Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| hadanka_kveten_2009 | 98827 |
|
|
9.10.2009 9:33:01
Ahoj, tak polovina známých tvrdí,že jsem celá maminka, polovina, že celý tatínek... tak sem šoupnu fotky obou, aby se vám líp hádalo... Kdo jsem? A podle koho jste to poznaly??
MAMINKA ![]() TATÍNEK ![]() |
| lucilucky+Matyáš 5/09 | 100101 |
|
9.10.2009 9:28:16
Přeji všem krásné dobré ráno
díky za názory ohledně kolotoče. Takže to asi v 5 měs nemá cenu. Gábíku Mytýsek se otáčí jako drak, ale taky jen na jednu stranu. Nazpátek to neumí takže ho to asi po 3 min na bříšku přestane bavit a začne řvát. Včera jsem mu koupila nový dudlík NUK s krtečkem a normálně s ním včera odpol usnul. To bylo super. Přeji krásný den, docela se ochladilo brrr tak se teple oblečte mamky ![]() |
| EditaMT | 39700 |
|
|
9.10.2009 9:25:47
tyjo holky než jsem dopsala tak ...
Fíla byl na bříšku a hrál s na podložce a teď mi ho někdo otočil na záda?????? - kdo to byl - přiznejte se potvory jedny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| EditaMT | 39700 |
|
|
9.10.2009 9:23:35
ahoooooj
tak se taky hlásím a přeji krásný den... no a jinak dočetla jsem - vše už bylo řečeno... jen pro útěchu - Fílas je tady taky skoro nejstarší a NEOTÁČÍME SE!!!!!!!! takže klííííííídek ![]() |
| Martina-S | 90527 |
|
|
9.10.2009 9:15:19
Tak škvrně uloženo, chce se mu spát a nejde mu to:)
MAGRATO, pásek by mi asi vyřešil dva vánoční dárky :) dámský a pánský, jak se domluvíme? Napíšeš na mail? LUCILUCKY, u nás je kolotoč zábava, ne uspávadlo. Dřív z něho byla urvaná, teď už ji moc nezajímá, vydrží pod ním tak na jedno natočení, takže ji tam šoupnu, když se vrátíme z venku a já se potřebuju napít, umýt, převléct… jinak nic moc. GABIKU, čekala jsem: lehnu si na zem a v tu chvíli usnu:) tak by to dopadlo u mě:) BUDKO, jojo, i ekologické prací prostředky používám;-) nejdřív jednou Ecover (zbytečně drahý), teď Sodasan z velkoskladu, chystám se na Excel, jak ho chválila Mandelinka. Myslím, že je to lepší i pro mrně. Navíc si vem, kolik elektřiny a vody (+1 dcl ropy) se spotřebuje na výrobu jednorázovky. Od té doby, co Hana nekaká do úplně každé plenky ani nevidím rozdíl v přebalování doma a mimo domov. Kdybych měla přístup k nějakým levným jednorázovkám, tak si možná taky spočítám, že mi to za tu práci nestojí. Ale když už jsem začala, tak mi to nepřijde nijak náročné. SIMČO, drobeček je fakt drobeček! Na sociálku bych taky měla vyrazit. Ale je to přes celé Brno a navíc v baráku asi 25 opravdu prudkých schodů. Naštěstí tam prý nedávno instalovali lyžiny (když tam jezdí hl. matky s kočárkama), ale vytlačit to nahoru chtělo teda celou ženu. Příště po vzoru Mab se šátkem. EMČO, dík za připomenutí, mám na lince zalitou meltu :) PLAKÁNKU, ahoj, ty se máš, že ti přijede mamka! My jsme si včera užily tatínka (Hanina :) ), protože ve středu přišel domů z práce v jednu ráno, tak ve čt byl doma už po čtvrté! Dneska slíbil, že taky dorazí dřív, to odpoledne je takové veselejší, když je doma. Tak jsem měla i chuť něco vařit k večeři, byly závitky z krůtího masa, vevnitř špenát a sýr, moc dobré to bylo, ani jsem nevěděla, že jsem taková dobrá kuchařka ;-) Šikovné škvrně už spí… a já mám dilema. Buď půjdu za ním, nebo půjdu nachystat do mražáku ten špenát, co mi vadne v ledničce, nebo se po vzoru Plakánka vrhnu na koupelnu… hádejte, co zvítězí?? Ano, a) je správně :)))))))) |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
9.10.2009 8:53:20
Dobre ranko, zdravim snad poprve po ranu.
To jsou ale mali prckove .Prave jsme doluxovali, tak jdeme delat snidani mamince a nakojit Adamka. ![]() V pondeli si jdu vyridit rodicak, mam i potvrzeni ze socialky, dokonce ho udelali na pockani, to jsem teda zirala. Zamestnavatele jsem uz pozadala o cerpani radne dovolene a rodicovske dovolene. (za 5 min 12) a to jsem od fochu, nejak mi to nedoslo, vubec jsem nejaka mimo, co jsem ted doma, organizacni schopnosti jsou ty tam.. ![]() |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
9.10.2009 8:47:49
Já si jdu teprve kafíčko dát
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Emca+Honzík + Daneček | 44475 |
|
|
9.10.2009 8:43:33
tak kafčo vypité, tak jdu něco dělat.
|
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
9.10.2009 8:43:26
MI POSLEDNI DVA dny spime odv 2o do 4 potom mliko a zase spinkat tak do 8,,,jsem rada,ze uz nechce pit co 3 hod
vyrazime smer socialka zatim pa |
| plakanek | 87034 |
|
|
9.10.2009 8:34:01
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.