| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 29140  [Dalších 28630 >>]
plakanek 87034
15.10.2009 8:19:08
Ahoj Anerri, pozdravuj pana opraváře~j~
a jinak Kačky reakce byla: jé! sněží! půjdeme sáňkovat!
plakanek 87034
15.10.2009 8:18:13
Editko, já mám taky pojištěný byt, ale to je myslím něco jiného. Myslím, že u stavby je tak velké riziko krádeže, že jistě ty pojistky budou vysoké-na placení. Dneska se na stavbách krade tak ve velkém, že by to pojiš´tovny zruinovalo, kdyby to bylo třeba za stovku na měsíc...

Myslím, že to Simča myslela, že pokud si vybrat a) sedmdesátníka nebo za b) dvacetiletého jinocha, tak bere za b)~;)

U nás za okny taková menší sodoma.... stromy se ohýbají skoro až k zemi a hustě chumelí...
Anerri 41693
15.10.2009 8:16:16
Dobré ráno :-),

jsme vzhůru od půl páté, Terezka je skřivan ~;((, už mám uklizeno, přece jen příjde ten opravář ~t~ a peru, jen doufám, že bude volná sušárna.

Tomášek ráno nemohl vůbec mluvit, jak byl šťastný, že sněží, já o hodně míň, už se vidím, jak tlačím kočár neprohrnutýma chodníkama.

Manžel mě potěšil, zítra a pozítří bude v práci snad i spát, takže mě ráno odveze s dětma k našim, alespoň něco, sama s nima zavřená doma, no nic moc.
EditaMT 39700
15.10.2009 8:08:41
Plakánku, nevím kolik může stát pojištění stavby ale jistě to bude nějaká směšná částka - já mám lipky pojištěny jen tím základem na rujnu na 5 tisíc a myslým že platím 1100 ročně...

No a mám pojištěný úvěr na celé Lipky a tam platím 200 Kč měsíčně - je to pojistka kdybych nemohla splácet - třeba pro případ smrti - zaplatí celou sumu a naspořenou část vrátí dědicům...
Mimochodem vsuvka - opravdu mne překvapilo, že to platí i pro případ sebevraždy!!!!!! - tedy myslým s omezením že se to musí stát až 3 roky po podpisu smlouvy - to je rachot.....

Jinak kdo to psal myslým Martinka, že by šla rači do zajocha +- 20 - bacha si na veřejném servru!!!! ~;)- - 20let???? a kolik by mu bilo????~t~~t~~t~~t~~t~~t~~j~

U mně dvanáct - tak to fakt nedám~t~~t~~t~~t~~t~

Matýs dostal v noci horečku, tak ho mám doma...
no a jinak nevím kam dřív skočit...

Ani nevím zda jsem včera psala jak semnou zase vyběhli s tou naší pračkou - tu náhradní co poslali včera přivezli a já ji po dohodě poslala zpět. no a volala jsem v kolik mi tedy dovezou tu mou... a pan opravář mi řekl - jé já na to zapomněl - tak možná v pátek ... - zabila bych ho!!!!! - nemám v čem prát - nejnutnější přepírám v umivadle... te´d jen čekám že se mates rozzvrací a je to....
zatím se jen počurává - taky dobrý bez pračky...

no nic letím fílásek je ještě v pižamu - no já taky , ale u mně je to normálka :-))))
plakanek 87034
15.10.2009 7:53:13
Ahojky, za oknem chumelenice...
Holky se střídají-včera nespala Kájí, dnes Kačka. Nakonec to dopadlo tak, že díky tomu, že část noci se tu nespaló, usnuli manžel s Kačkou nad ránem a on zaspal do práce, teda vzbudila jsem ho 6,20, normálně by vstával v 6.

Mab - díky za info. Ječtě prosím - které ty očko vakcíny jsou "živé"?

My dnes 3. den doma, to bude psychárna.

Holky, díky za názor na toho psa, máte pravdu. S tím pojištěním stavby to bude ási těžší, nevím, kolik to stojí,ale my jsme sociálky, určitě si nebudeme moct dovolit platit třeba 2tis měsíčně.....

Káče-mám další kontakt na psycholožku, tahle je dokonce zadarmo, jen manžel už nechce o ničem takovém ani slyšet...no a tchýně... ta bude pěkně šílet.
simca+klucíí 66211
15.10.2009 7:14:55
dobre zamrzle rano holky moje
Mab 26777
14.10.2009 23:51:06
Tak doboru noc, zítra nikam nejdu, tak budu nakukovat i přes den.
Mab 26777
14.10.2009 22:56:33
Tak teď je to moje samomluva ~t~. Co jsem ještě zapomněla tak se radši znovu zeptejte. Ale netvrdím, že vím všechno~y~.
Mab 26777
14.10.2009 22:54:58
Já budu Honzíka očkovat běžnou očkovací látkou, která v té době bude, t.č. je to Trivivac. Priorix není žádná vylepšená vakcína dle mého názoru, jen je to šílená reklama, vyplatí se jen tomu, kdo chce ten Priorix tetra s neštovicemi. Jen očkování u Honzíka posouvám na pozdější dobu. TBC nemá, hexavakcínu začnem v 6ti měsících a Trivivax zřejmě ve dvou letech (může se od 18ti měsíců) a ve dvou letech asi i to TBC, tam to budu muset ještě nějak skloubit a rozmyslet se.
Mab 26777
14.10.2009 22:38:27
Vítám Anerri, už jsem tě někde na diskuzi zahlédla, ale nevím kde. Tak vítej u nás.

Plakánku, sice nevím jak je to výchovně správně, ale naprosto chápu tvoji reakci na Kačku, já bych ji musela řezat od rána do večera. Ale je to paličatej beránek, tak nevím, zda by to mělo efekt.
Psa bych si taky nepořízovala, já vím teda, že jsi hyeraktivní, ale nepřežeň to. Ve třech letech tě Kačka stále ještě nebude poslouchat a může pejskovi taky občas ublížit a on jí to narozdíl od Kájinky vrátí. Kája se bude učit chodit a do toho pejsek, který potřebuje vychovávat. Vlčák opravdu potřebuje silnou ruku a pravidelnou péči. Nemusí to být zrovna cvičák, ale pokud nemáš se psy zkušenost, tak je cvičák dobrý, že se to naučíš. Ale na to nebudeš mít čas. Zlodějům je pes ukradený, klidně ti ho otráví, pokud budou chtít krást, na to je lepší pojistka.

K tomu očkování a příběhu Milenky - už jsem to četla dávno, ale co si pamatuju, tak jsou to spekulace (i když bohužel asi docela opodstatněné). Bráška Milenky měl opar a v té době byla Mili očkována - což jí oslabilo imunitu a dostala zánět mozku, je možné, že původcem je právě virus, který u starších působí opar u menších může způsobit katastrofu zánětu mozku.
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 29140  [Dalších 28630 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.