Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| plakanek | 87034 |
|
|
14.10.2009 12:55:12
Dala jsem jí na zadek,ale to evidentně nestačilo. Tak jsem přikročila k něčemu, co teda nevím, jak se vám bude líbit nebo co by na to řekl odborník, ale opravdu si z toho nic nedělala, tak jsem jí řekla, že jí teď ukážu, co dělala Kájince a dala jsem na ní ten polštář a taky jí přimáčkla...
Tak pak ječela a já na ni řvala, jak se jí to líbí, co dělala Káje... |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
14.10.2009 12:54:02
ALEX jednou poplacal honzu po tvari,ale jemne,,,,rikam si ze je uz veliky a posledni dobou kdy uz honzik reaguje naplno ho hladi a dela s nim blbosti,tedy sem tam ale dela.
plavani super,jeste ze to mame 200 m od domu,honzik poplave potom si tam sednem maji tam vse pro miminka a ohreju mu jidlo potom se pomalu oblikneme a jdeme domu |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
14.10.2009 12:51:24
plakanku,to je sila....nevim co bych delala,asi bych vzala remen a ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
14.10.2009 12:47:06
Plaki ufff .... tak to je nářez :-((((((((((((((((((
Já sem docela kliďas, ale když mě chytne nerv, tak nevím co bych v tý chvíli v afektu s Kačkou udělala ... U nás tohle je naštěstí ok ..Majda sice občas když návštěva obdivuje Vojtíka, tak se snaží na sebe upozornit a třeba ho nějak máčkne na ruku nebo tak něco, ale už to skoro ani nedělá ...... U nás děti fungujou, že Vojtu i pohlídaj, kdžy si jdu třeba pověsit prádlo a tak ..... |
| Kotatko+Nathalie06+Thomas09 | 65385 |
|
|
14.10.2009 12:38:57
Plaki cože?
Tak to je celkem síla. Tohle už musíš nějak řešit. Kdyby to udělala když jste Káju přinesli z porodnice, tak neřeknu. Ale teď po půl roce. když už ví že tohle nesmí??????? A nemysli si. Moc dobře si uvědomuje, co udělala a že tohle nemůže. Prosím tě dělej s tím něco dříve, než to zajde fakt daleko. A je to tady, co holky nedávno říkaly.... Nebude trvat dlouho a Kačka Kájí ublíží..... |
| plakanek | 87034 |
|
|
14.10.2009 12:19:22
Tak si tady zase trpím samomluvou.
Před chvílí,když jsem šla do kuchyně, holky ležely na gauči, vzala Kačka velký polštář a hodila ho na Káju a chtěla jí udusit. Najednou slyším tlumený nářek, tak přiletím... naštěstí ještě Kája dýchala.... |
| plakanek | 87034 |
|
|
14.10.2009 12:03:53
Emco, máš to Hami z Rossmanna???
Jinak Kája nemá úplně pevný režim spaní, někdy spí 2x přes den a někdy 3x. Ráno taky vstává jak kdy, v 5-6-7-8, ale těch 8 už je bohužel spíš výjimečné. Kdysi spávala do 10 .Ale rozhodně nespí přes den tak dlouho jako tady čtu. Většinou tak max hodinu, spíše jen půl hodiny nebo 20 minut. |
| plakanek | 87034 |
|
|
14.10.2009 11:48:21
Ahoj holky, zdravím po docela divoké noci. Kačenka kupodivu spala až do 7 do rána bez jediného probuzení, takže rekord. Zato Kájinka... Jak jsem předpokládala, chytla to od Kačky. Já jsem bohužel po přečtení příběhu o Milence (a samozřejmě jsem prošla i ty ostatní příběhy, co jsou na těch www) nemohla usnout. Usnula jsem až před půlnoci, když si šel lehnout manžel. Jenže to už se Kájí začala dusit, kašlat, tak jsem jí vytáhla, nakojila. Spala do 0,30. Od té doby se prostě probrala, koukala, kašlala a postupně začala pofňukávat, takže jsem ji vytáhla z postýlky a šla s ní do obýváku, naivně jsem myslela, že jí znovu nakojím a že usne. Zlatíčko moje nemocné se na mě i v té polotmě (bydlíme u hlavní silnice, takže jde docela světlo) smála, chtěla si hrát... pak jsem jí dala do vozíčku a asi kolem 2,30 jsem jí konečně uvozila, ale co chvíli kníkala, tak jsem s ní drndala. Pak začala tlačit, tak jsem přebalovala. Ve 3,50 se vzbudila definitivně, tak jsem jí vzala do ložnice a tam v leže nakojila a ona usnula, ale já neměla kde ležet (nechala jsem jí na mojem místě, když jsem s ní hýbla, okamžitě se budila), byla mi zima (dr. říkala, ať ve spacích místnostech netopíme,ale venku bylo na nule), nechtěla jsem budit manžela, tak jsem trpěla, ležela v miniprostoru jen trochu přikrytá, do 5 jsem neusnula, pak se probral manžel, tak mě pustil na své místo a šel do obýváku (já mám obavy nechat ty 2 pohromadě,aby jí manžel nezalehl a aby slyšel, kdyby plakala, on má tvrdý spánek)....
Mab - k Milence: vůbec nevím, jestli jsem správně pochopila tu příčinu - bylo to tedy v souvislosti s očkováním Priorix????? To je "živá" vakcína? Je ještě nějaká jiná vakcína živá???? Já dávala Kačce nějakou vylepšenou verzi (ale ne tu s planýma neštovicema navíc). Jak to vidíš? Budeš tím nechávat Honzíka očkovat a pokud ano - dáš nějakou vylepšenou verzi??? Díky. Jinak Kájinka i Kačka stále zvýšená teplota. Náušničky: já jsem oběma holkám dala nastřelit. Nebolí to (jak už jsem psala, nechala si to společně s dcerkou nastřelit i naše sousedka a říkala dojmy).Ale je to samozřejmě každého věc. My jsme byly u vyhlášeného dětského ORL, za kterým se tady sjíždějí všichni z širokého okolí. A už nevím, co jsem chtěla.... |
| Martina-S | 90527 |
|
|
14.10.2009 11:42:07
Nykol, určitě bez problémů!
|
| Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 | 23963 |
|
|
14.10.2009 11:37:35
Miriam ted jsem hledala na kojeni.net a tam se pise.
"Ale proti bolesti si můžete vzít Paralen nebo Ibuprofen, ty se s kojením nevylučují. Nejlépe si ten prášek vezměte těsně po kojení nebo před nejdelší přestávkou mezi kojeními" tak pockam do koja a pak si ho vezmu, malyho zvednu jen se zatatyma zubama, uz aby sel spat, zrovna dneska je celej uknouranej, jak kdyby vycitil, ze nejsem v poho. A za boha nemuzu najit Natalky lonsky snehule, asi jsme tu meli pres leto nejakyho sotka. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.