| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1400] Názory 14011410 z 29140  [Dalších 27730 >>]
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
7.10.2009 9:41:53
Tak nakonec byla ta procházka :-). Šimonek neusnul, protože se pokadil. Poznala jsem to, až kdy se obývákem linul šílený puch. On kadí jednou za pár dní, ale pak je ŠÍLENÝ ! Do pleny se to nevejde a s míchanými vajíčky to teda naprosto nic společného ~t~. Dostávat to z látkovek, to je teda fakt rozkoš.. Tolik ke stoličce mého děťátka ~:-D~p~.

Já si masáž taky dopřávám, mám masérku skorošvagrovou, přímo v domě, no nevyužijte to ~;)~;).

Z toho porodu trojčátek mě jímá hrůza. Ještě když to Mab popíše, co se všechno může stát.. Br.. Zaplať pán Bůh, že jsou fit ~R^~s~.

Ari, vše nejlepší ~x~ ! A krásný fotečky!

Gabiku, my taky potápíme uši. Plavu s Šímou ve vaně, s Kami jsem dělala to samý, při plavču musí být uši ponořený. Ale pak je vždycky vysuším sterilními čtverečky.

Lepek - tak to je síla, pak si vyber ~d~. Fakt nevim, potřebovala bych názor ještě dalšího doktora. Já myslela, že v dnešní době už mají doktoři v tomhle jasno a ono se to pořád všechno mění snad rok od roku. Tak já jdu Šímovi namixovat ten guláš a párky, třeba nic nezkazim ~t~. Ne, nevim, fakt nevim a nevim teď ani, jak to mám dělat u Šimonka ~d~

Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
7.10.2009 9:32:24
Krásné dobré ránko přeji holky moje :-)))

Jdu hlavně popřát Ariadně všechno nej nej ke dneštním narozeninám
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
7.10.2009 9:15:41
Mandeli to jsem myslela, ze jsi ji vzala vic.....ale je to hezky, slusi ji to kocce.:-)

My byli vcera na ockovani, Radula vazi v 5mesicich 8,5kg. V noci uplne horel, musela jsem mu dat cipek, mel 38,4 po odectu.~;((
Ale po ranu uz je jak slunicko, tak se budeme dopoledne placat doma a odpoledne razime s Natalkou na tancovani.

ad nocarky...ja taky neponocuju, usinam ted vetsinou kolem 21,00, nebot me ceka v noci hooodne vstavani, ale dneska to slo, to jsme vstavali jen 3x, 2x na kojo a jednou na ten cipek.

Kote super, ze je dobre a ze to Natalka dobre nese.

Plakanku s tim lepkem je to teda zvlastni...ale ono si nevyberes, nikdo se neshodne.

Emca+Honzík + Daneček 44475
7.10.2009 9:14:07
Mandel , hezké, já bych ani nepoznala, že je vzaná strojkem, já myslela, že bude úplně na koleno :))))

Hele a nebojíš se těch pověr?
Terez@ 19894
7.10.2009 8:17:15
Budko,

koukám, že máte trampolínu, prosím Tě kde jste ji kupovali, jak je těžká, velká, skladná... musí se na zimu skládat a ukládat, a na kolik vyšla...????
plánuji ji koupit k Vánocům, tak abych věděla co mě čeká...

Jinak všechny ostatní zdravím ~z~
EditaMT 39700
7.10.2009 8:12:39
dobré ráno...

mooooooc krásné fotky!!!!

Jinak já schválně nechávám fílovy vtéct vodu do uší, mi jsme se na tom shodli u nás na ušním, jakubovi například musím vyplachovat uši proudem vody - tak k tomu používám sprchu - je to prý nejšetrnější odplavování usazeného mázku - tak si myslým, že se nmázek uvolŇUJE I FÍLOVI....
no nevím co je na tom pravdy, ale když nás poučili že je to mnohem lepší než audiospreje???~d~

tak bych se toho na večer nebála - jo voda v uších přes den a následné "venčení" - to bohužel nemůžem - takže žádné bazennkování....

musím jít papa~s~
7.10.2009 7:55:20
A taky neponocuju, už tradičně usínám při ukládání Kami v její posteli :-).
7.10.2009 7:53:28
Á, škoda, to bylo těsný, mohla jsem být první ~t~~R^
7.10.2009 7:52:40
Dobré ránko! Včera to bylo nějaký hektický, dneska si Vás snad dočtu. Kami ve školce, manža jel s chlapama na kolech podél Berounky a Šíma se pokouší usnout. Jestli se mu to nepovede, tak vyrazíme na procházku. Už teď po ránu je u nás krásně, jak v máji :-). A nad domem máme parádní duhu :-).
plakanek 87034
7.10.2009 7:52:30
Ahoj, tak že by opět Plakoš zahajoval den?~j~

Holky, vy co ponocujete... no závidím Vám. Jistě máte spavější děti než já. Kdyby Vám starší dítko (2 roky) vstávalo po 4 hodině ranní a to mladší spavé mezi 5. a 6,30, tak nevím-nevím, zda byste ponocovaly. JO a taky ještě tak 3 kojeníčka během noci. Starší mi sice ještě většinou po obědě spí,ale to zas nespí mladší, takže nemám ani chvilku klidu.

Emco, tak snad tam dnes ty kuponky hodíme. Ale nějak nestíhám.

Musím letět, pá
[<<Předchozích 1400] Názory 14011410 z 29140  [Dalších 27730 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.