| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 29140  [Dalších 28470 >>]
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
14.10.2009 11:33:37
Nykol, tak to jsem zvedava, co Mab rekne. Ja Ibuprofen (Ibalgin) pri kojeni beru, kdyz potrebuju - zada, MS apod...

Vychazim z toho, ze "The American Academy of Pediatrics considers ibuprofen compatible with breastfeeding."

V tehu jsem ho nebrala.

Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
14.10.2009 11:27:37
Mab jsi tady jeste??? Chytli me zada, kdybych nemohla vydrzet a vzala si ibalgin, jak pak s kojenim??????
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
14.10.2009 10:55:34
Krásné dobré ránko přeji holky moje :-)
Téééééda sníh blééééééé.

Já dneska poprvé zatopila :-( A stejně tu je kosa. Tomík je navlečený jako na severní pól.

Jinak jestě chrchlá, ale jde to. No a Natálka, jako by jí nic nebylo :-D
V noci už spala krásně. Jen jednou se vzbudila, že jí spadl nosorožec :-D

Večer byl kocourek v obchodě a koupil Natálce takové ty gumové kalhoty do deště. I s bundou a vyteplené. Tak mám fakt radost, že to ještě měli. Celý komplet za 15€. Takže paráda :-)

Tak teď může do písku i v mokru :-D

Hrozně mě bolí hlava a mám průjem :-((( Mám dostat MS. Tak už se tělo ozývá :-/
Mab 26777
14.10.2009 10:49:14
Jahny, Honzík v noci už nekaká a čůrá taky míň než přes den, takže na noc nám stačí jedna bambuska nebo dávám Pastelku s vkládačkou a stačí do rána.

GábikuS, o Milence jsem četla už dávno, a stejně vždycky brečím, včera u Ondráška také. Na co Milenka zemřela se přesně neví, předpokládala se herpetická encefalitida - což by mohlo být právě z toho oparu, ale nepotvrdilo se to ani nevyvrátilo.

Editko, myslám na vás, můj názor je že uzlinka je jednoznačně nejpravděpodobnější. Popros kdyžtak o ultrazvukové vyšetření, když se to do týdne nezlepší. I když je to pro UZ sondu malinké, tak šikovný a zkušený doktor by uzlinku podle UZ měl poznat.

A už nevím kdo se ptal na to ramínko. Může to být opravdu reaktivace tbc očkování. Co se změnila vakcína - z čtyčvakcíny na hexavakcínu, tak se to stává poměrně často. Cca měsíc po aplikaci hexavakcíny se tbc očkování znovu zaktivuje. Dělá to ta složka žloutenkyB. Imunita je věc, kterou pořádně ještě prozkoumanou nemáme.
Martina-S 90527
14.10.2009 10:48:09
Lindi, tak já ty naušnice ještě promyslím. Je fakt, že já je nosím jenom proto, že je mi líto nechat ty dírky zarůst. Měla jsem období extravagantních kousků, možná by mě to drželo dál, ale nesnáším v uších nic jiného než zlato/stříbro a to ty úchylné modely měly háčky asi z drátu na plot ~:-D
Jinak jsem volala dr., kvůli tomu rameni, máme naklusat. Takže až se prcek probudí, vyrazíme.
Všem, co jdou dneska na hexu, přeju nulovou reakci~x~
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
14.10.2009 10:44:05
Jahny, co cvicis? Mas nejake specialni cviky na to jak se dostat do formy po porodu? Jsi dobra, ze cvicis pravidelne!!!!!! ~R^~R^~R^
Mab 26777
14.10.2009 10:41:43
Dobré dopoledne děvčata, tak jsem vás dočetla a za chvíli taky musím do té zimy. Jdu na sociálku, pak do banky a do pojišťovny. Minulý týden jsme měnili pojistku na baráček a paní tam napsala špatnou adresu, já ji na to upozotrnila a ona, že v pohodě a že nám napíše změnový list. TeĎ jsem to však doma studovala a na změnovém listě stojí pouze změna adresy a nová adresa. Ale vůbec z toho nevyplývá jsetli mění adresu koresponděční, trvalého bydliště nebo adresu toho pojištěného majetku, tak dneska jdu s tím, že chci novou smlouvu vytisknout, kde budou údaje správně. Jak já tohle jednání nesnáším, vůbec neumím být asertivní. kdybych nebyla blbec, tak jsem nepodepsala tu blbě vytištěnou smlouvu a byl by klid. Ale protože blbec jsem a pak mi to vrtá hlavou, tak tam musím znovu. Doufám, že Honzík bude hodnej.
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
14.10.2009 10:38:15
Docvičeno hotovo. Jsem krásně utahaná, endorfiny se uvolňujou a tělo se raduje :-). Jenom nevim, jak teď zvládnu zbytek dne ~t~.
Jdu do sprchy...
Lindík+2 78073
14.10.2009 9:46:08
Ahoj holky,včera jsem si taky pobrečela nad Milenku(o té jsem už četla dávno,dávno)a Ondráškovi (o tom taky)..člověk si hned uvědomí,že se zabývá blbostma a neváží si toho co má..takže jsem šla trošku do sebe-i když já si moc moc vážím toho co mám-hlavně 2zdravé děti..co je víc...ach jo děti by umírat prostě neměly ne a ne!!
Holky my máme náušničky od 4měsíců a každej nám je obdivuje,chválí,malé strašně sluší-jo jedna paní se ptala zda to jso brilianty :-))to mě pobavlo,jsu to ty nastřelené s kamínkem asi za 120.-kč :-)))a já jí je zatím chci nechat,moc se mi líbí..
U nás bylo rozhodntí jasné,mě taktéž rodiče v dětství nenecha píchnout uši jako Editce,stejně jako ona jsem je moc moc chtěla (a myslím,že to chce většina holek,už když to vidí u kamarádek ve školce atd)a neměla odvahu,bála se blesi..potm po revoluci sem přišlo nastřelování-tak po asi roce přemítání zda tu bolest podstoupit jsem do toho šla-babička mi to nadělila k narozkám (takže mi naši mohli ušetřit za dáreček :-)))bylo to tenkrát docela drahé...no tak v 11letech jsem konečně měla svoje náušnice...takže u nás vola jasná a jsem ráda,malé moc moc sluší,nastřelení byla minutka,ani skoro neplakala,píchání mi v tomto přijde horší (vím že Magrata psala o těch bodech,i tak jsem šla do nastřelení,mudr to dělá xx let,je odborník a sama mám bez problémů nastřelené)a pokud je jednu chtít nebude,není problém si dirky nechat zarůst,že..
Každopádně jsem ráda že jsme do toho šly,jhe s nima ještě víc holčičí a fakt jí to moooc sluší (pyšná matka že)...
Editko drž se berunka chápu tě je toho na vás moc,už e tomu nechce ani věřit jakou máte smůlu smůlovatu ale bude dobře a nic to nebude,neboj!!!!
No nic pídě se vzbudilo,jdu za ní :-))
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
14.10.2009 9:45:51
Tak Šíma usnul a já si jdu zacvičit. Snad mě to aspoň probere, jak jsme si dneska s Šimonem přispali, tak jsem jako praštěná palicí...
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 29140  [Dalších 28470 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.