| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 29140  [Dalších 28500 >>]
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
14.10.2009 13:39:33
no jo ~t~~t~~t~. Akorát jsem se teď toho v té tabulce všimla a v zápětí četla mailík. Samozřejmě 5710g, já si ráda pletu dvojku s pětkou ~d~. Děkuju :-)
EditaMT 39700
14.10.2009 13:38:28
jahny - no teď jsem dlouhodobě matka, ale vlastně ne - právě jsem přece v zaměstnání a mám po dlouhé době dovolenou :-)))))))))

pracuju v Pedagogicko-psychologické poradně - tedy když nevychovávám .-)). Jsem preventistka společensky patologických jevů...- primární s sekundární prevence...
arteterapeut, dělám i dramatoterapiii a jiné...

Psychologii jako takovou mají u nás na starost psychložky - stejně tak specped - speciální pedagožky - ti testují.

Já jsem v práci byla z devadesáti procent pracovníkem terénním...
tedy práce přímo s klientem, rodinou, skupinou, vrstevníky, školou.....

no a nejčastěji jsem řešila šikany, drogy, a zaláskování....
taky jsem připravovavala skupiny dětí na práci s vrstevníky, v současné době jsme od toho odstoupili - tedy ta slečna co mne zastupuje a věnuje se práci poradce - je okresním metodikem pro výchovné poradce a tak... prostě se dělá, co čas přináší....

tak tak... to je má práce
plakanek 87034
14.10.2009 13:27:19
Kájinka určitě neplakala, že by jako řvala, to bych je nenechala spolu, asi jen začala pokníkávat. My máme obývák s kuchyní v postatě spojený, já všechno slyším.
Taky jsme jí vysvětlovala, co se mohlo stát, že by mohla umřít atd. A to mi říkala, že by nechtěla, aby Kájinka umřela... Jenomže čemu může ve 2 letech rozumět, žejo? Představu o smrti asi ještě nemá...
Emca+Honzík + Daneček 44475
14.10.2009 13:26:19
Jahny, já cvičím teprve 4 dny~t~~t~~t~ a dneska jsem ještě necvičila, protože jsem se přejedla u obda, tak budu cvičit později.

Add taneční pdložka je i pro dospělé a prý se u toho skvěle spalují kalorie a posiluje, no asi si o ní napíšu ježiskovi, uvidíme zda ji přinese. Prý je to lepší ne airobic.
No nic zkusím na to hodit téma sem na rodinu, třeba se něco dozvím.
14.10.2009 13:25:52
Edit, já vím, žes psala, že je to v deníčkách, ale tam to není /nebo to nevidím :-)/, čím seš? Ty jsi psycholožka :-)~d~ ?
plakanek 87034
14.10.2009 13:25:17
Teď jsem šla uložit Kačku (samozřejmě nespí,ale řádí v pokoji), tak jsem se snažila navodit příjemnou atmosféru, a dostat z ní, proč to udělala.
Tak mi řekla, že Kájinka plakala, tak jí dala ten polštář na hlavu, aby už neplakala....
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
14.10.2009 13:23:22
Jahny není zač. No on kocour věděl co koupit, páč já to v jednom obchodě nesehnala :-D Tak mi volal, že v druhém to mají a jestli to má koupit :-)))
Jinak za tabulku není zač. Jen jsem ti psala mejl. Došel ti. Nějak se mi nezdá, že by ti malý v jednom období tak zhubl. Možná jsi jen napsala jiné číslo .-)
14.10.2009 13:20:43
Tak mám dočteno, vyžehleno, přichystaný oběd a jinak už dneska peru pátou pračku. Hrůza. No jo no, Kami je čuně, Šíma všechno poblinká, oba mi čůraj do peřin a do toho látkujem, tak co bych chtěla :-).
Meggie už se konečně vykadila, tak operace nebude, hurá ~z~.

Miriam - já pravidelně necvičím, já dneska prvně ~t~. Zato Emča, ta tady pravidelně cvičí ~R^. Já teda cvičila každý den v šestinedělí, takové ty cviky po porodu, co jsem viděla různě v knížkách nebo časákách, ale přes prázdniny jsem si vůbec na cvíčo neuměla udělat čas, v září skoro pořád marodila a teď teda začínám :-). Nejdřív nějaký protahovací cviky, pak pět minut na zahřátí švihadlo :-), pak posilovací cviky na každou svalovou skupinu něco a pak zase protahování. A teď se mi na schodech podlamujou nohy ~:-D.

Lucko a všichni, ať jste brzy fit. Já už OK, s Kami jdu taky dnes prvně do Sokola, tak snad se jí to už nevrátí, jen ten Šíma pořád nic moc, uvidíme co v pátek řekne doktorka.

Emčo - taneční podložka netuším ~d~, já myslela, že je to pro děti :-).

Anakondo, co to doporučujou s tou syrovátkou? Nám doktorka doporučila na ty suchý fleky na tělíčku vitaminovou mast Vitela, ta mu pomáhá, ale musim mastit pořád. Když nějak den přestanu, tak se mu to udělá znova. Ale ze začátku mi děsně smrděla :-©. Teď už jsem si asi zvykla a docela mi to voní ~:-D. Tu seboreu na hlavičce má hnusnou a nějak nic nezabírá. Pořád mám nutkání uvonit mu to nehtem a odloupat ~f~. To bych tomu asi dala, co?

Kotě, děkuju za tabulku~s~! Natálce to v soupravě moc sluší :-). Jsou to moje oblíbené barvy na Kamilku. Kocour je teda šikula, že nakupuje pro malou oblečení, že ho chválim ~R^.

Plaky, upřímně soucítím, taky mám doma jednu Kamilku... Teda, já je chtěla mít co nejdřív za sebou, ale je fakt, že kdybych Šímu měla už před dvěma lety, tak by to byl asi fakt nářez. Teď už je Kami přeci jen o poznání klidnější a rozumnější. Ale i tak je nemůžu nechávat samotné. Kami má sice Šimona strašně ráda a cíleně by mu neublížila, ale je prostě hyperaktivní a má tak šílený nápady...

Holky, vy tady probíráte Milenku a Ondru, já se přiznám, že tohle nečtu. Já nemůžu. Já se nad tím neumím vybrečet a jít, já pak nenávidím celý svět a nechci nechci nechci aby se takové věci stávaly. Když se to stalo Janince, tak jsem byla dlouho v depresi a neměla chuť sem cokoli psát, prostě jsem si připadala nějak nepatřičně, abych si tu jen tak dál krafala. Já si vůbec nedovedu představit, jak to holčička zlatá zvládá.
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
14.10.2009 13:15:42
no Plaki ja bych jí ten polaštař asi taky trochu podržela .. je to sice drsárna, ale ......

majda jendu dobu mlátila Jířu do zad ... vysvětlovala sem ... a pak sem jí jednou taky herču dala .....
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
14.10.2009 13:13:52
taky mě na celý akci zaráží, že děti do těch cca 3 let jsou na mimina hodný ... jasně občas můžou udělat něco z neopatrnosti, ale jinak bych nečekala takhel promyšlenou akci :-((((

a plaki nebulela Kája v tý době ????

[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 29140  [Dalších 28500 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.