Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| plakanek | 87034 |
|
|
8.10.2009 21:00:55
Zzairo, dík
![]() Diskuse, fotky, soukromí: No já se asi taky místy nehlídám. TO můj manžel je pravý opak a docela mu vadí, že vůbec nějaké fotky dávám na net. A to neví, co píšu. |
| plakanek | 87034 |
|
|
8.10.2009 20:55:56
No Káče má letos tento program:
1x týdně na 2hodiny chodíme do rodinného centra, kde za to ostatní matky platí, je to pro děti od 2 let výše - takové hlídání s programem- cvičení, zpívání, tanec, kreslení, vyrábění 1x týdně klub v minizoo- to už jsem tu psala, je to taky od 2 let,děti se učí zacházet se zvířaty, krmí je, hrají si s nimi, povídá se o nich, kreslí, vyrábí.. 1x týdně Sokol- opět pro děti od 2 let výše. No a 1x týdně chodí ještě do Robátek,ale to je určeno pro Káju,ale mám dovoleno tam s sebou brát i Kačku a Kačka si to patřičně užívá, má s sebou svou panenku,která jí nahrazuje miminko (my mámy tam rytmizujeme s miminkama). Ještě jsem s ní chtěla chodit na keramiku,ale nemá mi kdo hlídat Káju, a to se tam s oběma chodit nedá. No jo, Jahny - jenže Vaše starší děti jsou trošku starší než moje Kačka. Až krapet povyroste, tak jí chci zkusit dát (vzhledem k jejím zájmům a myslím i vlohám) na nějaké tančení, pak nějaký sport (atletika), zpívání a hudební nástroj. Vypadá to strašně, že jí budu přetěžovat, to určitě ne, budeme vybírat. |
| zzaira,Naty02/07,Terka05/09 | 34749 |
|
|
8.10.2009 20:54:38
Mandel souhlasim,že člověk by opatrný měl být a zas tak moc osobních info nepsat,to jo....já jsem v tomhle asi trochu naivní,furt mám pocit,že nikdo nemá čas vysedávat a pročítat cizí diskuze,holky z února se kvůli soukromí přestěhovaly na Dámu,ale fakt je že i na uzavřený diskuzi,když tam chodí víc bab je to svým způsobem nebezpečný,páč toho vykecáš víc a jak je známo ženský se stejně dřív nebo později zeštěkaj a pak je otázka kde to kde na tebe vytáhne :) takže nejlepší je neřikat nikde nic
![]() Plaki mocpěkný fotečky,olky jsou super dvojka... to jsem ráda,že nejsme poslední lenoši :) |
| Kotatko+Nathalie06+Thomas09 | 65385 |
|
|
8.10.2009 20:44:44
Ahojky holky moje
))Tak jsme doma. No celkem hukot s těma autobusama a tramvajkama :-DDD Děti už jsou uložené. Naty mi v obou autobusech cestou nazpět usla, tak to byl celkem mazec ![]() Jahny Natálka chodí jednou týdně do tělocviku. Jsou tam dva učitelé a ti dětem připravují obrovské opičí dráhy přes celou tělocvičnu. Je to super. začali jsme ve dvou letech. to jsem musela s Naty ještě lítat, ale teď už sednu na prdelku a jen koukám a kecám s kámoškou. Bude tam chodit až do šesti a jestli ji to pak bude ještě bavit, tak bude chodit od šesti do gymnastiky do vedlejší tělocvičky. Akorát to máme přes celé město blééé |
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
8.10.2009 20:30:30
Jen na skok, teď jsem dočetla dnešní den, tak alespoň na něco reaguju.
MAB, děkujem moc za info o příkrmech. U Kami jsem všechno dělala taky tak, jen to kravské mléko jsem dávala až od tří let. A s Šímou to asi budu dělat taky tak, uvidíme .ZZAIRO, neboj, zatím se nikam se nepřetáčíme . Šíma rád cvičí sklapovačky, nepřetržitě celý den zvedá hlavu a posiluje svalstvo břišní, občas se prohybá do luku, nějakou dobu vydrží na břiše, i zapřený jen o dlaně,ale rozhodně nemá náladu se někam točit . Umí to na bok, ale předvede to tak jednou za čtrnáct dní .Kočárek - Kami jsem v zimě taky vozila ještě v korbičce, i když se narodila už v březnu, ale Šíma bude rozhodně větší a mám pocit, že už ho tam nenacpu. Právě mám obavu, aby mu tam bez korbičky nebyla moc zima. No, nedá se svítit ...Ještě mě napadlo, když tu tu a tam píšete, že někam s děckama... Na jaké chodí vaše starší ratolesti zájmové kroužky a aktivity? Jsem zvědavá , třeba že bych se něčím inspirovala.Papa a dobrou, jdu ještě pročíst poštu a pádím do pelíšku ![]() |
| plakanek | 87034 |
|
|
8.10.2009 20:29:49
Magrato, mě zrovna Kačenka včera říkala, že až bude velká, tak chce být jako maminka. A že chce mít miminko jako je Kájinka. Prý zrovna takové. Že chce taky svoji Kájinku. Tak jsem jí říkala, že je dobré,aby si taky k miminku pořídila tatínka,aby jí pomáhal. Tak říkala, že chce taky k miminku tatínka, jako je náš tatínek... no byla jsem úplně dojatá, jaké má myšlenky ve 2 letech
![]() Jo jo a zrovna dnes jsem si říkala, cože to mělo s tím dopiskem znamenat, když pořád nic ![]() |
| magrata1 | 95172 |
|
|
8.10.2009 20:17:53
Kurňa, v tom mém blázinci jsem zapomněla poslat Kačce dopis.
Holky, zrovna teď Kajka říkala, že jí nikdy nenapadlo, že by mohla mít sourozence a že nevěděla, že je to tak super. Jsem ráda, holky jsou už teď kumpánky. |
| plakanek | 87034 |
|
|
8.10.2009 20:09:31
|
| plakanek | 87034 |
|
|
8.10.2009 20:08:22
|
| plakanek | 87034 |
|
|
8.10.2009 20:06:38
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.