Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| EditaMT | 39700 |
|
|
14.10.2009 13:12:14
aprávě nehorší je ta její nevyspitatelnost....
Já nepochybuju, že má Kačka Káju ráda..., ale takový zlom a zvrat... hrůza... nechci ani domyslet co se mohlo stát... A o co hůř... co se může stát... no snad jí drsný zákrok maminky trochu napraví - budu na Vás moc myslet!!! držím ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
14.10.2009 13:10:01
já dělám, že děti nehlídám, ale poslouchám a pokukuji .... prostě snažím se jim dát volný prostor, ale taky to chci mít pod kontrolou !!! .... vysvětlili jsme si co se může a nemůže, občas to připomenu .... ale na WC si v pohodě dojdu, dělám v kuchyni, děti v obýváku atd atd .....
|
| EditaMT | 39700 |
|
|
14.10.2009 13:09:42
je naprosto jedno co by na to řekl odborník!! - odborník se už vyjádřil - paní pycholožce bych nakopala řiť v rozběhu!!!!
jestli to pomůže? - vystrašilas neublížilas!!! - to není týrání to je Bohužel zoufalý pokus o výchovu... no nikdy jsem to nemusela udělat, ale v tomhle případě - zkusit se to musí.... to je fakt hrůza!!!! Fakt hrůůůůůůza - kopnout do hlavy... |
| Emca+Honzík + Daneček | 44475 |
|
|
14.10.2009 13:08:07
Plaky nemám, Honza se tam včera nedostal
|
| EditaMT | 39700 |
|
|
14.10.2009 13:06:44
tedy ještě vsuvka - psychologa - psychiatra, který bi se obtěžoval ji alespoň vidět!!! - né to co jste absolvovali...
|
| Gabik_S | 100396 |
|
|
14.10.2009 13:06:21
Plakanku, je to sice morbidni zpusob trestu, ale je fakt , ze nekdy je potreba, aby to poznali na vlastni kuzi. Je to drsny.... to nevim, co by na to rekl odbornik...
Drzim palecky, at se nic podobneho neopakuje !! ![]() |
| plakanek | 87034 |
|
|
14.10.2009 13:06:19
Přitom většinou je Kačka na ´Káju moc hodná - pusinkuje jí, říká, jak jí miluje, taky na ní pořád myslí a nezapomene u ničeho dodat (např. komu musíme koupit jidýlko atd.), ale pak má tyhle nepředvídatelné stavy. Například minulý týden jí něco udělala, a já nevím co, snad jí kopla do hlavy, to jsem šla na WC (a Kačku nechala v obýváku, Káju v pokojíku). Taky jí už vydlubávala oko apod.
No budou jí za měsíc dva a půl roku... nevím. |
| EditaMT | 39700 |
|
|
14.10.2009 13:05:39
Souhlas - nikdy nevíš co ti cvočci starší vymyslí - hlídat se musí... i já číhám a ječím když přeskakují!!!!!!!!!!
Ale nemoct se jít ani vyčurat aby se nestalo něco hrozného??? - tohle je cílený útok a Káče není tak malá aby si neuvědomila co dělá - možná to nedomyslí, ale jistojistě ví.... Je to hrůůůůza!!! tak se opět vracíme k mému amoku když i řekli že káče je v pohodě - já opravdu doporučuji psychologa - psychiatra!!!!!!!!! |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
14.10.2009 13:02:21
Zdravím všechny po obidku !!
Plakanku, tak to se asi nemuzes spolehnout, co udela, kdyz zustanou holky samy... je to nevyzpytatelny. ![]() U nas jsem myslela, ze zarleni ani neprijde, Filipovi uz je 6 a od kvetna byl klid, ale po 5 mes. nam oznamil, ze na Adamka se porad jen usmivame a kdezto na Filipa jen mracime a prikazujeme. Celou dobu nic nerikal a ted to vybuchlo. Nastesti ciny zadne nejsou, i kdyz obcas poklepava po brisku ci po hlavicce, nebo ho preskoci kdyz bezi kolem, to trnu hruzou, aby mu to vyslo. Ja myslim,ze si clovek nemuze byt nikdy jisty. |
| EditaMT | 39700 |
|
|
14.10.2009 12:55:51
já mám jasno - seřezat!
tyjo holka nemáš to lehký!!!!!!! to je hrůza aby ses bála jít se vyčurat.... mně kluci Filípka hlídají oba .... starají se fantasticky - musela jsem \Máťovi vysvětlit že Fílovi nesmí dávat nic jíst a pít a že může mít jen jeho bezpečné hračky... neříkám, že nehlídám, ale tedy opravdu by mu cíleně neublížil... paneBože - co se mohlo stát... hrůůůůůza!!!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.