Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
12.10.2009 11:31:02
nedočítám---
My se vrátili včera na večer ze Šumavy..bylo pěkné počasí-pršelo až včera ![]() Děti se vyřádily, daly jsme si pěknou prochajdu na Horské Kvildě..prostě se o povedlo ![]() |
| Kotatko+Nathalie06+Thomas09 | 65385 |
|
|
12.10.2009 11:30:04
Holky normálně jsem včera dala rozmrazit kuře a teď že ho budu dělat. A ono má po sobě PLESNIVÉ Fleky :-(((
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak jsem dala rozmrazit druhé. Ale dělat ho budu asi až zítra. Snad tohle bude oki. Kupovala jsem jedno před 14ti dny a druhé minulý týden. Fakt nevím, co dneska uvařím :-/ Edit to mám radost, že máš radost :-D |
| lucilucky+Matyáš 5/09 | 100101 |
|
12.10.2009 11:26:18
Kafe jsem přestala pít když jsem byla těhotná - přestalo mi chutnat. Zatím jsem ještě znova nezačala tak jsem ráda
Gábi v noci jsme nakojený během 10 min. Teda aspoň si myslím, protože u toho taky oba spíme |
| EditaMT | 39700 |
|
|
12.10.2009 11:24:54
Koťátko si dobrá!!!!!!!!!!!!
No na to, že všichni tvrdí že kluci jsou totál po manželovi..... Asi to tak úplně nebude - udělala si mi moc moc radost!!!! |
|
|
12.10.2009 11:21:02
Jinak u nás dneska byla strašná kosa. a do toho slejvák. Blééééé
|
|
|
12.10.2009 11:20:26
Krásné dobré dopoledne přeji holky moje
)Tak jsme doma od doktora. Tomíkovi celkem nic není, jen ten kašel. Tak dostal sirupek a příští týden, jestli bude oki, tak máme přijít na 3tí hexa. I natálka potřebuje doplnit jedno očkování. Tak to pak vezmu dohromady. Naty taky dneska pokašlávala, tak jí doktor taky napsal sirup. Snad bude dobře. Jinak dneska zajímavá noc. Naty se vzbudila o půlnoci a jako duch přišla do ložnice. Já se tááááák lekla )No a spala u mě až do rána Opička jedna :-DEdíííííííííííít ty OPICO JEDNA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jsem ale dobrá co? Kluci jsou totiž jako by ti z okna vypadli :-D |
| EditaMT | 39700 |
|
|
12.10.2009 11:07:03
tak jo holky už Vás nebudu napínat....
Koťátko to dalo s přehledem a první!!!!! ![]() to mimi blonďatý klukatý jsem opravdu JÁ!!!!!!!!!!!!!!!§ Ale bylo to napínavý jak kšandy což? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
12.10.2009 11:03:19
Gábi já si občas kafčo dám - slabý rozpust s mlékem, ale víc piju Caro - něco jako melta.
U nsá je taky pěkná kosa, občas hodně prší, pak vyleze sluníčko, ale je tu podzim, to nezměníme !!! |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
12.10.2009 10:48:42
Dobre ranko vsichni, venku je to pekne hnusny, to se mi nelibi..
![]() ![]() Prave jdu ukladat Adamka, pokus cislo 3 o spani v postylce doma. Tak uvidime , jaky to bude mit prubeh, ted se mi tu dobejva na klavesnici. Jinak sepsala jsem vahy,miry Adamka a poslala mailem Kotatku, abychom se zaradili do tabulecky. Nebo to mam poslat Katy mailikem ???? Ja dnes v noci nejak spatne spala, porad jsem byla vzhuru , Adamek vstaval 3x, nastesti vzdycky usnul, jenze nam kojeni trva celkem dlouho. Jak dlouho kojite? Ja u toho stravim urcite pul hodiny, je fakt ze nekdy u toho spime oba dva. ![]() Holky, co kojite, pijete kavicku??? V televizi rikali, ze to neni dobre por deti, ze by mohli byt aktivnejsi. ![]() |
| plakanek | 87034 |
|
|
12.10.2009 10:47:25
Ahojky,nestíhám, ani nedočítám. Kačka od noci nemocná, pčiká, teče jí to proudem, teplota zatím OK.
Kájí už 3 týdny mezi 36,6-37,5, jak kdy, téměř vždy ale zvýšená, dr. se to nezdálo, dělala CRP-OK, udělala výtěr z nosu a krku. Poslala nás na ORL- tam taky OK. Dr. radí udělat komplexní vyšetření + krev + moč. Ach jo. Taky se mi při kojení Kájí přidušuje, to mi ale na ORL řekl dr., že je to OK, že to tak může být, že to měkké patro je při kojení ochablé a že má teď nějak období, kdy přechází z kojo na normální stravu a že to nic neznamená... Zatímco jsme čekaly na ORL, tak se mi chudák Kačka připočůrla.... Jak si pčikla... Naštěstí jsem s sebou měla náhradní oblečení. Teď jsme dorazily domů, ale za hoĎku-dvě zas musíme fičet, drže mi pěsti, musím s oběma holkama v autě 2x zaparkovat v centru, což je tady téměř nemožné. Chvíli bude hlídat babička, musíme s manželem něco zařídit. Jinak má v sobě Kájí 2x očko - Prevenar a Hexu, minule měla 39,5, a to byla zdravá, teď je všelijaká, snad to nebude zlé.... Přeji hezký den ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.