou vzalo,ale tak snad to Luciferku bude jen takové přechodné jako cokoliv jiného.Taky mi začal se vším házet,nic nepodá prostě to hodí. |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
6.3.2011 22:55:35
Tak Bela je desnej drak, umi se o sebe postarat, takze pokud ji nekdo uzurpuje, ubrani se v pohode sama. Hlidam ji, aby nebyla za agresorku, ale to zatim nedela, jen si brani svoje.S brachou se zacinaji mydlit az ted, protoze on na ni zacal zarlit,ona naopak ma pocit, ze ji patri cely svet, takze vznikaji treci plochy, ktere ja pak urovnavam. Bracha ma vuci ni trochu respekt, je to prece jen holka a o ctyri roky mladsi, naopak ona respekt nema vubec, takze pak zasahuju, aby brachu netyrala.
|
|
|
6.3.2011 19:44:59
Holky, tak Lukášek to neměl od koho odkoukat, teda myslím... Terezka je šikovná, skoro ho nebije, i když si někdy říkám, že by mu to měla vrátit
Fakt mě to strašně štve, dovoloval si dnes dokonce na dědu, protože ten je na něho moc hodný, tak to asi zkoušel Už si říkám, že v létě to bude peklo ho uhlídat někde ![]() ![]() ![]() |
| tiina+D10/01+T04/09+H04/11 | 98467 |
|
|
6.3.2011 16:13:58
Luci, tak Tom se pere s Davidem, kolikrát mu dá pěkně na frak. A to má David už 9. Perou se jako psi, jak já říkám
.U nás je to stoprocentně tím, že to tom odkoukal právě od Davida a jeho kamarádů. Se stejně starýma dětma zatím nepřijde do styku. |
| Zuzulka7 | 102679 |
|
|
6.3.2011 16:02:59
ahoj,
to Joník je malej závislák pořád kouká na Cars, umí je i vyjmenovat. Nikde nemůžu sehnat Buráka. I na netu je vyprodaný. Luci, tak to si ho budeš pak muset hlídat. Joník si nechá všechno líbit a pak se dětí bojí. ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.