Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Miriam,Hannah+Kristina+Lydia | 33492 |
|
|
14.10.2009 9:42:03
Martino, tak to je podobne. Hannah si taky klidne spi i pred noci a pak v noci normalne spi.
Ale zacala delat novou vec, ze kdyz se vzbudi na jidlo, tak nekrici, ale je vzhuru... Dokud ji nenakrmim, tak bdi (a vydrzi DOST dlouho). Kdyz ji ale hned vezmu a nakrmim, tak ihned usne a krasne spinka dal. |
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
14.10.2009 9:39:03
MIRIAM, krásná zimní fotečka
. Šíma až do včerejška spal třikrát denně, ráno se budil v půl sedmý, v osm si ještě na půl hoďky schrupnul, pak usnul cca v deset na procházce, to spal někdy i do půl druhý a pak ještě asi půl hodiny až hodinu odpoledne. Dneska se ale vzbudil až v osm a teď tady mrzutě fňuká, je ospalý, ale nemůže zabrat, tak jsem zvědavá, jak to dnes bude probíhat.NÁUŠNIČKY - já jsem asi taky matka Herodes, ale mě to vůbec nepřišlo, když jsem dávala Kami náušnice. Dávali jsme teda nastřelovat, ale teď už vím, že píchnutí je vhodnější. Sestřenka si dávala píchnout uši až v pubertě, taky by byla dala přednost tomu, kdyby jí je rodiče dali jako miminku. EDITKO, ![]() ![]() ![]() |
| Martina-S | 90527 |
|
|
14.10.2009 9:34:14
MIRIAM, Hanička to má podobně. Ráno spí pravidelně klidně i 4 hodiny v kuse, když si všimnu, že nespí a dám jí najíst ještě než se úplně probudí, tak vytuhne během jídla. Pak odpoledne nevydrží dýl jak 2 hodiny vzhůru, klidně spí i těsně před "nocí". Zatím se to nijak neprojevuje, že by pak špatně spala v noci, tak ji nechávám. Fotka moc hezká.
SÝKORKO, to je super spokojené miminko ![]() KATY, máme to podobně. Já, protože "naušničky mají všichni" ani neuvažovala, že ne. A pak m. říká, že se mu to na malých dětech nelíbí, že když bude chtít, ať si to v pubertě píchne třeba do nosu. Takže my nic. JAHNY, já nepomůžu, protože naše miminko v noci pravidelně kaká, přebaluju pravidelně. Takže kdyby se mi chtělo motat do NS, tak dávám klidně stejnou plenku jako na den. Ale jinak buď Popolinku lyocell nebo Pastelku s jednou bambus vložkou. Stačí bohatě. |
| Petty + Adámek 07+Eliška 09 | 39740 |
|
|
14.10.2009 9:31:07
Ahoj holky,
tak jsem tu asi tři dny nebyla. V neděli byla Elí plačtivá a spavá...fakt se mi nezdála. Večer teplota 38. Takže jsem měla strach co to udělá s jejím srdíčkem po operaci. V pondělí jsem byla u doktorky, CRP 46, tak jsme se domluvily že přijdem v úterý a pokud CRPko stoupne tak dostane antibiotika a pokud klesne tak ne, V úterý CRPko 32 takže kleslo a antibiotika nemáme. Volala jsem i na kardio, mám být v pohodě. Je to jen slabá viróza už ani teplotu nemá a zase se směje a je veselá. Tak snad to bylo jen jednodenní. Adámek má trochu rýmu tak to chytla asi od něho. Taky zase málo přibrala..za 28 dní jen 260g. Takže po každém kojení přikrmuju sunarem a dnes dostane mrkvičku. Takže Elí na 6-ti měsících (zítra jí je půl roku !!!) má Elí 65cm a 6260g. Jdu zase něco dělat! Editko, zlatíčko, neboj se to bude dobré!!!!!! Jinak já naušničky dám, strašně se na to těším. My ale musíme počkat až Elí dostane alespoň jedno očkování. Zatím nemá žádné ! Tak papa |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
14.10.2009 9:27:18
ja chci slunicko
![]() ![]() ![]() |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
14.10.2009 9:21:52
mandelinko,drzime palecky
my mame kontrolu zitra + ockovani |
| EditaMT | 39700 |
|
|
14.10.2009 9:21:32
jinak s naší bulkou.... dnes větší a měkčí...
včera v nemocnici - asi p mém masírování také řekli, že jde o útvar, který není na kosti - už se s tím dalo jakoby trochu pohnout... usoudili že by opravdu mohlo jít o uzlinku... i přesto že první doktorka řekla, že to uzlinka není... Máme kontrolovat, nemám se bát )tak to zkouším - vím že reaguju nepřiměřeně, ale už toho je na mně fakt moc... to je pořád něco... a tak když přijde boulička už se hroutim - omlouvám se za mou hysterii, ale mám už fakt dost... včera jsem přemítala co nás za poslední rok a půl potkalo.... neskutečné A pak jsem si nad ondráškem a milenkou řekla, že máme veliké štěstí a já za to ze srdce a upřímně moc a moc děkuju!!! přeji Vám krásný den u nás je zima že by psa nevyhnal, tak už jsme absolvovali školy a školky a jdeme tam zas.... na hudebku.. Jo a máme nové morčátko, já v tom zveráku to nebohé zanedbané zvířátko nemohla nechat. Manžel vyváděl ale když viděl co jsem donesla, tak zjihl.... tak máme zase o jednoho prcka víc... vyfotím vložím... Musím papapa ať je vše dobré!!!!! ![]() |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
14.10.2009 9:20:54
MIRIAM,honzik spi hodinu dopoledne a potom po obede,,,pozdeji usne max na pul hod tedy pokud nejede v kocar,nebo v aute to spi celou dobu
holky u nas ted chvili snezilo a do toho fouka vitr jako blazen hold zima je tu ![]() ![]() |
| EditaMT | 39700 |
|
|
14.10.2009 9:16:28
já jsem za náušničky - moje maminka mi taky dala na výběr a já se hrooooooozně bála
celé dětství jsem toužila po náušnicích, ale strach byl větší... Až v pubertě jsem se překonala... nakonec to nic nebylo, ale co bych tenkrát za to dala, kdyby má maminka byla trochu méně humální .-)))) |
| Miriam,Hannah+Kristina+Lydia | 33492 |
|
|
14.10.2009 9:10:08
Katy, my jsme to nechali na Hanne, at si nausnicky necha dat sama az bude vetsi, jestli je bude chtit. Ted je nema. Neprislo nam to ani potrebne ani prakticke. A podle vsech ruzovych oblecky vsichni poznaji, ze je holcicka i bez nausnicek. A az bude vetsi budeme cesat vlasky "na holcicku" a tak... Takze myslim, ze ji nausnicky chybet nebudou.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.