| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 29140  [Dalších 28400 >>]
EditaMT 39700
13.10.2009 14:13:28
tak tohle Vám ještě napíšu... právě mi volali z opravny praček, že ta má, která měla od února 5 stejných vad, jenž se ukázali i na displei - neb je to pračka "inteigentníů je naprosto v pořádku a jelikož jim sice opravy trvali ponekud!!!! déle, ale já jsem tím po době záruky další je nezajímá!!!!

pračku neopravili neb při jejich testování se vada neukázala...
Hotovo
Co naplat, že jde o pátou stejnou opravu, co naplat, že tu chybu mám i nafocenou - pro ně to končí...

tak jak mi tu někdo radil v tématech - už zbývají opravdu jen a jen právníci - škoda že nemám těch 5 opravenek v ruce, neb pan opravář mi sliboval sliboval, sliboval ale nikdy nedodal - i dnes slíbil, že vše pro mne napíše a zítra přiveze...

nevím mám ho zamknout do koupelny a čekat dokud doklady nevidá, - nebo na něj zavolat policii???
Fakt evím...
navíc se mi tohle opravdu nechce řešit.....

ach jo... posranej den!!!!!!
hadanka_kveten_2009 98827
13.10.2009 13:49:13
Lou+3 30918
13.10.2009 13:34:54
a ted jsem otestovala Adamka a ma ji tam taky.
Lou+3 30918
13.10.2009 13:32:12
Editko, to je celkem normalni, je to uzlinka, kterou ma hodne miminek a vetsina lidi si toho nevsimne. Simon to mel taky a asi ve dvou letech se mu to vstrebalo, ale kdyz je nemocny, je to zase citit. Zeptej se doktorky na pravidelny kotrole. Je to jako takova cocka pod kuzi, muze jich byt i vic a vetsinou prave za ouskama.
Lucka
EditaMT 39700
13.10.2009 13:24:27
No mně to nedá na to nesahat, zkouším, zda to rozhýbu...

tak já ho už nechám...
odpoledne s ním ještě sjedu do nemocnice - snad nám řeknou víc....papa~s~
plakanek 87034
13.10.2009 13:19:23
Editko,já bych to taky nemasírovala a nijak nedráždila. AŤ není víc škody než užitku.~s~~s~~s~ Jinak jsem Ti psala na Skype...

Nestíhám. Obě holky mi teď zázračně spí,ale ani nemám čas si odpočinout. Práce spousty a hlavně,jak nestíhám sedět u PC..tak 89 nepřečtených mailů, musím něco dodělat s fotkama, kamarádka mi bude dělat pro holky takové klipy...s nikým nekomunikuju, nestíhám odepisovat... Kačka mi tu pořád pláče, že jí bolí nosík a pusinka (má to okolo nosu červené ze smrkání), nechce si nechat odsát nos... Kájí se chce jen nosit, jinak řve... prostě taková klasika.

Gabik_S 100396
13.10.2009 13:07:44
Taky drzime Editce palce, pevne nervy, at vse dobre dopadne !!~R^

Dnesni den se mi vubec nelibi, venku hnusny pocasi, Filipek nesel do skoly a zustal doma, protoze mel v noci zvysenou teplotu a bolela ho hlava, teplotu ma porad, tak se uvidi, co se z toho vyklube. Adamek rano prekvapive vstaval az po 9 h, tak trochu naboural denni plan, tak jsem ho v pul dvanacte sla dat spat, to jsem si myslela, ze bude unaveny, jsem se prepocitala, protoze spat asi moc nechtel, dal mi to patricne najevo, uspavaci taktika nevysla a ja nevydrzela. Dosla jsem k nazoru, ze by mohl mit hlad a tak jsem ho udolala u prsa, ale spinkal jen 20 minut a konec, doufala jsem , ze to
bude dele. Zrovna kdyz mam doma i Filipka. Ven jit nemuzeme, tak to bude krusne odpoledne !!~a~
Tak jsem si postezovala... jdu dovarit obed.~w~
magrata1 95172
13.10.2009 12:50:23
Editko, moc na to nešahej-nedráždi. Hlavně žádné masírování!!! Ať je to cokoli, masáž spíš uškodí. Zkusila bych asi tea tree
EditaMT 39700
13.10.2009 12:46:08
děkuju holky - mám strach - nějak mi docházejí sýly....

ach jo, ať je to jen nějaká blbost!!!
třeba budeme mít štěstí - brouček malý...
uzlina to není a díky Bohu ta nejbližší spádová není výrazně zduřelá - prý alespoň zatím...

máme to měřit , kontrolovat - u MUDr. za týden...
týden starchu ach jo... achjo... achjo...

třeba to všechno moc prožívám, třeba jde o banalitu, třeba je to jen pigáro od komára které začalo calcifikovat...

já už mám nějak dost holky... to jsou asi taky ty nervy co mi napíšou z Motola poslala jsem jim tam minulý týden svou MR - po dvou měsících ~f~ - snad v ní něco vyčtou - Budějičákům se to nepodařilo...

Čím bych to mohla skusit máznout - kdyby to byl třeba nějaký hodně zatuhlý otok - Fenistil gelem,?? nevíte???, - nechci tu sedět a čekat, nemůže to jít třeba nějak rozmasírovat?
j to taková bulka - dle mého ř mm - doktorka říká 8 mmm kulovitého tvaru - tvrdá, jakoby kostěná - nejde s ní pohybovat, je u kosti v tom hlubším podkoží, leč za ouškem dobře hmatatelná...
skouším zda se hýbe, ale nejde to přes tu tlusčí kůžičku moc poznat - jestli ano tak jen trošičku...

nechci tu sedět a čumět týden do zdi... já na to nemám....
lucilucky+Matyáš 5/09 100101
13.10.2009 12:41:45
Edit držím palce ať to není nic vážného. Taky jsem včera večer četla o Ondráškovi a tekly mi slzy po tvářích. To musí být hrozný...ani na to nechci myslet, protože mi zase vlhnou oči. Drž se holka ~R^
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 29140  [Dalších 28400 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.