Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kotatko+Nathalie06+Thomas09 | 65385 |
|
|
5.10.2009 19:26:35
![]() |
| Kotatko+Nathalie06+Thomas09 | 65385 |
|
|
5.10.2009 19:21:31
Ahojky holky moje zlaté.
Tak už jsme nějakou dobu doma. Musela jsem se postarat o prcky, tak píšu až teď. Moc děkuju za slova útěchy a za podporu. Ještě vás pořádně dočtu až uložíme broučky do postýlky a až bude klid. Tohle co jsem zažila, bych nepřála fakt niomu :-/ Hrozný otřesný zážitek. Ta bezmoc a zoufalství, když je dítě zapresované a nejde vytáhnout.... Pak vám když tak napíšu, jak se to seběhlo a jak to všechno pak probíhalo. Pomalu si to všechno začínám vybavovat minutu po minutě. Jsem přešťastná, že se dětem nic nestalo. Já jsem pěkně potlučená, v hlavě stovky malých odřenin a strašně mě bolí celá levá půlka těla od pásů. Jdu ukládat. |
| Martina-S | 90527 |
|
|
5.10.2009 18:11:55
Přeju Koťátku, ať to zvládne co nejdřív
![]() ![]() Tabi, jestli někomu budeš posílat ten tvůj článek, dej mě do kopie, prosím. Mail mám pod nickem. |
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
5.10.2009 15:23:26
AHOJ HOLKY JEN V LETU,KOTĚ BERUNKA
![]() ![]() ![]() hlavně že se JIM NIC NESTALO![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naty má dnes super protivný den a už 3noci víceméně u prsa..hrůza..teď zas ječí jdu za ní,snad nakouknu večer.. |
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
5.10.2009 14:35:34
Muj muz ma bohuzel zkusenost nemilou.Pred 4 lety totiz porazil nechtene medveda - resp. zahledl vecer, jak stoji u cesty a skocil mu rovnou pod kola.Ja byla prave u nasich a manzel jel pro me..Tak mi volal v 9.vecer, ze porazil cestou nekde u Tater medveda, ze mu vyfuceli airbagy a ted sedi v aute, volal policii i lesni zpravu.Rekla jsem ,at ani nevystupuje, protoze je urcite to zvire zraneny a muze byt v tomto stavu jeste vice nebezpecny..Az prijela pomoc, tak nasli medveda v prikopu nedaleko, chudacek nezvladl to.Manzel jel neco malo pres 100 a nebylo mozne zareagovat..
Takze ho privezla k nasim odtahovka a domu jsme jeli vlakem.. |
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
5.10.2009 14:30:22
Nepsala jsem, ze vysla moje poradna v casaku..To teda cumiiim, ze se to sem dostalo.
![]() ![]() ![]() Je to ale trochu osekany kvuli kapacite stranky..Uz se mi to jednou stalo, pred 3 lety v jinem casaku, to jsem nadavala na sebe, jak jsem pitoma, ze jsem do toho sla, protoze jsem venovala 2,5 hod. po praci te redaktorce, nemela zadnou koncepci otazek, tak jsem proste vysvetlovala zakladni orientaci v peci o zuby a moznosti lecby pro ctenare a ona mi den pred vytiskem poslala tak sprasenou editaci, napsanou v pofidernim zargonu, mne vzdalenem, ze jsem rekla,ze bych se asi propadla hanbou v ocich odborne verejnosti a ze jestli tam bude moje jmeno a foto, nesouhlasim s uverejnenim v tomto zneni, no a stravila jsem dalsi 1,5 hodinu s prepsanim / vyradila dulezite informace a zbytek nedaval smysl, nebo smysl zasadne svym slohem pozmenila/ , aby to slo rano do tisku..Pamatuji si, ze na mne tehdy manzel 2 hodiny cekal chudacek po praci a vysledek byl nula..Oni totiz pisou bez uvozovek - takze jsou forenzne kryti, ze to nejsou citace..To si ale ctenar neuvedomi.Mam tedy obrazek o tom, jak pracuji nekteri redaktori/cest vynimkam/ a je mi uprimne lito nekterych slavnejsich lidi, protoze o nich popisou realite vzdalene nesmysly..Nevim, jestli ted uz sezenes cislo, bylo to jeste v zari, uz je v prodeji rijen.. Vzdy, kdyz se nasbiraji dotazy, tak zaradi poradnu na nejake tema a pred mesicem oslovili me.Tyka se to zoubku v detskem veku obecne.Pokud bys mela zajem, poslu ti na mail prepis, moje foto mas stejne na kvetnatkach v denicku, tak se urcite bez casaku obejdes. ![]() |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
5.10.2009 13:30:45
Všechny zdravím, letmo si to tu pročítám...
Jestli si dobre vzpominam, ja jsem je u prvního syna dostala docela brzy, asi 1-2 mes. po 6nedeli, pak asi 2 mes. pauza a pak uz jsem najela normalne. Ted je zatim klid , jen jsem po 6nedeli asi dvakrat spinila a vic nic... Takze to bylo po kazde jinak, u obou jsem kojila. Holky, jak je to s kontrolama na kycle?? My uz jsme byly 3x , myslela jsem, ze je to naposledy (ve 4 mes.) a jsme objednani jeste v listopadu (po 6 mesicich). Taky to tak mate?? Chtela jsem vlozit foto Adamka, ale nejak se mi nedari... jsem nejaka nesikovna.... |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
5.10.2009 13:13:52
plakanku,nevim nemluvila jsem o tom se sousedy
|
| plakanek | 87034 |
|
|
5.10.2009 13:09:47
Jo, vzpomněla jsem si na Tvůj dotaz s šílenými sousedy. Jistě to řešit jde, ale výsledek je nejistý a aby z toho nebyla v domě "špatná krev". Můžeš např. zajít na sociálku (odbor sociálně právní ochrany dětí a mládeže) a "udat je". Oni tam budou muset jít na šetření. Třeba by to na ně mělo vliv, ale jak říkám, je to nejisté....A stěžuje si také někdo jiný v domě????
|
| plakanek | 87034 |
|
|
5.10.2009 13:07:40
AHojky, byly jsme s holkama venku, teď už je po obídku, dala jsem Káče spát (ale nespí) a uřízla si z každého dortu pěkný kousek (manža má dnes narozeniny). Kájí mi spát nebude, prospala 2h venku.
Dočelta jsem ------) Koťátečko, úplně jsem strnula! Psala jsem Ti na ICQ. Hlavně, že jste v pořádku. My jsme havarovali v autě před 2 lety, když jsme jeli domů z Ostravy, tak ve vojenském újezdě, bez signálu na mobil, vlítla nám do auta srna. Naštěstí se taky nikomu nic nestalo, Kačka, tehdy ani ne 3 měsíce, ten náraz naštěstí prospala. Byla pak úplně chlupatá, jako všechno v autě, z té srny. Hrůza. Jdu zkontrolovat Káče. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.