| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 29140  [Dalších 28490 >>]
EditaMT 39700
14.10.2009 13:12:14
aprávě nehorší je ta její nevyspitatelnost....

Já nepochybuju, že má Kačka Káju ráda..., ale takový zlom a zvrat... hrůza...

nechci ani domyslet co se mohlo stát...
A o co hůř... co se může stát...
no snad jí drsný zákrok maminky trochu napraví - budu na Vás moc myslet!!! držím~R^
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
14.10.2009 13:10:01
já dělám, že děti nehlídám, ale poslouchám a pokukuji .... prostě snažím se jim dát volný prostor, ale taky to chci mít pod kontrolou !!! .... vysvětlili jsme si co se může a nemůže, občas to připomenu .... ale na WC si v pohodě dojdu, dělám v kuchyni, děti v obýváku atd atd .....
EditaMT 39700
14.10.2009 13:09:42
je naprosto jedno co by na to řekl odborník!! - odborník se už vyjádřil - paní pycholožce bych nakopala řiť v rozběhu!!!!

jestli to pomůže? - vystrašilas neublížilas!!! - to není týrání to je Bohužel zoufalý pokus o výchovu...
no nikdy jsem to nemusela udělat, ale v tomhle případě - zkusit se to musí....

to je fakt hrůza!!!! Fakt hrůůůůůůza - kopnout do hlavy...
Emca+Honzík + Daneček 44475
14.10.2009 13:08:07
Plaky nemám, Honza se tam včera nedostal
EditaMT 39700
14.10.2009 13:06:44
tedy ještě vsuvka - psychologa - psychiatra, který bi se obtěžoval ji alespoň vidět!!! - né to co jste absolvovali...
Gabik_S 100396
14.10.2009 13:06:21
Plakanku, je to sice morbidni zpusob trestu, ale je fakt , ze nekdy je potreba, aby to poznali na vlastni kuzi. Je to drsny.... to nevim, co by na to rekl odbornik...
Drzim palecky, at se nic podobneho neopakuje !! ~R^
plakanek 87034
14.10.2009 13:06:19
Přitom většinou je Kačka na ´Káju moc hodná - pusinkuje jí, říká, jak jí miluje, taky na ní pořád myslí a nezapomene u ničeho dodat (např. komu musíme koupit jidýlko atd.), ale pak má tyhle nepředvídatelné stavy. Například minulý týden jí něco udělala, a já nevím co, snad jí kopla do hlavy, to jsem šla na WC (a Kačku nechala v obýváku, Káju v pokojíku). Taky jí už vydlubávala oko apod.
No budou jí za měsíc dva a půl roku... nevím.
EditaMT 39700
14.10.2009 13:05:39
Souhlas - nikdy nevíš co ti cvočci starší vymyslí - hlídat se musí... i já číhám a ječím když přeskakují!!!!!!!!!!

Ale nemoct se jít ani vyčurat aby se nestalo něco hrozného??? - tohle je cílený útok a Káče není tak malá aby si neuvědomila co dělá - možná to nedomyslí, ale jistojistě ví....

Je to hrůůůůza!!!

tak se opět vracíme k mému amoku když i řekli že káče je v pohodě - já opravdu doporučuji psychologa - psychiatra!!!!!!!!!
Gabik_S 100396
14.10.2009 13:02:21
Zdravím všechny po obidku !!

Plakanku, tak to se asi nemuzes spolehnout, co udela, kdyz zustanou holky samy... je to nevyzpytatelny.~d~

U nas jsem myslela, ze zarleni ani neprijde, Filipovi uz je 6 a od kvetna byl klid, ale po 5 mes. nam oznamil, ze na Adamka se porad jen usmivame a kdezto na Filipa jen mracime a prikazujeme. Celou dobu nic nerikal a ted to vybuchlo. Nastesti ciny zadne nejsou, i kdyz obcas poklepava po brisku ci po hlavicce, nebo ho preskoci kdyz bezi kolem, to trnu hruzou, aby mu to vyslo. Ja myslim,ze si clovek nemuze byt nikdy jisty.
EditaMT 39700
14.10.2009 12:55:51
já mám jasno - seřezat!
tyjo holka nemáš to lehký!!!!!!!
to je hrůza aby ses bála jít se vyčurat....

mně kluci Filípka hlídají oba ....
starají se fantasticky - musela jsem \Máťovi vysvětlit že Fílovi nesmí dávat nic jíst a pít a že může mít jen jeho bezpečné hračky... neříkám, že nehlídám, ale tedy opravdu by mu cíleně neublížil...

paneBože - co se mohlo stát... hrůůůůůza!!!!!
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 29140  [Dalších 28490 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.