| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 29140  [Dalších 29030 >>]
simca+klucíí 66211
18.10.2009 8:57:26
AHOJKY ,tak se zkousim zaregistrovat na DAMU stale cekam na email s heslrm a nic,za jak dlouho vam dosel...
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
18.10.2009 7:24:48
ahoj holky, nezvládám, asi budu muset chodit, jen když toho svýho chlapa nemám doma. Koukám, že se stěhujete na Dámu, tak je mi z toho trochu smutno, že to tu po nás zůstane prázdný, ale důvody jsou jasný. Tak já se pak taky přihlásím, nejspíš zítra večer :-). papa!
Anerri 41693
18.10.2009 7:17:37
Ahoj, dobré ráno,

Tomík má svou hodinku na Barandově, manžel spí a Terka se koulí pod hrazdičkou, tak jsem zkusila dočítat...

Diskuse na Dámě je dobrý nápad, nemusíte se bát vykradačů, né každý kdo nakukuje, je seriozní.

Příkrmy zatím nedávám, mám potravinovou alergii (glutamáty, oříšky, ..), takže mám doporučeno s příkrmy počkat co nejdéle, ale Terezka je žrout, tak by se chtěla s dětskou domluvit na nemléčných kaších, uvidím co mi poradí.

Ta Ikea je hrozná.

Fusak 3v1 od Emitexu je super, měla jsem ho na Tomču a teď ho má Terezka.

Za hodinku jedeme k tchýni, tak juknu až se vrátíme, zatím přeju hezkou neděli.
Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 94102
18.10.2009 1:26:18
No ne, dneska jsem celý den pryč, tak jsem věděla, že tu nikoho nezastihnu vnoci, ale že se přestěhujete úplně, tak to jsem fakt nečekala.

To jak sem psala ta Mirka, tak mi to přijde celkem normální, když jsou tyhle stránky založeny tak, že každé nové téma je vidět nějakou dobu na hlavní straně. Taky jsem jednou ocenila, že mi na dotaz odpověděl někdo jiný, protože tady nikdo nereagoval, akorát je škoda, že se to prolíná do techto diskusí, dávala jsem to na témata a myslela jsem si, že to bude jen tam a odpověd v květnové diskusi mě taky zarazila a tak jsem doufala, že jich nebude víc nebo mě zabijete~:(
Jinak ta kolegyně, to je snad kapitola sama osobě, před takovými neutečem~:-D

Gabíku já jsem se registrovala asi 2m před porodem v dubnu, protože jsem měla termín 30.4., jenže tam se holky právě akorát někam přestěhovali a příspěvky na rodině vypadaly tak, že někdo napsal: běžte se podívat na ženy na fotky a další příspěvek byl: pěkná fotka atd. To jsem vůbec nepochopila. k sobě nikoho už nepřibírali a taky právě proto tam byly rozbroje, vzhledem k tomu, že ještě nebyla miminka ani na světě, někdo byl proti, takže se částečně i rozpadly. Já si představovala že se tam bude mluvit k tématu těhotenství a ono tohle. Takže jsem se na to vyprdla a vrátila se sem až po porodu, jestli tam nebudou nové maminky, ale tam nikdo nebyl, tak jsem poprosila květnové maminky a ty byly tak hodné, že mě přijaly.
Tak teď jen doufám, že to tu nedopadne stejně~n~ ~n~~n~

Ještě ty příkrmy: Já začala dávat kaši po 4m, protože jsem měla zdravotní problémy a potřebovala jsem snížit laktaci-teď je to ok. S poledními jsme začali tento týden cca 14 dni do ukončeného 6m, protože Kája celé odpoledne kňourala, pak i večer a to až do snědení kaše, tak jsem si řekla, že už jí to mlíko asi nestačí a zkusím přidat příkrm a zatím to pomáhá. Taky jsme byly na 6m prohlídce /o 2 týdny dřív/ a dr. to nějak neřešila a sama mi řekla, že můžem začít s příkrmy. Zatím kupuji mrkvičky ve skleničce, a odpoledne jsme dnes zkoušeli i svačinku banán. Strašně to leze do peněz, takže kdo je spokojenej, tak se na to zatím vyprdněte~2~

A zpráva dne, Kája má 2.zoubek, hurá doufejme, že bude teď chvilku klid~x~

Jo a dneska jsem tu první~t~~t~~t~, doufám, že ne poslední, zkusím se za vámi podívat na ty dámy
zzaira,Naty02/07,Terka05/09 34749
17.10.2009 23:11:00
jééé koukám,že už se taky chcete stěhovat na dámu,no my tam s únorem jsme...já sice byla nejdřív proti tomu,ale už jsem si zvykla...
a jak se jinak máte? já se vrhla na tvorbu kalendáře,letos to ale pojmu dost minimalisticky,páč nemám vůbec čas. terka je docela nastydlá,má rýmu a kašle,tak asi radši skočim v pondělí k doktorce.Konečně jsme jí koupili náušničky,tak půjde chuděra na píchání
Janinka777 93788
17.10.2009 20:02:47
tak jsem skusila napsat v zkas tak uvidím asi mi to bude trouchu trvat než se z orientuji ~d~
Janinka777 93788
17.10.2009 19:59:14
tak jsem se tam zaregistrovala pod koš nic lepšího mě nenapadlo a nechtělo mi to vzít jiný nick boužel
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
17.10.2009 19:54:36
Mne to je taky asi jedno, kde si budeme psat, ale dve diskuse, to bych fakt nedavala... ~g~~g~
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
17.10.2009 19:53:03
Marti, cekas do ukonceneho pateho nebo sesteho? Mame to Hany nenapapanky ~:-D

Vis co jsem si vsimla, ze u vas doma a u nas doma se jmeno Hana pouziva nezdrobnele. Ja jsem myslela, ze my to delame vlivem toho, ze v anglicky mluvicim svete se nezdrobnuje. Ale koukam, ze u vas je taky Hana ~x~
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
17.10.2009 19:48:38
Holky mi to je celkem jedno kde budu psát :-) Přizpůsobím se vám. Tu dizkuzi jsem udělala jen kvůli vám a snad z toho máte trošku radost :-)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 29140  [Dalších 29030 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.