| Slíva | 17593 |
|
|
15.10.2009 20:11:40
čau, holky, zdravím! vojtí spí, sára je u táty a m. někde v hospodě(a to jsem se klohnila s večeří
. tak je tu klídeček. zatím nemáme televizi, tak posedím chvilku tady a půjdu spát. bojujeme s kojením, už několikrát jsem večer rozmrazovala zásoby. připadá mi, že je unavenej a nechce tahat, že by si vytáhl víc, ale nejde to :-( V úterý jdeme do poradny, tak uvidíme... už jsem si koupila nutrilon, dělají ho i v pytlíčcích po jedné porci za 18 Kč, nechtěla jsem brát celé balení, to bychom asi nevypotřebovali (doufám). Ale zatím odoláváme. Možná ho ale budu potřebovat na hlídání, Vojta se konečně naučil pít z lahvičky, vypije 60 a ještě by chtěl, ale nevím, jestli se mi podaří tolik odsát, večer už mám prsa nic moc. V noci vstáváme čím dál častěji, už je to i po hodině. Pokud mě nechá spát dvě hodiny v kuse, jsem ráda ![]() Fakt se už těším na příkrm, musím ještě měsíc vydržet... |
| Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 | 94102 |
|
|
15.10.2009 20:03:54
konečně slibované vítání občánku aneb jak se točí Rozmarýny
![]() ![]() ![]() |
| Martina-S | 90527 |
|
|
15.10.2009 20:03:03
Ještě ho má Mandelinka, která si ho pochvaluje, a nově já :)
krásný, černý + limetku. Katy, Kotě, vy jaký? ![]() |
| Katy82 ♂9/06 ♀5/09 | 40113 |
|
|
15.10.2009 20:00:21
Nykolko já mám taky emitex combi a jsemmaximálně spokojená
teda Domča ho ještě nezkusila,ale s Danečkem jsme v něm jezdili 2 zimy ![]() |
| Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 | 23963 |
|
|
15.10.2009 19:55:51
Miriam, rikal, ze pri kojeni jsou doktori obzvlast obezretni, ze pry nekomu se toho dostane do mlika minimum, kdezto nekomu pry velka davka. Pak mi volala kamaradka, co taky kojila a mela zanet zubu a volala detsky, jestli si muze vzit ibalgin a ona ji rekla, ze klidne i 4denne. Tak si pak vyber. Co doktor to nazor.
KOte diky, me se prave libi ale v nejaky diskuzi jsem cetla ze je "tvrdy" a ze nedrzi v kocarku. |
| Martina-S | 90527 |
|
|
15.10.2009 19:42:44
Nykol, Miriam, já mám ve zprávě z neurologie, že při potížích ibalgin...
Nykolko, zkus nějakého neurologa, co je zároveň fyzioterapeut. Nebo aspoň dobrého fyzioterapeuta. LuckaLH radila metodu McKenzie, co jsem vygooglila se mi moc líbilo, ale nesháněla jsem nikoho, protože mě obvoďačka poslala k dr., která mě mobilizovala "dle Lewita" a teď jsem v pořádku. Chodím na rhb, ale základ byl v té mobilizaci... |
| Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 | 94102 |
|
|
15.10.2009 19:26:35
Ahoj po pár dnech, dočítat se ani nepokouším.
Dneska jsme byli u dr na 2. hexa, Kája 7,7 kg ![]() Začli jsme s přákrmama, protože odpoledne už kňourá i po kojení a když po nakojení snědla skoro celou tu malou lahvičku mrkve, tak jsem usoudila, že už to mlíčko vážně nestačí Zkoušeli jsme i banán a hrušku a vypadá to, že Kájince chutná úplně všechno![]() ![]() ![]() Jinak jsem se ptal na pár věcí co jsme tu probírali. Tak lepek podle nějakého odborníka z karláku /jméno už nevím/ není důvod nepodávat pokud není v rodině alergie. kravské mléko opravdu za Š. od roka nyní prý do 2let alespoň um a raději kupovat jídlo ve skleničkách než vařit z mrkve atd co jsou v supermarketech alespoň do roka kůli dusičnanům. Jooo časy se mění a ono se to zas určitě změní to jest názor mé dr. Jsem zvědavá jak to vysvětlím tchýni, no ještě že byl manžel se mnou. a dostala jsem leták s alergeny /celer a tak/, ale jen kůli tomu že manža je alergik, tak abychom věděli s čím může být problémA na ibalgin jsem se ptala asi 3 dr ještě v šestinedělí, jedna mi dokonce předepsala apoibubrufein i detská mi tvrdí, že se může /v panadolu a tak je prý taky/ |
| Kotatko+Nathalie06+Thomas09 | 65385 |
|
|
15.10.2009 19:08:05
Nykolko my ho máme. a je super
) |
| Miriam,Hannah+Kristina+Lydia | 33492 |
|
|
15.10.2009 19:00:45
Nykol, proc nemuzes Ibalgin jako kojici?
Vysvetlil to doktor? Ja ho totiz obcas beru (jak uz jsem psala vcera)... Tak snad nedelam nic spatneho... ![]() ![]() |
| Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 | 23963 |
|
|
15.10.2009 18:57:26
Ahojky, teeda vy jste tomu dneska zase dali.
Ja byla rano u dr. zkousel me narovnat, ale meslo mu to, vyfasla jsem masticku, ibalgin mi zakazal, kdyz jsem kojici a poslal me s paragrafem pro manzu domu, abych byla v teple a odpocivala......tak m. kmita a ja se tak nejak cely den valim, ale pak se zase nemuzu zvednout. ![]() Plakanku, zkusila bych ji " posadit" na nocnik. Jinak ta pojistka na barak nas stala cca6tisic rocne, byla to ta nejlepsi varianta od Allianz. Edit neboj, vzdyt u nas taky dneska snezilo, i my se snizku dockame....a ja bych radsi jeste pockala. KOte diky za doplneni....koukam, vedeme vahovou tabulku.....no a pak nemam mit ty zada z nej tak odrovnany. ad hadanky Tamarku i Simci Honzika bych poznala, Honzik od Mab je tvrdy orisek. MAte nekdo zkusenost se zimnim fusakem combi od Emitexu????????? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.