| Kotatko+Nathalie06+Thomas09 | 65385 |
|
|
30.9.2009 9:24:15
Krásné dobré ránko přeji holky moje
![]() Tomík mi spinká, já mám uklizenou kuchyň a koukám na včerejší gyndu v trní :-D .-) Takže pohodička :-D Dneska noc v pohodě. Malý spal do šesti ![]() Jahny pět jo? To néééééé :-D Holky moc pěkné fotečky ![]() Jooooo to jsem chtěla. EMČO Gratulka ke dneštním narozeninkám ![]() |
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
30.9.2009 8:33:18
A pro Brno a okolí sem dávám odkaz na jednu akci, na kterou bych určitě šla, kdyby to nebylo tak daleko...
www.aktivnirodicovstvi.cz |
|
|
30.9.2009 8:29:13
PETTY, tak ať vám hlodaveček hezky roste
![]() . My se taky nepřetáčíme ani omylem . A virozu už tu máme asi všichni . Teda jenom nastydlí, žádná teplota a tak /ťuk ťuk ťuk/, abych se nerouhala...Chci podrobnosti z Dinoplzně!!!! Prosím, ať vím, o co jsem přišla !He he, ANAKONDO, ty dáváš hádanky jako já ![]() ![]() !LUCILUCKY, ta to je prima, jen choď dál ![]() MADNELINKO, prima fotečky ![]() ![]() KOTĚ, teda Tomášek je fakt kus chlapa . Kdyby na té fotce nebyla ta hrazdička, tak bych myslela, že je to tak pětileté dítko .ARI, krásná tapetka jeko vždy . Teda, vy už snad všichni přikrmujete nebo co ![]() ![]() GABIKU S, taky moc zdravím, tebe jsem tu taky ještě nepotkala ! Jo jo, jsou tu holky z Prahy, jsou LuckaH. Petty, Ariadna,Slíva, Zzaira, Mari,Magda a já nevím, kdo ještě . Jen já jsem tu od Berouna chudinka malá úplně opuštěná ![]() ![]() . A nikdo mě nemá rád a nikdo mě nepochová ![]() . |
|
|
30.9.2009 8:03:48
Dobré ránko! Tak dneska prvně topíme, léto definitivně v tahu ... A venku temný šedý mraky, fuj tajbl. Kami už je ve školce, nakoupeno, manža spíˇ, Šimonek vedle mne pase a já se jdu zase chvíli kurýrovat. Rýmu mám všude, dutiny na prasknutí, bolí mě v uších, bolí mě zuby, naběhlý žlázy na krku, nastydlej močák.... No hnus fialověj. To bude mít Šimonek protilátek
.Jinak den blbec, nejdřív mi praskly žaluzie, takže tu mám zataženo a tmu jak v pr.. A pak jsem do noťase chytla trojskýho koně ![]() . Až se náš tatínek vyspinká, ten bude rád... To to zase schytám .SÝKORKO, já myslím, že váha Marušky je OK, i když samozřejmě nevím žádný další podrobnosti. Naše Kami měla v pěti měsících 63cm a 6600g. A byla spíš tlustější . Já to nemám moc ráda, když to paní doktorky hodnotí jen podle toho, kolik mimčo za poslední měsíc přibralo. Žádný dítě přece nepřibírá přímo úměrně pořád stejně. Podle mě je důležitější, jak mimi roste a jestli vzhledem k délce není moc hubený . Jukni kolik měří, porovnej to s percentilovym grafem a jestli OK, tak buď v pohodě. Samozřejmě je dobře, že paní doktorka nic nezanedbává, ale jestli i výsledky vyšetření budou OK, tak bych to nehrotila a určitě malou zbytečně nepřecpávala a nedělala si starosti . Jestli kojíš, tak jí prostě dávej kdy chce a jak dlouho chce a za měsíc si jí zase nech převážit a změřit ![]() . |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
29.9.2009 23:38:25
Lucilucky, ja taky tady brouzdam po rodine, obcas si tu prectu diskuzi, ale asi tu neni moc lidi z Prahy. Taky neznam nikoho osobne, rada poznam... Tak se muzeme domluvit nebo si pro zacatek psat, co ty na to ?!?
Nebo je tu jeste nekdo z Prahy??? Prohlizim si tu fotky holek a jejich ratolesti, jsou to deticky roztomile. ![]() Musim se u toho usmivat, protoze jak jsou deticky zhruba stejne stare, tak se tu vyskytuji i podobne zkusenosti. Ja se vzdycky usadim k pocitaci takhle pozde vecer, ale to uz tu nikdo neni, zkusim to priste drive, behem dne moc nestiham. Mam Adamka, v sobotu mu bude 5 mesicu a od malicka mi ublinkava, asi se prezira a je citlivy na manipulaci, dnes ublinknul nekolikrat.... A jeste jak se zacal tocit na brisko, tak blinka o stosest. Ve 4 mes. mel 7.5 kg a 66 cm, takze je peknej a zrejme ty ztraty nevadi. Nemate tady nekdo taky potize s ublinkavanim (spis blinkani) ??? ![]() |
| Sýkorka 47 | 73231 |
|
|
29.9.2009 22:37:53
Holky-Mandeli a Martino- vy se nechytáte na srazík 11.10. asi do Zlína?? Je to NEDĚLE!!Nebo kdokoli další!!???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ariadna | 44025 |
|
|
29.9.2009 22:30:54
Dnes jsem začala s příkrmem (první mrkev). Elenka se mi už čas zdála po kojení stále hladová a intervaly se zkracovaly, takže dnes dostala třetinu malé skleničky od Hami a zbaštila ji bez prskání, vytlačování jazykem, šklebení ... Brzy chci najet na večerní kaše, ale dokud nesedí, budu ji dělat tekutou - Sunar má nějakou novinku.
S Šímou to bylo úplně jiné. Nestačím se divit jak jsou ty děti už od narození různé. Tady je tapeta od nás z víkendu a dnešní z prvního papání. Sorry za tapetu! ![]() |
| lucilucky+Matyáš 5/09 | 100101 |
|
29.9.2009 21:24:01
Emco není zač
![]() |
| Emca+Honzík + Daneček | 44475 |
|
|
29.9.2009 21:23:39
tak Amareto vypito a jdu do hajan. Zítra bude náročný den, dopoledne kadeřnice, pak rychle za babičkou, bude hlídat Dandu, pak zase rychle do Prahy pro lístky do ND, zkontrolovat hudební klub, a pak zase k babičce pro Dandu, vůbec nevím, kdy v tom šrumci budu slavit narozeniny. Asi nebudu
![]() |
| Martina-S | 90527 |
|
|
29.9.2009 21:18:29
Anakondo,jestli tě to uklidní, tak já bych to nepoznala
![]() ![]() Emčo, otevřela jsem starobrno, alébrž to bylo jediné pivo v ledničce :) nejsem žádný extra znalec, takže je mi to skoro jedno, nepoznám rozdíl moezi značkama a tak. Ale sedmičku vína si teda neotevřu, když jsem sama doma, takže mi nic jiného než starobrno nezbývá ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.