| plakanek | 87034 |
|
|
16.10.2009 20:44:54
|
| plakanek | 87034 |
|
|
16.10.2009 20:43:51
|
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
16.10.2009 20:38:45
Hmm, má to nohy, tak šnek to asi nebude. Že by kočička?
Zrovna jsem dočetla, tak držím moc palce Plakánkům!!! A Kotě, díky za pizzu ))) Jak jsem to pozadí viděla, tak jsem hned dostala záchvat smíchu . Ale nebudete mi to věřit, manža tu pizzu přivez náhodou k večeři, prostě mezi námi asi funguje nějaká telepatie nebo co ![]() .A jdu koukat na tu romantiku, co dneska na Nově dávaj.. |
| plakanek | 87034 |
|
|
16.10.2009 20:38:45
Já už hádat nemůžu, mě už to Kotě prozradilo...
![]() Vložím za chvíli dnešní foto toho mojeho broučíčka. Jak mi spinkala po ranních odběrech a jak divoce jedla jídlo s červenou řepou (byla unavená a pořád si třela oči a rozmazávala to po celém obličeji). |
| Kotatko+Nathalie06+Thomas09 | 65385 |
|
|
16.10.2009 20:32:04
Holky dám vám tu obrázek co kreslila natálka. Je to zvíře. Jestli poznáte :-D
![]() |
| Kotatko+Nathalie06+Thomas09 | 65385 |
|
|
16.10.2009 20:29:58
Plaki neboj bude dobře
![]() |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
16.10.2009 20:26:27
Ahojky
![]() Plakanku, to mě moc mrzí..snad to bude dobré ![]() Lucilucky, já pangase miluji..dělala jsem ho předmin. týden poprvé..se..smetanou--a byl úžasný Já ryby nejraději jím..s rýží..kupujeme Basmati![]() ![]() Ahojky Ari, mě nepřipadá, že by malá teda strádala ![]() Má pěknou váhu ![]() To buzení je hrozné..taky bych nejraději už dala zeleninku..ale ještě počkám..právě i proto, že to není záruka, že ti bude pak líp spát...ona se může budit..jen..tak..to mi dělala ta první..bylo to peklo...přešlo to až po prvním roce ![]() Zítra jedeme směr severní Čechy..máme letní gumy...jedna brzda je sjetá..nad dojedeme vpořádku ![]() |
| Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 | 23963 |
|
|
16.10.2009 20:23:17
Plaky, tak snad to byla jen chyba v laborce. Je divny ze to CRP nic neprokazalo. To jsem teda zvedava, co ti vsechno reknou.
Drz se. |
| plakanek | 87034 |
|
|
16.10.2009 20:18:58
NO holky, jak mi volala naše dětská dr.,ať jdeme do nemocnice, tak mi bylo...hrozně. Tak jsem si říkala, že se tady zabývám blbostma (např. zda jít do práce), a teď tohle- že je to nějaké varování shora...
Byly jsme tam skoro 3 hodiny. Nejdříve jsme dlouho čekaly (v čekárně s nemocnými dětmi na pohotovosti...) a pak to hrozně dlouho trvalo. Nejhorší bylo to cévkování, ta sestra houby viděla, nejdříve jí tam tu cévku nemohla zavést, nemohla to najít, i ta druhá jí říkala, že to dává blbě, šŤourala se jí tam hrozně dlouho a pak konstatovala, že to nevidí, že jí to ujíždí a že má stejně moc velkou tu cévku, tak jí vytáhla a šla jí tam zavádět další... no odběr kve z hlavy taky nic moc,brali tak 5 zkumavek. Taky mi nechtěli dovolit,abych u toho byla, ale vydupala jsem si to, tak se na mě netvářily nadšeně...no jak jsem to tam všechno v té nemocnici viděla...a vzpomínala, jak se mi tam při hospitalizaci s Kačkou rozjížděl porod Káji.... ALe zpět,aŤ moc neřečním. Prostě ten draslík byl tentokrát prý v normě, neumí si to dr vysvětlit, původně myslela, že to bylo tím, že prý, když se to blbě odebírá a neteče to a musí se ta krev mačkat do zkumavky, tak můžou být zkreslené hodnoty, jenže to tím nebylo, protože - což mě potěšilo - naše dětská dr tam chvíli přede mnou volala do nemocnice, aby se informovala, jak to s Karolínkou vypadá (ona je fakt poctivá a moc hodná), tak naše dětská dr. říkala, že se jí to ráno teklo dobře... No prostě nějaká chyba v laboratoři nebo nevímco. Ale ta dr v nemocnici udělala ten svůj rozbor snad úplně na všechno (prý například železo v krvi a další výsledky budou až zítra), takže zase zjistila, že má vysoký cholesterol,a to prý může také souviset s funkcí ledvin. Takže zítra ráno musíme Káje odebrat moč a doručit jí do nemocnice a oni udělají další vyšetření. A v 16h máme volat na výsledky, má být hotová i kultivace z moči, co brali dnes. Oni totiž vzali tu moč blbě, téměř vše vyteklo ven, takže nebylo dost moči na obě vyšetření-nabralo se jen na tu kultivaci, proto musíme zítra znovu, jinak už by to bylo jasné dnes. POkud se nám nepovede tu moč nabrat (opět by měla být sterilní, tzn. čůrat přímo do sterilní zkumavky, ale přemluvila jsem dr, že jí bude stačit, když vyvařím misku, očistím Káju a ona se do misky vyčůrá), tak asi bude další cévkováním... Holky promiňte za ten román a moc Vám děkuji všem, že jste na nás myslely, já jsem ještě nedočetla, budu až za chvíli,těď vyvařuju 2 misky na zítra a musím tady něco udělat, dnes jsem nic nestihla... |
| plakanek | 87034 |
|
|
16.10.2009 20:04:39
Ahoj holky, jak jsem dovolala do nemocnice, tak jsem musela volat ještě našim a tchánovcům a Kájí už pofňukávala, měla hlad a byla ospalá,tak jsem jí uspávala.
V nemocnici mi dr. řekla, že ten draslík v tom druhém odběru je OK. Ale že dělala ty odběry na více zkoumání a zase zjistili, že má vysoký cholesterol,a že to prý taky může souviset s ledvinami, takže je to takové ani kočka ani pes. Napíšu hned dál |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.