| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 29140  [Dalších 28140 >>]
lucilucky+Matyáš 5/09 100101
10.10.2009 19:38:12
Na posvícení bylo strašně moc lídí, vůbec se tam nedalo projíždet s kočárem. My jsme se rozhodli až dneska odpol. úplnou náhodou jsem to našla na netu. Škoda, mohli jsme se třeba domluvit a potkat. Jo ještě to má být zítra. No je to jako pouť, stánky a kolotoče. Matyáš pozoroval řetízák a hrozně se mu líbil. Dali jsme si strašně mastnej bramborák, ale není nám blbě tak dobrý ~:-D Jseš dobrá, žes ten pláč zvládla, držím palce ~R^ ať vydržíš.
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
10.10.2009 19:32:34
Ahoj holčiny, zatím nestíhám dočítat a reagovat, jen Vás jdu na vteřinku pozdravit :-). Jsem totáč na hadry :-), to moje hodný miminko se asi rozhodlo být nespací miminko, na včerejšek se Šíma budil s řevem co dvě hodiny a na dnešek už pomalu co hodinu. Usnout se mi povedlo až v půl druhý, pak se ten lump vzbudil ještě čtyřikrát a do toho jednou Kamča. Jenom doufám, že se nedopracuje k tomu, co dělala Kami. Ta řvala celý noce po deseti minutách, spaní neexistovalo...
Jdu uložit Kami a žehlit. Zatím papa!
Gabik_S 100396
10.10.2009 19:31:13
Myslim, ze se s uspavanim jeste nemame vyhrano, tak uvidime , kdo vydrzi dele.
Jinak Adamkovi se uz podarilo v postylce pretocit, stehovat na storc, ale zatim jen po probuzeni, v noci spi temer nehnute.
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
10.10.2009 19:26:26
Gabiku gratuluju k vydrzi, neboj, chce to cas a on si zvykne, deti jsou prizpusobivejsi cim jsou mladsi.

My jsme byli dneska v krokodyli ZOO v Protivine. docela zajimavy.
Radulku hlidala babicka, byla s nim venku, tak jsem si aspon trosku dachla.~y~

Zacali uz vam deti cestovat v postylce? Radula dneska nemohl usnout a castoval z jednoho rohu na druhej, hlavu obracene, pak se nepresoval mezi sprusle a zacal jecet, tak jsem ho sla vysvobodit a on vytlem. Tak jsem mu pustila kolotoc a byl v tu ranu tuhon.
Dost se na nej upnul, nevim co budeme delat, az ho budeme muset odstranit. Uz ted pinka do tech zviratek.~d~
Gabik_S 100396
10.10.2009 19:01:24
Jinak dnes jsme poprve praktikovali dopoledni uspavani v postylce doma.
Adamkovi se to sice moc nelibilo, ale ja vydrzela... plakal, sla jsem tam asi za 5 minut pohladit,zazpivat,uklidnit a odesla... rekla jsem si , ze mu dam 10 minut a tak tak to vyslo, prestal, do pul hodiny se ozval znova, nakonec jeste zabral a prodlouzilo se to asi neco ke 3 hodinam.. tak jsem byla rada, ale to plakani bylo o nervy, uz jsem mela cukani toho nechat...
ale jestli to k necemu bylo, to se teprve ukaze, rikam si , ze musim VYDRZET, at se to nauci...
:-)
Gabik_S 100396
10.10.2009 18:55:09
Jeeee, Luci, tam jsme taky chteli jit (na Brevnovske posviceni).. mame to kousek, loni jsme tam byly s Filipkem.
Uplne jsem na to zapomnela, zitra to je taky, ne? Ale ono ma prset...
Tak uz jste ve sportaku a jak se to Matyskovi libilo?
Ja cekam az mi svagrova vrati golfky, tak mesic snad jeste vydrzime a pak to asi uz zajedeme.
10.10.2009 18:03:46
Dneska už jsme dali Matýska do sporťáku. Byli jsme na břevnovském posvícení tak koukal na kolotoče a vypadal, že se mu to líbí. Tak uvidíme :-)
10.10.2009 18:00:46
Kotatko tak jsme dneska byli v detskem raji a přece jenom tu pláštěnku koupili. Měli original za 850,- a neoriginal za 350,- Tak jsme vzali samozřejmě ten neoriginal. Zase tolik peněz nemáme ~t~ je úplně přes celej kočár a zakryje i tašku co ti visí na rukojeti. To je super, protože když jsem vozila korbu tak v dešti taška zmokla. No házela jsem jí vždycky radši pod kočár. Jo a je z takového měkčího materiálu než ta original na korbu. Tak si myslím, že to bude lepší.
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
10.10.2009 17:44:35
Ahoj holky moje. tak jsem byla nakoupit. Autobusem a pak ještě kus pěšky. Uáááá já jsem ale fakticky Blběna. Jsem zbitá jako pes :-/
Teď mě znova bolí, to co už mě bolet přestalo :-((( Jsem toho nakoupila víc než jsem chtěla :-D
Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 94102
10.10.2009 17:41:49
Tak jsem to zas pěkně zakřikla, Kája nespí od 13 hod a neusnula ani v autě ani v tescu a celou dobu zpívá~t~
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 29140  [Dalších 28140 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.