| Gabik_S | 100396 |
|
|
30.9.2009 15:42:49
Neni to takova blede modra kombinezka?? Taky jsem tam na ni mrkala...
A jak vubec oblekate dnes miminka, kdyz se ochladilo? Ja jsem sla ven a uz jsem pouzila kombinezu, to neni prehnane, ne ? Ted v ni spi v kocarku na zahrade, tak snad je mu fajn. |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
30.9.2009 15:40:38
Prsty ma v puse Adamek taky casto, ale zoubky zatim v nedohlednu... Ja treba kdyz kojim a protoze kojim z obou prsou, tak nez si ho prendam od jednoho prsu k druhemu, tak uz neco leti. Jen jednou se mi stalo, asi ve 3 tydnech, ze toho vyletelo snad cela naloz nakojena, je fakt, ze jsem ho mela na kline a asi jsem mu mackala brisko, ale to me tenkrat dost vydesilo...
Postupem casu, uz tomu neprikladam nijak vahu, jen ted kdyz uz se pretaci na brisko, tak to asi budu muset hlidat, aby se aspon nepretacel hned po nakojeni. To by letelo ven zarucene.. |
| lucilucky+Matyáš 5/09 | 100101 |
|
30.9.2009 15:40:37
Dneska jsme byli v tescu a mají tam akce na dětské oblečení. Akce trvá do vyprodání zásob nebo do 13.10. Koupili jsme kombinézu na zimu
jen pro info, kdyby jste maminky něco potřebovali ) |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
30.9.2009 15:31:33
honzik ma stale prsty v puse,rostou nam zoubky a nekdy je hold strci dal do krku a je to
|
| Martina-S | 90527 |
|
|
30.9.2009 15:30:34
Gabiku, přesně jak popisuješ. Občas těsně před dalším kojením, občas jenom voda, ... jestli jsem psala, že pokaždé, když ji zvednu, tak jsem si trochu zapřeháněla, není to tak strašné, ale taky vždycky jenom vidím, jak něco přežvykuje a už to letí. Ale není to nikdy nějak extrémně moc. Myslím, že musíme počkat, až se dovyvine jícnová záklopka - mám pocit, že to je tím.
|
| Gabik_S | 100396 |
|
|
30.9.2009 15:17:55
tak to koukam neni nic neobvykleho... My blinkame klidne i pred dalsim kojenim, takze to je i 2-3 hodiny po jidle... Nekdy je to jen voda, nekdy srazenina. Taky se obcas zakucka a to uz vidim, ze toho ma plnou pusu... u prvniho kluka jsem tohle vubec neznala... doktorka rikala, ze vetsinou se to spravi ve druhe polovine roku... tak uvidime
![]() |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
30.9.2009 15:07:05
holky maly take blinka,,,muze byt hodinu po jidle a blinka,v sedacce,kocare vsude,,,né gejziry ale triko pod krkem ma mokre furt.
a chichota se takze mu to asi nevadi,jen dela ksichty kdyz toho ma plnou pusu je to hodl blééé ![]() |
| magrata1 | 95172 |
|
|
30.9.2009 15:04:59
Gabi, starší dcera takhle pořád blinkala, ani nevím, jak to přešlo. Jemom když měla kašel, tak blila ještě v 6 letech. Od té doby je zdravá, tak nevím, jestli tento problém pominul.
|
| Gabik_S | 100396 |
|
|
30.9.2009 14:58:26
Martino-S, ne ze by Adamek blinkal pokazde kdyz ho zvednu, ale nikdy nevim, kdy to prijde, po kazdem krknuti se musim podezrivave ohlednout, jestli slo neco ven nebo ne. Jinak blinka vleze, vsede, je to fuk. Nastesti to nevypada , ze jemu osobne by to nejak vadilo, klidne to vrhne a usmiva se. Kdyz stojim, lita to az na zem a o tu nasi dlazbu to tak hlasite mlaskne a hned se jde utirat louzicka. Postylku mame porad vyvysenou, jen jsem si myslela, ze se to bude nejak lepsit, zatim nic... asi az zacne sedet... ale to si zase bude tlacit na brisko, nebo ne ??!!??
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.