Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sýkorka 47 | 73231 |
|
|
5.10.2009 12:21:26
tak to je krááásný!!! 3!!!
![]() To musí být úžasný,ale já bych to nechtěla!!!tak vyriď pozdravy!!! A co to je??? |
| magrata1 | 95172 |
|
|
5.10.2009 12:20:35
Tabi, jestli si to dobře pamatuju, někdo psal, že máš článek v Mamince nebo kde. Jaké je to číslo? Kukla bych na to.
Koťátko mě taky šokovalo. U nás je fůra zvěře, určité úseky musíme jet fakt pomalu. A to jsou teď navíc srnky zblblé, mají žíji či co. A já jsem zas bourala v zimě těhotná. Naštěstí se nic nestalo, jela jsem pomaličku, nic jsem zrovna nedělala- žádná brzda, plyn, na rovince jsem dostala smyk na náledí, hodiny mě hodily do příkopu, naštěstí byl plný sněhu a vyhodilo mě to zpátky na cestu, dokonce ve směru jízdy. Třikrát jsem obešla auto, nebylo se kde otočit, nikde nic neteklo, jen rozbitý nárazník a moje koleno o klíče. Nasedla jsem a pokračovala v cestě. Ale byl to děs. Automechanik říkal, že tam bylo něco uvolněné a že jsem měla štěstí, že jsem jela tak pomalu. Nebo kdyby jel někdo do protisměru-ani nechci domýšlet. |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
5.10.2009 12:17:44
HOLKY TAK SE PRED DESETI MIN NARODILI MOJI KAMARADCE TROJCATKA MAJI KOLEM 12OO G A JSOU POUZE MESIC PRED TERMINEM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| EditaMT | 39700 |
|
|
5.10.2009 12:14:40
jejda Ko´tátko, dočetla jsem až tam.... víc nemám sílu...
Holka zlatá drž se, ... Tiše tu sedím a děkuji za ty malé broučky.... ![]() |
| Sýkorka 47 | 73231 |
|
|
5.10.2009 12:12:23
Píšu s Koťátkem na ICQ.ještě jsou v nemocnici,čekají na doktorku a snad za 2 hodiny bude doma.
![]() ![]() ![]() ![]() |
| magrata1 | 95172 |
|
|
5.10.2009 12:06:53
já jsem taková chlapoidní hospodyňka. Na úklid mě moc neužije. Mám ráda, když je za mnou vidět výsledek. Úklid má na můj vkus moc krádkodobý dopad. Vaření aspoň člověk zahlídne výsledek a konzervování má dlouhodobější trvání. Já mám takovou definici práce (nemyslím tu s jouleama). Chlap, když něco udělá, je to vidět. Ženská může makat jak chce, nic vidět není. Je to vidět, až tu práci neudělá. A já ráda vidím výsledky. hold kozoroh.
|
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
5.10.2009 12:03:43
MY SE CHYSTAME NA JABLECNOU PRESNIDAVKU,NA ZIMU
|
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
5.10.2009 12:03:34
Kotatko - preji ti at jsi co nejrychleji zas v poradku doma!A hlavne, at prekonas pripadne obavy z dalsich kilometru.Jesteze mame ty andely strazne...
Jahny-krasne foto a musim rict, ze jako sourozenci se podobaji. Petty -Eliska je take krasna, ke dnesnimu svatku preji opravdu pevne zdravicko, at ma radost ze zivota, rada objevuje prospesne veci a hlavne at ma doma porad more lasky. ![]() Nase Taminka se pomalu dostava z rymicky, tento tyden nas v patek asi ceka ockovani.Minuly tyden jsme s muzem oba klekli, donesl domu nejaky poradny infekcni sajrajt, byl v izolaci, ale ja jsem stejne skoncila s obr anginou a rymou.Tami se diky kojeni dlouho drzela, myla jsem ruce jak blazen, vetrala a drzela ji v teple, ale trochu to precejen na ni dolehlo, takze vyplachy Libenarem a odsavani.Tak snad to s ockovanim ustojime, mame hranicni termin na 2. hexu a uz to moc neni kam posouvat. Mela dorazit v patek tchyne, ale nevim jestli se neurazila, nebo co, kdyz se muz zeptal, jestli jsou oba zdravi, ze jsme meli minuly tyden zahul a mala je pred ockovanim, tak najednou otocila, ze poslou "balik" a my mame poslat foto..Prislo mi to trochu divne, ale snad se muzeme ujistit, jestli jsou v poradku, kdyz ma ted Tami rymu na ustupu..Vim, ze anginu by v tomto veku chytla asi velmi vzacne, ale dalsi virozy ted nepotrebujeme.Stacilo rict - jasne, ani bych k male nemocna nejela..Mne nejde o nejake "hadry" co poslou, myslela jsem , ze ji chce videt.Ale asi ne zas tak moc.Na druhou stranu zase Taminka neni zadna opicka z cirkusu, abych ji vystavovala za kazdou cenu, kdyz chce, muze prijet, kdyz ne, tak ne..Manzela to trochu mrzi, jeho rodice se rozvedli, kdyz mu bylo 11.Mama od nich odesla a soud sveril jeho i s brachou do pece taty...S matkou se pak dlouho moc nestykali.. |
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
5.10.2009 11:58:16
No já letos nezavařuju, nějak není z čeho
. Jen jsem dělala pampeliškový sirup. Ale takovýhle velkozavařování bych teda nedala. Ty seš hospodyňka ![]() ![]() |
| Mab | 26777 |
|
|
5.10.2009 11:45:19
no jo Jahny, jste pěkný holky. tak se nezapřete.
Magrato jsi borec. já nikdy nezavařila nic, neumím ani vařit. jsem pěkná ostuda, časem se snad naučím. už teď se hrozím příkrmů pro Honzíka, já snad ani tu mrkev neumím udělat. no nějak to dopadne, snad ho neotrávím. jo a ta vegeta by mne taky zajímala, manžel jí miluje a cpe jí do všeho. třeba i na samotný sýr k vínu. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.